Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει κανεις να προτείνει κανα φτηνό/καλό ξενοδοχείο να μείνω ενα βράδυ περιοχή ζωγράφου, στ. μέγαρο μουσικής/κατεχάκη. δε το θελω για γαμιστρώνα ε.

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν στο ΙΚΕΑ πουλανε ανταλλακτικα απο τα επιπλα τους ;

Στηναμε μια ντουλαπα και εσπασε ενα ξυλο απο ενα απο τα συρταρια της

Μια λυση ειναι να βρω ξυλουργο και να φτιαξει το ιδιο κομματι , αλλα αν το ΙΚΕΑ εχει ανταλλακτικα θα ηταν οτι πρεπει.

Δημοσ.

Θέλω να εκτυπώσω Link.png Site: από εδώ το MannyCalaveraFull.jpg, πρέπει να εκτυπωθεί σε Α1 ή Α2 για να χωράει άνετα στο κεφάλι?

Επίσης κάποιο μαγαζί στας Αθήνας (κέντρο ή τουλάχιστον να έχει πρόσβαση με μετρό) που να μπορεί να το εκτυπώσει στο κατάλληλο μέγεθος και σε λεπτό χαρτόνι?

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση αν εχεις στον υπολογιστη φλασακι για ιντερνέτ με ογκοχρεωση να κανουν καμια απατη μεσω κακοβουλης ιστοσελιδας και να μου φορτωσουν τιποτα γιγαμπαιτ και να μου τα χρεωσουν?

Δημοσ.

Δεν νομιζω αυτο που θα ρωτησω αν ειναι πολιτικο..

Εστω οτι καποιος παιρνει μισθο 800 ευρω σημερα και ο βασικος ειναι περιπου 450.

τωρα που ακουγεται οτι ο βασικος μισθος θα ανεβει καπου στα 700+ τα 800 θα ανεβουν; θα μειωθουν;

• Moderators
Δημοσ.

Λιβε ο βασικος μισθος ειναι το μινιμουμ που πρεπει να παιρνει καποιος. Δεν δεσμευεται σε κατι στο να παιρνει παραπανω απλα δεν μπορει να παρει κατω απο αυτο! (Θεωρητικα)

Να πεσει επειδη αλλαζει ο βασικος δεν παιζει μονο αν θελει το αφεντικο να κανει μειωση ετσι και αλλιως

Δημοσ.

Δεν νομιζω αυτο που θα ρωτησω αν ειναι πολιτικο..

Εστω οτι καποιος παιρνει μισθο 800 ευρω σημερα και ο βασικος ειναι περιπου 450.

τωρα που ακουγεται οτι ο βασικος μισθος θα ανεβει καπου στα 700+ τα 800 θα ανεβουν; θα μειωθουν;

Δεν επηρεάζονται. Θα επηρεαζόταν προς τα πανω αν ήταν 500 για κανονικό 8ωρο. BTW επειδη δεν έγινε αναφορά στους μισθους μειομένου ωραρίου υπάρχει περίπτωση να δουμε αρκετές ανισότητες μέχρι να υπάρξει καποιο νομοθετικό πλαίσιο να τους ορίζει. 

Δημοσ.

Έχω δύο μικρές απορίες!

1) Δεν ανάβει το πίσω δεξί φρένο. Πού και πόσο; Δεν έχει χρειαστεί ποτέ ξανά και δε θέλω να με πιασοκωλιάσουν.

2) Δύο κτίσματα κολλητά, ένα ρολόι ΔΕΗ. Χωρίζονται οι παροχές, τώρα το καθένα έχει δικό του. Μου ήρθε μια μαλακία για το ένα ότι πρέπει να σκάσω κοντά στο 400άρι. Θα μου έρθει και για το 2ο; Τι είναι αυτό; Γιατί τα θέλουν; Γλιτώνονται; Αφαιρούνται από κάναν μελλοντικό λογαριασμό;

Δημοσ.

1. μόνος σου, ενάμισι ευρώ για την λάμπα

2. ίσως είναι για την καινούρια χελώνα/μετρητή/κλπ;;; (είχες 1 και τώρα 2, σωστά; ). Αν ναι, δεν επιστρέφονται.

Δημοσ.

400 ευρώ μια χελώνα; Τι σκατά, μαγική είναι;

Πρέπει να δω τι έπαιζε πριν με τα ηλεκτρολογικά. Αν υπήρχε ήδη χελώνα/ρολόι, μπορώ να πιστολιάσω άραγε;

Θενξ για το βίντεο, λάμπα που θα βρω; Βενζινά;

(Το αίμα έφυγε με υγρό πιάτων πάνω στο λεκέ, μέσα σε χλιαρό νερό. Χωρίς τρίψιμο. Μαγείες της μάνας.)

Δημοσ.

Καλυτερα ανοιξε να δεις τι λαμπα θελει και ψαξε στο σκρουτζ που θα βρεις φθηνότερη. Ειχα παει σε εναν που ηθελε 20 ευρώ για να το φτιάξει ή 15 για να μου πουλήσει τη μονο τη λαμπα. Τη βρηκα στο skroutz με 3.5.. 

Δημοσ.

τζήζους, τι διάολο λάμπα ήταν; Νομίζω δύο είναι τα πιθανά ενδεχόμενα: να έχεις χωριστή λάμπα για στοπ και πορείας, οπότε θες μια λάμπα 15 βατ, ή να έχεις από αυτές τις διπλές που είναι και πορείας και στοπ μαζί. Μερικά ευρώ κάνουν, καναδυοτρία στο μάξιμουμ, όποια κι αν έχεις. Αν έχεις μάνιουαλ δες και πάνε πάρε πριν αρχίσεις το χειρουργείο. Από βενζινάδικο.

Η χελώνα πριν 13 χρόνια που είχα πλερώ για το σπίτι μου ήταν 110 χιλιάδες δραχμούλες. Εκεί κοντά στα 400 ευρώ δηλαδής. Καρέτα καρέτα.

Υγρό πιάτων και χλιαρό νερό; Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά.

edit: 21 βατ η λάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Παραδοσιακα παντως, το αιμα φευγει με οξυζενε και το μπεταντιν με χλωρινη. Προφανως το δευτερο οχι σε ρουχα ε. Για το πρωτο δεν ξερω, ρωτηστε καμια μανα ως συνηθως.

Δημοσ.

Δεν έχω δει ποτέ λεκέ από betadine να φεύγει.

Επίσης δεν έχω δει ποτέ τίποτα να απορροφάται πιο γρήγορα, νομίζω αρκεί να κοιταχτεί το μπουκάλι με το ύφασμα για να λεκιάσει για πάντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...