Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ημερομηνία του υπολογιστή σου είναι σωστή? Από τί browser μπαίνεις?

αλεπού,ναι όλα σωστά τσέκαρα μην έχω κανάν ιό , τίποτα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ίδιο κι εγώ.

Βγάλε το στικάκι από τη θύρα άστο για 1-2 λεπτά και μετά βάλτο ξανά.

Εμένα μου δημιουργεί και στο google πρόβλημα πολλές φορές.

Κάνε κι ένα σκαν με malwarebytes σίγουρα θα βρεις κάτι. Εγώ βρίσκω κάθε φορά.

Δημοσ.

το ίδιο κι εγώ. Βγάλε το στικάκι από τη θύρα άστο για 1-2 λεπτά και μετά βάλτο ξανά. Εμένα μου δημιουργεί και στο google πρόβλημα πολλές φορές. Κάνε κι ένα σκαν με malwarebytes σίγουρα θα βρεις κάτι. Εγώ βρίσκω κάθε φορά.

τίποτα ρε γαμωτο έκανα 2 φορές σήμερα..

δεν το εχω στη θυρα το στικακι το εχω σε ρουτερ για να το κανω wifi

εκανα καθαρισμο ιστορικου και ισιωσε απο το απογευμα

Δημοσ.

α, δεν ξέρω πώς λειτουργεί με το wifi. Εγώ το έχω με connectify για να δίνω αλλού ίντερνετ. 
αναθεματισμένο. Τώρα που είναι και χειμώνας πότε πιάνει πότε όχι! 

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάνα ακουστικό (ψείρες) της προκοπής; Έχω βαρεθεί να μου χαλάνε κάθε 3 μήνες. Μην δώσω και καμιά περιουσία.

^ same here. Έχω χαλάσει τουλάχιστον 3 handsfree το τελευταίο 3μηνο

http://www.amazon.co.uk/Panasonic-RP-HJE125E-K-Earphones-Black-White/dp/B00CBU0IV8/ref=pd_sim_computers_5?ie=UTF8&refRID=0CKCRME43FBHMNWHM0WE

Υπάρχουν και στην Ελλάδα.

10 ευρώ ακουστικά με ποιότητα ήχου 40ευρώ.

Τα έχω 1 μήνα αλλά σίγουρα θα αγοράσω και άλλο ζευγάρι αν χαλάσουν.

vfm

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα τελευταία το ποντίκι μου συμπεριφέρεται περίεργα.  Πατάω μονό κλικ και ο υπολογιστής το αντιλαμβάνεται για διπλό (όχι πάντα, αλλά πολύ συχνά).  Έχετε ιδέα τι μπορεί να παίζει; 

Δημοσ.

για προτεινετε κανενα αξιοπιστο σιτε για νεα με πολιτικα- κυριος πολιτικα.   Αυτο που διαβαζα μεχρι τωρα ηταν το ζουγλα αλλα ψαχνω κατι καλυτερο, και αν εχει και βιντεο/ αποσπασματα καλος

Δημοσ.

Τώρα τελευταία το ποντίκι μου συμπεριφέρεται περίεργα.  Πατάω μονό κλικ και ο υπολογιστής το αντιλαμβάνεται για διπλό (όχι πάντα, αλλά πολύ συχνά).  Έχετε ιδέα τι μπορεί να παίζει; 

Πόσο καιρό το έχεις; Μάλλον αρχίζει να τα παίζει.

Δημοσ.

για προτεινετε κανενα αξιοπιστο σιτε για νεα με πολιτικα- κυριος πολιτικα.   Αυτο που διαβαζα μεχρι τωρα ηταν το ζουγλα αλλα ψαχνω κατι καλυτερο, και αν εχει και βιντεο/ αποσπασματα καλος

Εγώ το newsbeast.gr διαβάζω που και που. Έχει έντονη δραστηριότητα και φαίνεται ψιλοουδέτερο, αφού πιο πολύ στηρίζεται στο copy/paste. Πέφτει και πολύ σχόλιο από κάτω, αν και πλέον τα σχόλια είναι λίγο γτπ, στα πολιτικά. Στα άλλα σκας και κάνα γελάκι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...