Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα βράδια δεν τρώω βαριά, συνήθως φτιάχνω ένα τοστάκι με σαλάμι και κασέρι ή κορν φλεηκς με γάλα, ως εκεί, απλώς για να ξεγελάω την πείνα μου. Βασικά όμως τόσο καιρό έχω βαρεθεί τα τοστ. Έχετε να προτείνετε κάτι ελαφρύ να τρώω τα βράδια και που να φτιάχνεται εύκολα; Έτσι για να φεύγω από την ρουτίνα;

Δημοσ.

Τα βράδια δεν τρώω βαριά, συνήθως φτιάχνω ένα τοστάκι με σαλάμι και κασέρι ή κορν φλεηκς με γάλα, ως εκεί, απλώς για να ξεγελάω την πείνα μου. Βασικά όμως τόσο καιρό έχω βαρεθεί τα τοστ. Έχετε να προτείνετε κάτι ελαφρύ να τρώω τα βράδια και που να φτιάχνεται εύκολα; Έτσι για να φεύγω από την ρουτίνα;

Φρουτα??

Δημοσ.

Φρουτα??

Τρώω και φρούτα, αλλά δεν βρίσκω πολύ συχνά φρέσκα, και είμαστε μεγάλη οικογένεια, όταν βρίσκουμε μέχρι την επόμενη μέρα έχουν εξαφανιστεί. Δεν είναι δηλαδή κάτι που μπορώ να τρώω σε καθημερινή βάση.

Δημοσ.

Μπάρες Δημητριακων ;

Θα ήταν αρκετά πρωτότυπο αν δεν έτρωγα ήδη δημητριακά με γάλα. Κάτι άλλο ποιό πρωτότυπο; Ποιό πολύ με ενδιαφέρει να ακούσω καμιά καλή ιδέα.

Δημοσ.

-παστελι,

-Ταχινι με ψωμι/φρυγανιες

-λιγο τσουρεκι με γαλα

-ελαφρια σαλατα με ντακος μεσα

-σουπες απο φακελακια

-smoothies στο blender

Δημοσ.

Ξηροί καρποί υπάρχουν πολλοι, κάποιο παράδειγμα;

ε ανάλογα ταγούστα. βάλε 2-3 από 3-4 διαφορετικά είδη (ανάλατα) και είσαι κομπλέ.

κότσαρε και κανένα αποξηραμένο τύπου φράουλα-παπάγια και είσαι κομπλέ.

• Moderators
Δημοσ.

ερωτηση αν και μαλλον δεν θα ξερει καποιος.

ξερει κανεις πως ονομαζονται τα εσωρουχα που φορανε αυτοι που εχουν τατουαζ σε ολο το σωμα σαν τον ιαπωνα στην φωτογρφια

Yakuza-Tattoo-Image-8.jpg

• Moderators
Δημοσ.

θελω να το κανω δωρο στο τατουατζη μου για το μαστερπις που μου κανει! Συμβολικο γιατι αυτος δεν κανει japanese αλλα εκανε εξαιρεση στην περιπτωση μου

ΥΓ: παντως οτι εχει να κανει με μενα ρωτας ελευθερα απανταω σε ολα :P

εδιτ

φακ γεα!! αν και μου πηρε αρκετη ωρα και το πετυχα σε καποιο κομμεντ στο ρεντιτ!

fundoshi λεγεται!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...