Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λέμε "ο αριστερός μου όρχις" εννοούμε όπως κοιτάω εγώ κάτω ή όπως με βλέπουν οι άλλοι;

Όταν λες το αριστερό μου χέρι τι εννοείς; :P

(το αριστερό για σένα εννοείται)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Όταν λέμε "ο αριστερός μου όρχις" εννοούμε όπως κοιτάω εγώ κάτω ή όπως με βλέπουν οι άλλοι;

παντα οπως κοιτας εσυ!

Δημοσ.

όπως κοιτάω εγώ.

Fight.

Το ρούχο είναι λευκό ναι, για την ακρίβεια δε μας χαλούσε να ασπρίσει και λίγο παραπάνω.

δεν δοκίμασα το κολπέτο με το βάνις. Λεκέ αίματος που έχει μπει σε πλυντήριο και έχει πλυθεί με ζεστό νερό (΄έστω στους 40 ) δεν κατάφερα μετά να τον καθαρίσω με τίποτα. Λεκέ που απλά στέγνωσε, με πάγο.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μια DSLR 

Εκτός από "Πλαίσιο" και "Public" για διαφορετικούς λόγους το καθένα ( και πιστεύω λίγο πολύ , γνωστούς σε όλους )

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη με δυνατότητα άτοκων δόσεων ; Ή έστω καλύτερων τιμών

Δημοσ.

σκέψου το σα να είσαι μονάρχις

Δημοσ.

Παιδιά, ο σταθμός του ΟΣΕ στην Αθήνα, είναι Link.png Site: εδώ ; Εκεί είναι η αφετηρία; Εκεί θα ανέβω για να το πάρω; Ρωτάω γιατί βλέπω ότι οι γραμμές στον χάρτη συνεχίζουν και παραπέρα.

Δημοσ.

Παιδιά, ο σταθμός του ΟΣΕ στην Αθήνα, είναι Link.png Site: εδώ ; Εκεί είναι η αφετηρία; Εκεί θα ανέβω για να το πάρω; Ρωτάω γιατί βλέπω ότι οι γραμμές στον χάρτη συνεχίζουν και παραπέρα.

εκει ειναι ο κεντρικος σταθμος (Σταθμος Λαρισης). Που θα εισαι και που θες να πας πες μας για να σου πουμε αν θα το παρεις απο εκει

Δημοσ.

Ξέρω ότι θα είμαι εντελώς άκυρος, αλλά μήπως κάποιος ξέρει κάνα μαγαζί κοντά σε Πειραιά με ετοιμοπαράδοτα arduino shields?

Δημοσ.

εκει ειναι ο κεντρικος σταθμος (Σταθμος Λαρισης). Που θα εισαι και που θες να πας πες μας για να σου πουμε αν θα το παρεις απο εκει

Από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός θα φύγω.Link.png Site: Λέει ότι είναι 9 λεπτά δρόμος με αυτοκίνητο (εγώ θα πάρω ταξί). Έχω βγάλει ήδη εισιτήριο μέσω ιντερνετ αλλά δεν είδα πουθενά να λέει για σταθμό Λαρίσης, σκέτο Αθήνα έλεγε. Θα πάω Λιβαδειά... Όταν κάνω κλικ πάνω του, βγάζει τα δρομολόγια και ένα από αυτά είναι το Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Εγώ αυτό θα πάρω, απλώς θα κατέβω Λιβαδειά. Θα πάρω αυτό που φεύγει στο 23:55 την νύχτα αν έχει σημασία.

Κάνει στάσεις σε πολλά σημεία μέσα στην Αθήνα; Το εισιτήριο πρέπει να αναγράφει την στάση ή δεν έχει σημασία; Ρωτάω γιατί ήδη έβγαλα εισιτήριο και με άγχωσες.

Δημοσ.

Από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός θα φύγω.Link.png Site: Λέει ότι είναι 9 λεπτά δρόμος με αυτοκίνητο (εγώ θα πάρω ταξί). Έχω βγάλει ήδη εισιτήριο μέσω ιντερνετ αλλά δεν είδα πουθενά να λέει για σταθμό Λαρίσης, σκέτο Αθήνα έλεγε. Θα πάω Λιβαδειά... Όταν κάνω κλικ πάνω του, βγάζει τα δρομολόγια και ένα από αυτά είναι το Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Εγώ αυτό θα πάρω, απλώς θα κατέβω Λιβαδειά. Θα πάρω αυτό που φεύγει στο 23:55 την νύχτα αν έχει σημασία.

Κάνει στάσεις σε πολλά σημεία μέσα στην Αθήνα; Το εισιτήριο πρέπει να αναγράφει την στάση ή δεν έχει σημασία; Ρωτάω γιατί ήδη έβγαλα εισιτήριο και με άγχωσες.

οχι, ενταξει εισαι. Απο εκει θα το παρεις και θα πας λιβαδεια. Σε ρωτησα γιατι κανει κι αλλες στασεις την αθηνα και μπορει να σε βολευε να το παρεις απο αλλου

Δημοσ.

οχι, ενταξει εισαι. Απο εκει θα το παρεις και θα πας λιβαδεια. Σε ρωτησα γιατι κανει κι αλλες στασεις την αθηνα και μπορει να σε βολευε να το παρεις απο αλλου

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Κάτι τελευταίο, έχω ξαναταξιδέψει με τρένο (όχι όμως από ή προς Αθήνα), αλλά τις προηγούμενες φορές έβγαζα εισιτήριο από τον γκισέ. Αυτή την φορά έβγαλα μέσω ίντερνετ. Έχει δοκιμάσει κανείς να βγάλει και να τυπώσει τα εισιτήρια από το ίντερνετ; Εμπειρίες; Εγώ το έχω βγάλει και το έχω ήδη τυπώσει. Στις πληροφορίες λέει ότι απλώς μπαίνω στο τρένο με αυτό, χωρίς να περάσω από τον γκισέ. Το δείχνω απλώς στον ελεγκτή όταν περάσει για έλεγχο; Πλήρωσα με κάρτα Visa την οποία θα την έχω πάνω μου, καθώς και την ταυτότητά μου.

Δημοσ.

Μόνο το εισιτήριο θες .

Και χωρίς να το εκτύπωνες , έχει ο ελεγκτής λίστα με τα ονόματα που έκαναν ηλεκτρονική κράτηση , λες όνομα και σε τικάρει .

Δημοσ.

Μόνο το εισιτήριο θες .

Και χωρίς να το εκτύπωνες , έχει ο ελεγκτής λίστα με τα ονόματα που έκαναν ηλεκτρονική κράτηση , λες όνομα και σε τικάρει .

Έτσι απλά; Δηλαδή εγώ μπορώ να μάθω κάποια από τα ονόματα (πχ κάποιος που ήταν από έξω και το μετάνιωσε τελευταία στιγμή), και να πάω και να πω ψεύτικο όνομα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...