Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχαίος κανόνας το απορρυπαντικό πιάτων πάνω στο ύφασμα για δύσκολο λεκέ -λάδι, κρασί, αίμα- ακόμη και χωρίς να το αφήσεις σε χλιαρό νερό, το αφήνεις λίγη ώρα να ποτίσει στο ύφασμα πριν μπει στο πλυντήριο.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2) Δύο κτίσματα κολλητά, ένα ρολόι ΔΕΗ. Χωρίζονται οι παροχές, τώρα το καθένα έχει δικό του. Μου ήρθε μια μαλακία για το ένα ότι πρέπει να σκάσω κοντά στο 400άρι. Θα μου έρθει και για το 2ο; Τι είναι αυτό; Γιατί τα θέλουν; Γλιτώνονται; Αφαιρούνται από κάναν μελλοντικό λογαριασμό;

εβαλες καινουριο μετρητη. Κι εγω καπου τοσο ειχα πληρωσει για αλλαγη του δικου μου. Αν θυμαμαι καλα μπορεις να βαλεις το ποσο μεσα στον λογαριασμο σε δοσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Τα γυαλιά διαβάσματος τι ακριβώς είναι και τι οι βαθμοί τους (από 0.75 έως 4); Είναι απλά πιο ξεκούραστο, για τα μάτια, το διάβασμα ή είναι για κάποιους που έχουν θέμα μυωπίας, πρεσβυωπίας κτλ;

• Moderators
Δημοσ.

Τι είναι το Πλαίσιο Stockhouse; Βρήκα ένα προϊόν 190€ στο κανονικό κατάστημα και 150€ στο Stockhouse. Ξέρει κανείς τι παίζει;

ειναι στη μεταμορφφωση. Εχει προιοντα με χαλασμενα κουτια, επισκευασμενα, αλλαγμενα, εσπιστροφες κτλ

Δημοσ.

Έχει κανείς γνώμη για τη μάρκα ΟΕΜ; Επειδή βλέπω πουλάει τα πάντα και δεν ειδικεύεται σε κάτι, αμφιβάλλω για την ποιότητα της.

• Moderators
Δημοσ.

Boot animation και καποιες αχρηστες εφαρμογες οι οποιες ποικιλουν. Τιποτα ιδιαιτερα ενοχλητικο ή δυσκολο να βγει με ενα root. Αν το βρεις φθηνοτερο απο αλλο παρε αυτο.

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια για την Γενικη μεταφορικη.Θελω να στειλω(με αντικαταβολη) ενα δεμα (3.7 Kg) απο Θεσσαλονικη-Αθηνα και μου βγαζει πως πρεπει να πληρωσω 17,32 ευρω για να το στειλω.Στα ελτα που πηγα πληρωσα μονο 5,20 ευρω για το ιδιο δεμα.Μηπως κανω κατι λαθος ή ειναι τοσο ακριβα;

Οριστε η διευθυνση

http://www.taxydromiki.gr/CostCalculator.aspx

Δημοσ.

CU vs F2G vs Q

Δεν κατεχω απο vodafone και Wind και θελω τη γνωμη σας για καρτα sim απο τις παραπανω, με στοχο το 3G σερφαρισμα (σχεδον καθολου τηλεφωνηματα γιατι εχω αλλο στην κοσμοτε).

Δημοσ.

Το πιο φθηνό πακέτο για ίντερνετ έχει η q. 2€ τα 400mb και με ανανέωση 10€ δίνει δώρο 1GB αλλά από κάλυψη δε θα έλεγα και τα καλύτερα λόγια.

Δημοσ.

Η wind δινει επισης 1GB με καθε online ανανεωση 10€ που ισχυει για ενα μηνα. Επισης μεσα απο την εφαρμογη F2G μπορεις να βαζεις καθε βδομαδα το logNwin πακετο των 100MB (μερικες φορες ειναι 300MB, δεν ξερω ομως πως και γιατι το αλλαζουν). Τα δωρεαν πακετα τα δικαιουσαι για ενα μηνα απο την τελευταια ανανεωση 10€

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...