gokuthelegend Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Επανέρχομαι με το θέμα του βιβλιάριου. Θέλει να βγάλει βιβλιάριο (δεν είχε πριν) ακόμη ένα παιδί που είμασταν μαζι στο ίδιο πρόγραμμα. Τι χρειάζεται για να βγάλουμε βιβλιάριο από το μηδέν; Ισχύει αυτό που λέει εδώ για τους άμεσα ασφαλισμένους; Μία φωτογραφία ταυτότητας Αστυνομική ταυτότητα ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο (Διαβατήριο κλπ). Εγγραφο που να αποδεικνύει με ασφάλεια την διεύθυνση κατοικίας του ασφ/νου (Λογαριασμος ΔΕΗ, ΟΤΕ, Εκκαθαριστικό Εφορίας κλπ). Βεβαίωση διαγραφής από άλλο φορέα ή Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν είναι ασφαλισμένος σε άλλο Ταμείο. Ρωτάω γιατί ποτέ δεν ισχύει πλήρως ότι γράφουν, μπορεί να πάω και να μου πουν, ξέρεις χρειαζόμαστε αυτά τα τέσσερα πράγματα αλλά θέλουμε άλλα είκοσι που δεν αναφέρονται στην σελίδα. Ξέρει κανείς τι παίζει για να είμαστε σίγουροι και να μην τρέχουμε; Τονίζω ότι μιλάω για έκδοση νέου βιβλιάριου.
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποιο είναι το κριτήριο για να μπει μια αγγελία στο χώρο τον προβεβλημένων αγγελιών? Πως μπορω στο προγραμμα utorrent να του ορισω να κατεβαζει με σειρα αυτα τα αρχεια που εχουν περισσοτερους seeders γιατι αν παταω πανω στο seeds τα βαζει μεν σε σειρα αναλογα με το ποια εχουν τους περισσοτερους seeders αλλα οταν ειναι να τα κατεβασει τα κατεβαζει με την αρχικη τους σειρα. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2015 από JUST-GAMER
zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ποιο είναι το κριτήριο για να μπει μια αγγελία στο χώρο τον προβεβλημένων αγγελιών? Πως μπορω στο προγραμμα utorrent να του ορισω να κατεβαζει με σειρα αυτα τα αρχεια που εχουν περισσοτερους seeders γιατι αν παταω πανω στο seeds τα βαζει μεν σε σειρα αναλογα με το ποια εχουν τους περισσοτερους seeders αλλα οταν ειναι να τα κατεβασει τα κατεβαζει με την αρχικη τους σειρα. Νομίζω ότι είναι random...πρόσφατα έβαλα μια αγγελία και μου την έβγαλε απευθείας στις προβεβλημένες χωρίς να κάνω κάτι
gokuthelegend Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ποιο είναι το κριτήριο για να μπει μια αγγελία στο χώρο τον προβεβλημένων αγγελιών? Πως μπορω στο προγραμμα utorrent να του ορισω να κατεβαζει με σειρα αυτα τα αρχεια που εχουν περισσοτερους seeders γιατι αν παταω πανω στο seeds τα βαζει μεν σε σειρα αναλογα με το ποια εχουν τους περισσοτερους seeders αλλα οταν ειναι να τα κατεβασει τα κατεβαζει με την αρχικη τους σειρα. Δεξί κλικ πάνω στις κατηγορίες και επιλέγεις να εμφανίζεται ο αύξων αριθμός (αυτό με την δίεση). Αν έχεις πολλά τορρεντ και έχεις επιλέξει να κατεβαίνουν ένα ένα, πρώτο κατεβαίνει αυτό που έχει αύξων αριθμό 1. Μετά το 2, μετά το 3, και ούτω καθεξής. Αν θες να αλλάξεις τον αύξων αριθμό κάποιου συγκεκριμένου τορρεντ, κάνεις δεξί κλικ στο τορρεντ και επιλέγεις move up ή move down (μετακίνηση επάνω ή μετακίνηση κάτω). ========================================= ========================================= ========================================= Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Ξέρετε κάποιο φθηνό ξενοδοχείο κοντά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας στην Αθήνα; Δεν θέλουμε να είναι πολλών αστέρων γιατί θα μας βγει ο κούκος αηδόνι. Μας ενδιαφέρει να είναι όσο ποιο οικονομικό γίνεται. Επίσης είμαστε 2 άτομα, αλλά δεν θα είμαστε ποτές ταυτόχρονα και οι 2 στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο ένας πάντα θα λείπει. Γίνεται να κλείσουμε μονόκλινο δωμάτιο και την μία μέρα να κοιμάται ο ένας, την άλλη μέρα ο άλλος; Επιτρέπεται κάτι τέτοιο ή θα μας κράξει ο ξενοδόχος;
d_gkal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δε θα σας πει κατι... Πιστευω Αφου 1 ατομο θα κοιμάται καθε βραδυ
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δεξί κλικ πάνω στις κατηγορίες και επιλέγεις να εμφανίζεται ο αύξων αριθμός (αυτό με την δίεση). Αν έχεις πολλά τορρεντ και έχεις επιλέξει να κατεβαίνουν ένα ένα, πρώτο κατεβαίνει αυτό που έχει αύξων αριθμό 1. Μετά το 2, μετά το 3, και ούτω καθεξής. Αν θες να αλλάξεις τον αύξων αριθμό κάποιου συγκεκριμένου τορρεντ, κάνεις δεξί κλικ στο τορρεντ και επιλέγεις move up ή move down (μετακίνηση επάνω ή μετακίνηση κάτω). Clipboard02.jpg ========================================= ========================================= ========================================= Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Ξέρετε κάποιο φθηνό ξενοδοχείο κοντά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας στην Αθήνα; Δεν θέλουμε να είναι πολλών αστέρων γιατί θα μας βγει ο κούκος αηδόνι. Μας ενδιαφέρει να είναι όσο ποιο οικονομικό γίνεται. Επίσης είμαστε 2 άτομα, αλλά δεν θα είμαστε ποτές ταυτόχρονα και οι 2 στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο ένας πάντα θα λείπει. Γίνεται να κλείσουμε μονόκλινο δωμάτιο και την μία μέρα να κοιμάται ο ένας, την άλλη μέρα ο άλλος; Επιτρέπεται κάτι τέτοιο ή θα μας κράξει ο ξενοδόχος; Αυτο το ξερω δεν ρώτησα αυτο ομως. Ρωτησα πως μπορω απλα πατωντας τον τιτλο seed να κανει μεν ταξινομηση ανα seeders αλλα να αλλαζει αυτη τη ταξινομηση και στον α/α ωστε να καταιβενουν με αυτη τη σειρα τα τορρεντ και οχι οπως τα εχεις βαλει εξ' αρχης.
gokuthelegend Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Αυτο το ξερω δεν ρώτησα αυτο ομως. Ρωτησα πως μπορω απλα πατωντας τον τιτλο seed να κανει μεν ταξινομηση ανα seeders αλλα να αλλαζει αυτη τη ταξινομηση και στον α/α ωστε να καταιβενουν με αυτη τη σειρα τα τορρεντ και οχι οπως τα εχεις βαλει εξ' αρχης. Η ταξινόμηση στον α/α δεν αλλάζει αυτόματα σε καμιά περίπτωση. Θα πρέπει να την αλλάξεις εσύ χειροκίνητα εκ των υστέρων, με όποια σειρά θες.
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δωρον - αδωρον δηλαδη. Αν π.χ. εχεις πανω απο 20 τορεντ για κατεβασμα και θελεις να τα κανεις να κατεβουν με βαση τους seeders τους ή κατι αλλο θα πρεπει να το κανεις χειροκινητα ενα - ενα. Αυτο ειναι μεγαλο μειον του utorrent που δεν το εχει προσθεσει ακομα στις δυνατοτητες του. Σε αλλα προγραμματα που ειναι με λινκ π.χ. jdownloader2 μπορεις να το κανεις πολυ ευκολα αυτο π.χ. με το μεγεθος του καθε αρχειου.
kyriakh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Για το σπίτι θέλω , να ρίχνω στον εσπρέσσο Coffe island εχει εδω , αλλα νομιζω πουλάει take away και καφέ χύμα . Θα πάω να δω . στα μεγάλα s. market Αυτο το ξερω δεν ρώτησα αυτο ομως. Ρωτησα πως μπορω απλα πατωντας τον τιτλο seed να κανει μεν ταξινομηση ανα seeders αλλα να αλλαζει αυτη τη ταξινομηση και στον α/α ωστε να καταιβενουν με αυτη τη σειρα τα τορρεντ και οχι οπως τα εχεις βαλει εξ' αρχης. με δεξί κλικ σε τόρεντ, σου έχει επιλογή να δώσεις προτεραιότητα σαυτό το τόρεντ. κάντο σε κανα 2. Μόνο αυτό ξέρω εγώ να σου πω, ελπίζω να βοήθησα λίγο αν διακόψει κάποιος το συμβόλαιο με τη forthnet για να παει σε άλλη εταιρεία μετα από 3 χρόνια και περίπου 6 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση πληρώνει τέλη αποσύνδεσης? πάρε στο 13831. Αν δεν είχες κάνει ανανέωση, δε πληρώνεις. Αλλά μήπως σε είχε πάρει κάποιος εκπρόσωπος τηλ. και σε ρώτησε αν συνεχίσεις και είπες ναι, και σε ρώτησε αν θες να δεσμευτείς με αυτό και να σου μειώσουν το πάγιο στα 16 απο 23€ και είπες ναι και δε το θυμάσαι; αν ναι, πληρώνεις. πειράζει να βάλω την οθόνη πάνω στο κουτί του υπολογιστή;
Silverage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά, είχαμε στο Τ.Τ. ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου που τώρα τον έχουμε κλείσει. Μπορούν να βρεθούν οι κινήσεις απο το πρώτο βιβλιάριο που είχε βγεί τότε;
fotodv7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Έχω κανονίσει αύριο εκδρομή στα 3-5 πηγάδια. Το θέμα είναι ότι δεν έχω αλυσίδες. Η παρέα μου λέει ότι δεν θα χρειαστούν αλλά εγώ δε θέλω να ξεκινήσω έτσι. Πως θα μάθω αν θέλει αλυσίδες ο δρόμος;
Adon1s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Snowreport Τηλεφωνο στο χιονοδρομικο Αν και προηγουμενη Κυριακη που πηγαν γνωστοι μου ειπαν οτι δε γινεται της κακομοιρας απο χιονι,στον Παραδεισο παλευοταν καπως (οχι οτι εχει πετρες,ε) Τωρα που αυτες τις μερες ειναι λιγο σκατοκαιρος ισως ξαναπεσε κανας ποντος αλλα και παλι δε νομιζω να εχεις θεμα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 παιδιά, τι σημαίνει ο τιτλος του τραγουδιου των metallica "enter sandman" στα ελληνικά;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις