saxos55 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό το είδος λάμπας, πώς το λένε; IMG_20150201_173052.jpg Είναι λάμπες αλογόνου ιωδίνης R7s. Εκτός από τα watt, παίζουν και σε διαφορετικά μεγέθη 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ερωτηση αν και μαλλον δεν θα ξερει καποιος. ξερει κανεις πως ονομαζονται τα εσωρουχα που φορανε αυτοι που εχουν τατουαζ σε ολο το σωμα σαν τον ιαπωνα στην φωτογρφια τέτοια? http://en.wikipedia.org/wiki/Fundoshi
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι θρες. Ευχαριστώ αν και το είχα ήδη βρει
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Συνδεθηκα σημερα στον twitch λογαριασμο μου και δεν μου εμφανισε καθολου τα καναλια που παρακολουθω στο δεξι μερος της οθονης που παλιοτερα μου τα εμφανιζε ακομα και αν δεν κανανε stream εκεινη την ωρα. Σας συμβαινει κι εσας το ιδιο?
MT60RS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τα βράδια δεν τρώω βαριά, συνήθως φτιάχνω ένα τοστάκι με σαλάμι και κασέρι ή κορν φλεηκς με γάλα, ως εκεί, απλώς για να ξεγελάω την πείνα μου. Βασικά όμως τόσο καιρό έχω βαρεθεί τα τοστ. Έχετε να προτείνετε κάτι ελαφρύ να τρώω τα βράδια και που να φτιάχνεται εύκολα; Έτσι για να φεύγω από την ρουτίνα; ντακο
Valerie_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 χτες βράδυ πήρα μια lysopaine για το λαιμό. όλο το βράδυ είχα καούρες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. σήμερα το πρωί είδα στο κουτάκι της ότι λήγει 01/2015. λέτε να με πείραξε αυτό;
Ison_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 χτες βράδυ πήρα μια lysopaine για το λαιμό. όλο το βράδυ είχα καούρες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. σήμερα το πρωί είδα στο κουτάκι της ότι λήγει 01/2015. λέτε να με πείραξε αυτό; Μπορεί να σε πείραξε όντως το ίδιο το lysopaine σαν φάρμακο, αλλά όχι η ημερομηνία λήξης του. Δε χαλάνε έτσι απότομα μετά την ημ. λήξης. 1
a.c.a.b Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ξέρετε κανενα αξιοπιστο e-shop με homeware , κατσαρολικά κτλ από αμερική (κατα προτιμηση ilinois) ;;;; Θέλει η μανα μου να πάρει χύτρα από εδώ να τη κρατά δώρο στην Αμερική και σκέφτηκα γιατί να μη τη παραγγείλουμε κατευθειαν απο αμερική κ να πάει στο σπίτι της θειας που θέλει να την κάνει δώρο; Το θέμα είναι οτι στο Αμαζον δε βρίσκω μεγάλη ποικιλια κ ούτε είναι οι τιμες καλύτερες από εδώ...Οπότε ψάχνω κάποιο αμερικάνικο καταστημα στυλ Κοτσοβολος ή cook-shop....Any ideas??
GreekMonkey Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Έχετε να προτείνετε κάνα ακουστικό (ψείρες) της προκοπής; Έχω βαρεθεί να μου χαλάνε κάθε 3 μήνες. Μην δώσω και καμιά περιουσία. Τα βράδια δεν τρώω βαριά, συνήθως φτιάχνω ένα τοστάκι με σαλάμι και κασέρι ή κορν φλεηκς με γάλα, ως εκεί, απλώς για να ξεγελάω την πείνα μου. Βασικά όμως τόσο καιρό έχω βαρεθεί τα τοστ. Έχετε να προτείνετε κάτι ελαφρύ να τρώω τα βράδια και που να φτιάχνεται εύκολα; Έτσι για να φεύγω από την ρουτίνα; Τονοσαλάτα. 1
Razor_7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Έχετε να προτείνετε κάνα ακουστικό (ψείρες) της προκοπής; Έχω βαρεθεί να μου χαλάνε κάθε 3 μήνες. Μην δώσω και καμιά περιουσία. ^ same here. Έχω χαλάσει τουλάχιστον 3 handsfree το τελευταίο 3μηνο
bluesattack Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 πως το λενε το ''καρφι'' των ηχειων ? οχι rca ,κολλησα
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 πως το λενε το ''καρφι'' των ηχειων ? οχι rca ,κολλησα jack
Valerie_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 γιατί μου ζητάει συνέχεια security check το σάιτ; δεν ξέρω που να το ποστάρω και το έγραψα εδώ.
Razor_7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 γιατί μου ζητάει συνέχεια security check το σάιτ; δεν ξέρω που να το ποστάρω και το έγραψα εδώ. η ημερομηνία του υπολογιστή σου είναι σωστή? Από τί browser μπαίνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις