JUST-GAMER Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Οχι απλα εχω καποια παιχνιδια που καταστραφηκε η θηκη και τα εξωφυλλα τους και θελω να τους φτιαξω τα εξωφυλλα καλυτερα.
Sova Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ο ΑΣΕΠ υπάρχει ακόμα; Κάποιος που πχ τελείωσε μια σχολή στο εξωτερικό πρέπει να καταθέσει τα χαρτιά του στο υπουργείο παιδείας για να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν;
Pintsie Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μένει κανείς Γέρακα; Ψάχνω να βρω πληροφορίες για ένα νέο pet shop που έχει ανοίξει απέναντι από το carrefour. Δεν το βρίσκω στο ίντερνετ.Δεν ξέρω ακριβή διεύθυνση/όνομα κτλ. Είναι πάνω στη Λεωφ.Μαραθώνος.
bluesattack Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πως το ψαχνουμε το τραπεζακι σαλονιου στα αγγλικα ?
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Coffee table μαλλον.
gavros10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι οταν πινω πολυ, την επομενη μερα με πονανε οι τετρακεφαλοι; Σαν να εχω πιαστει μετα απο γυμναστικη.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μαλλον γυρνας σπιτι μπουσουλωντας και δεν το θυμασαι.. 3
mouxaxa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι οταν πινω πολυ, την επομενη μερα με πονανε οι τετρακεφαλοι; Σαν να εχω πιαστει μετα απο γυμναστικη. Αφυδάτωση;
gavros10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αφυδάτωση; Στα ποδια; Κανεις απο οσους εχω ρωτησει δεν ποναει στα ποδια την επομενη μερα
doctorkostis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι οταν πινω πολυ, την επομενη μερα με πονανε οι τετρακεφαλοι; Σαν να εχω πιαστει μετα απο γυμναστικη. Το αλκοολ μπορει να σχετιζεται με μυικη βλαβη. Το πιο απλο ειναι να γινεται γαλακτικη οξεωση με τη διασπαση της αλκοολης, οπως οταν "καιει" ο μυς μετα απο εντονη καταπονηση. Εχει παρατηρηθει μεχρι και καταστροφη του μυ και ραβδομυολυση μετα απο καταλανωση αλκοολ. Οχι συχνο φαινομενο, αλλα ποτε δεν ξερεις. 2
Anorymous Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Στο κοινωνικο τιμολογιο ποσες δοσεις μπορουμε να κανουμε και ποσο ειναι μινιμουμ ξερει κανεις ? Μου ηρθε ρευμα 280 ευρω μπορω να το κανω 6-7 δοσεις ?
gavros10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το αλκοολ μπορει να σχετιζεται με μυικη βλαβη. Το πιο απλο ειναι να γινεται γαλακτικη οξεωση με τη διασπαση της αλκοολης, οπως οταν "καιει" ο μυς μετα απο εντονη καταπονηση. Εχει παρατηρηθει μεχρι και καταστροφη του μυ και ραβδομυολυση μετα απο καταλανωση αλκοολ. Οχι συχνο φαινομενο, αλλα ποτε δεν ξερεις. Ποσο εμπιστος εισαι; Υπαρχει καποια εξεταση;
Liverpool89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Του λες τι συμπτωματα εχεις μετα απο καταναλωση αλκοολ Σου απανταει ποιοι παραγονται οφειλονται σε αυτο που παθαινεις, οτι δεν ειναι συνηθισμενο αλλα συμβαινει.. Αν δεν τον πιστευεις καλα κανεις, απλα οταν ψαχνεις μια ιατρικη απαντηση σε ενα τεχνολογικο φορουμ σκεψου μονο σου ποσο εμπιστος μπορει να ναι.. Απο 100% μεχρι 0... εγω θα πηγαινα σε εναν παθολογο και θα εκανα και καμια αιματολογικη
Silverage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ποσο εμπιστος εισαι; Υπαρχει καποια εξεταση; Μην τον πίστεύεις, τσαρλατάνος είναι. Μαλλον γυρνας σπιτι μπουσουλωντας και δεν το θυμασαι.. Αυτό πάλι φαίνεται πιο λογικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις