Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο ΑΣΕΠ υπάρχει ακόμα;

Κάποιος που πχ τελείωσε μια σχολή στο εξωτερικό πρέπει να καταθέσει τα χαρτιά του στο υπουργείο παιδείας για να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν;  

Δημοσ.

Μένει κανείς Γέρακα; 
Ψάχνω να βρω πληροφορίες για ένα νέο pet shop που έχει ανοίξει απέναντι από το carrefour. Δεν το βρίσκω στο ίντερνετ.
Δεν ξέρω ακριβή διεύθυνση/όνομα κτλ. Είναι πάνω στη Λεωφ.Μαραθώνος.

Δημοσ.

Γιατι οταν πινω πολυ, την επομενη μερα με πονανε οι τετρακεφαλοι; Σαν να εχω πιαστει μετα απο γυμναστικη.

Αφυδάτωση;

Δημοσ.

Γιατι οταν πινω πολυ, την επομενη μερα με πονανε οι τετρακεφαλοι; Σαν να εχω πιαστει μετα απο γυμναστικη.

Το αλκοολ μπορει να σχετιζεται με μυικη βλαβη. Το πιο απλο ειναι να γινεται γαλακτικη οξεωση με τη διασπαση της αλκοολης, οπως οταν "καιει" ο μυς μετα απο εντονη καταπονηση. Εχει παρατηρηθει μεχρι και καταστροφη του μυ και ραβδομυολυση μετα απο καταλανωση αλκοολ. Οχι συχνο φαινομενο, αλλα ποτε δεν ξερεις.

• Like 2
Δημοσ.

Στο κοινωνικο τιμολογιο ποσες δοσεις μπορουμε να κανουμε και ποσο ειναι μινιμουμ ξερει κανεις ?

Μου ηρθε ρευμα 280 ευρω μπορω να το κανω 6-7 δοσεις ?

Δημοσ.

Το αλκοολ μπορει να σχετιζεται με μυικη βλαβη. Το πιο απλο ειναι να γινεται γαλακτικη οξεωση με τη διασπαση της αλκοολης, οπως οταν "καιει" ο μυς μετα απο εντονη καταπονηση. Εχει παρατηρηθει μεχρι και καταστροφη του μυ και ραβδομυολυση μετα απο καταλανωση αλκοολ. Οχι συχνο φαινομενο, αλλα ποτε δεν ξερεις.

Ποσο εμπιστος εισαι; Υπαρχει καποια εξεταση; 

Δημοσ.

Του λες τι συμπτωματα εχεις μετα απο καταναλωση αλκοολ

Σου απανταει ποιοι παραγονται οφειλονται σε αυτο που παθαινεις, οτι δεν ειναι συνηθισμενο αλλα συμβαινει..

Αν δεν τον πιστευεις καλα κανεις, απλα οταν ψαχνεις μια ιατρικη απαντηση σε ενα τεχνολογικο φορουμ σκεψου μονο σου ποσο εμπιστος μπορει να ναι..

Απο 100% μεχρι 0... εγω θα πηγαινα σε εναν παθολογο και θα εκανα και καμια αιματολογικη

Δημοσ.

Ποσο εμπιστος εισαι; Υπαρχει καποια εξεταση; 

Μην τον πίστεύεις, τσαρλατάνος είναι.

Μαλλον γυρνας σπιτι μπουσουλωντας και δεν το θυμασαι..

Αυτό πάλι φαίνεται πιο λογικό.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...