MT60RS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλυτερα ανοιξε να δεις τι λαμπα θελει και ψαξε στο σκρουτζ που θα βρεις φθηνότερη. Ειχα παει σε εναν που ηθελε 20 ευρώ για να το φτιάξει ή 15 για να μου πουλήσει τη μονο τη λαμπα. Τη βρηκα στο skroutz με 3.5.. Αν βρεις ΟΕΜ λαμπα (γνησια, οχι απλα αυτη που δινει η αντιπροσωπια), θα ειναι πιο ακριβη, αλλα μακροπροθεσμα συμφερει, γιατι θα κρατησει πολυ περισσοτερο απο τις φτηνιαρικες, ειδικα αν ειναι σε δυσκολο σημειο καιι εχει ταλαιπώρια το βαλε-βγαλε. Ομως μαλλον το καλυτερο VFM θα ειναι μια μεση-καλη ποιοτητα. πχ εχω δει μηχανακια honda που εχουν ακομα τις μαμισιες λαμπες stanley, 20+ χρονια μετα, αλλα δεν εκαναν σουζες, ουτε πηγαιναν χωμα.
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Θα κάνω ερώτηση βόμβα τώρα ε, γελάστε συγκρατημένα: Πώς ξέρω ποια απ' όλες θα θέλει άλλαγμα; Θα φαίνεται ότι είναι καμμένη κάπως, όπως οι πυρακτώσεως; Στο βίντεο του λέφτερ έχει 4 διαφορετικές μέσα το καπάκι, ποια απ' όλες είναι του φρένου; Δεν είναι χαζομάρα, είναι προνοητικότητα. =(
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πως ξέρεις ότι έχει καεί η λάμπα τότε; Απλώς το βλέπεις και "σταμπάρεις" με το μάτι ποια απόλλες είναι... Δεν ξέρω αν είναι όλες έτσι αλλά πιθανότατα θα το καταλαβαίνεις και με τον ίδιο τρόπο με τις πυρακτώσεος. τις κουνάς και τις ακούς, ή απλώς την κοιτάς μέσα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ξερει κανείς ποσο κοστίζει σε ιδιώτη ωρλ χειρούργο ο καυτηριασμός φλέβας στο ρουθούνι της μύτης;
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια εχω μια απορια για την Γενικη μεταφορικη.Θελω να στειλω(με αντικαταβολη) ενα δεμα (3.7 Kg) απο Θεσσαλονικη-Αθηνα και μου βγαζει πως πρεπει να πληρωσω 17,32 ευρω για να το στειλω.Στα ελτα που πηγα πληρωσα μονο 5,20 ευρω για το ιδιο δεμα.Μηπως κανω κατι λαθος ή ειναι τοσο ακριβα; Οριστε η διευθυνση http://www.taxydromiki.gr/CostCalculator.aspx Τα ΕΛΤΑ έχουν την πιο φτηνή αντικαταβολή. Με Κούριερ τόσο θα σου βγει, δεν κάνεις κάτι λάθος (και παίρνεις και τα λεφτά πιο γρήγορα με τα ΕΛΤΑ, με γενική μπορεί να κάνει και 15 μέρες!) 1
gokuthelegend Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον θα φάω άκυρο αλλά εγώ θα ρωτήσω. Μου φέρανε έναν υπολογιστή του οποίου χτύπησε ο σκληρός δίσκος. Τοποθετήσαμε έναν καινούριο και θέλω να κάνω εγκατάσταση των Windows. Το θέμα είναι ότι έχει κολλημένο χαρτάκι με νόμιμο κλειδί για Windows Vista, αλλά έχει ξεκολλήσει λίγο στην άκρη και εξαφανίστηκαν 2 ψηφία. Τα υπόλοιπα ψηφία φαίνονται πεντακάθαρα. Υπάρχει κάποια περίπτωση να μπορέσουμε να βρούμε τα ψηφία που λείπουν; Όλα τα υπόλοιπα φαίνονται πεντακάθαρα πάνω στο χαρτάκι. Ξέρω ότι με το hirens boot cd μπορώ να κάνω recover το κλειδιού αλλά όπως είπα ο παλιός σκληρός χτύπησε και τώρα δεν είναι λειτουργικός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
akpe Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Άργησα λίγο, υπάρχει περίπτωση να βρούμε πουθενά στην Ελλάδα κοστούμι/εμφάνιση (καπέλο, μούσι, γυαλί, άντε καμιά μάσκα σιλικόνης) Walter White/Heisenberg;
ioankav Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα από Γερμανία πόσο καιρό κάνει να έρθει ένα απλό γράμμα στην Ελλάδα; Το έχουν στείλει πριν δύο εβδομάδες περίπου.
Porg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα από Γερμανία πόσο καιρό κάνει να έρθει ένα απλό γράμμα στην Ελλάδα; Το έχουν στείλει πριν δύο εβδομάδες περίπου. Έχει να κάνει με πολλά, δέκα μέρες είναι νορμάλ χρόνος Η χρήση του "dear" αντί πχ για το όνομά σου απο άτομο που του έχεις πει ότι σου αρέσει είναι ένδειξη για κάποιο ενδιαφέρον και απτη μεριά του;
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Έλα ρε ποργκ λες και είσαι χθεσινός. Άμα αναρωτιέσαι είναι "όχι".
DrLo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Έχω ένα Excel αρχείο με διάφορα pivot tables σε διάφορα sheets Υπάρχει κάνα μαγικό να γίνονται update όλα με τη μία ?
Praetorianos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει κάνα μαγικό να γίνονται update όλα με τη μία ? Με VBA είναι μια γραμμή "ThisWorkbook.RefreshAll". Χαιρω πολύ θα μου πεις. Αν δεν παίζει VBA, νομίζω δεν γίνεται, το έψαχνα καιρό. Κάπου πήρε το μάτι μου βέβαια ότι στο καινούριο Excel αν πατήσεις το κουμπί "Refresh All" στο Ribbon, ανανεώνει ΚΑΙ τα Pivots. About time, facking square logic ρε γμτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις