Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι πρότινος έβλεπα δορυφορικά τα κανάλια της Ελλάδας δηλαδή είχα πιάτο και συνδεδεμένο στην τιβί (σημ: η τιβί είναι του 2006 οπότε δεν έχει mpeg4) http://stokostos.gr/edision-progressiv-hd-compact.html , αυτό.

τώρα με τον ερχομό της digea στις κυκλάδες κόψανε το δορυφορικό σήμα ,οπότε πάω σε κλασικό αποκωδικοποιητή και κεραία μπλα μπλα μπλα;

εν ολίγοις άχρηστο πλέον αυτό το edision μαραφέτι; φχαριστώ. :)

Αυτός που είχες ήταν δορυφορικός, τώρα θέλεις επίγειο. Εναλλακτικά συμπεριλαμβάνονται όλα τα κανάλια στο πακέτο της νοβα οπότε μπορείς να βάλεις και την προσφορά νοβα-φορθνετ 3play.
  • Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχεις και κανενα ελληνικο μηπως ?

Αν θέλεις καλό ελληνικό κρασί γύρω στο δεκάρικο, προτείνω Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου.

• Like 1
Δημοσ.

Aν επιστρεψω με doa ενα προβληματικο προιον, κινητο ας πουμε, μεσα στο περιθωριο 7 ημερων που εχω και ειμαι τοσο γκαντεμης που ξανα παρω προβληματικο προιον, απο την ημερα που θα γινει η αλλαγη, ξανα μετραει το doa απο εκεινη την στιγμη για αλλες 7 ημερες?

Δημοσ.

Αν θέλεις καλό ελληνικό κρασί γύρω στο δεκάρικο, προτείνω Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου.

Θα το εχω στα υποψιν για αλλη φορα, τωρα πηρα τελικα ξινομαυρο ρεζερβε μπουταρι που μου το προτεινε η iris.

Η εγγραφη χρηστη στον οαεδ στελνει μυνημα ενεργοποιησης η γυνετε αυτοματα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...