agrio.imeros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Από τον ΟΑΕΔ έχω ξαναβγάλει βιβλιάριο χωρίς καν να έχω ένσυμα. Αυτή την φορά όμως, αφού τα έχω τα ένσυμα, θέλω να τα αξιοποιήσω. Δεν έχω κανα χαρτί με ένσυμα όμως, αυτά ηλεκτρονικά δεν γίνονται πλέον; Αν πάω στο ΙΚΑ δεν θα δουν ότι τα έχω; Στο μητρώο του ΙΚΑ βλέπουν τα ένσημα σου και άμα θες παίρνεις και εκτύπωση τους ... 1
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Στο μητρώο του ΙΚΑ βλέπουν τα ένσημα σου και άμα θες παίρνεις και εκτύπωση τους ... Και για το βιβλιάριο, πάλι στο μητρώο δεν πάω; Οπότε τα βλέπουν αυτοί κατευθείαν ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι πρώτα;
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μπορω να δηλωσω ενα συγκεκρημενο αριθμο ημερων ωστε να καθαριζουν ολες οι ειδοποιησεις σε αυτο το λινκ ή να μην αποθηκευονται καν οι ειδοποιησεις εκει απλα να μου στελνωνται με μειλς οποιες χρειαζονται.
kyriakh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ξέρουμε κάποιο κατάστημα που να κάνει παζλ σε φωτο που του πας εσύ; Αθήνα Άι Γιάννη Βουλιαγμένης http://www.epuzzle.gr/ μιας και λεμε για παζλ,ξερει κανεις που μπορω να βρω καποια βαση για να αρχιζω να φτιαχνω μεγαλο παζλ πανω (50cmχ30cm)ουτως ωστε να το βαλω πιο ευκολα σε καδρο μετα? πήγαινε κατευθείαν στη Λουκία που είναι και φθηνα, και καδράρει, και όλα τα καλητεχνικά κάνει http://www.cylex.gr/%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85+%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B9%CE%B1+%26+%CF%83%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CE%B5-18029.html Από τον ΟΑΕΔ έχω ξαναβγάλει βιβλιάριο χωρίς καν να έχω ένσυμα. Αυτή την φορά όμως, αφού τα έχω τα ένσυμα, θέλω να τα αξιοποιήσω. Δεν έχω κανα χαρτί με ένσυμα όμως, αυτά ηλεκτρονικά δεν γίνονται πλέον; Αν πάω στο ΙΚΑ δεν θα δουν ότι τα έχω; πάρε πρώτα για καλό και για καό βεβαίωση από τον οαεδ, και πήγαινε με το βιβλιάριο σου στο μητρώο του ικα, ζήτα κανονική ανανέωση και αν δε γίνεται πές τους, έχω χαρτί και από οαεδ. Μη πας 2 φορές, περιμένεις στο μητρώο ωρες δεν είναι για ρίσκο αυτά.Τουλάχιστον στης περιοχής μου, αναμονή 3 ώρες και λίγο λέω....
d_gkal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ειμαι κατοχος καρτας ανεργιας. η επομενη ανανεωση πρεπει να γινει στις 11/2 δευτερα 26/1 εκανα προσληψη σε μια εταιρια. τριτη δεν πηγα και τεταρτη τους ενημερωσα οτι παρετουμαι. ισχυει η ανεργια μου; θα μπορεσω να την ανανεωσω ή πρεπει να βγαλω ξανα καρτα;
tehAllantin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 εφοσον έγινε η πρόσληψη και τα χαρτιά πήγαν στον οαεδ πρέπει να αρχισεις απο την αρχη. ποσο καιρου ησουν άνεργος; γιατί προχώρησες σε πρόσληψη και έφυγες έτσι; (αν δεν ηταν καλα, δν το ειχες ψάξει το θέμα; )
gia_nnis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 παιδια σε καρτοκινητο what's up σημερα ληγει το νουμερο. Αμα δεν βαλω καρτα μου αφαιρει τα ευρω που εχω στην καρτα??? και αν ναι αυτο θα γινει την επομενη μερα ή μου δινει περιθωριο χρονου???
d_gkal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 πως μπορω να ξερω αν πηγαν τα χαρτια στον οαεδ; τριτη 27/1 ή 28/1 πρωι μπορει να τα ειχαν δωσει δηλαδη;;;; ~3 μηνες. απο 11/11/14. αρρωστησα και δε μπορεσα να παω και αλλαξα και γνωμη για την "δουλεια"
tehAllantin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 δεν ξερω να σου πω φιλε μου, αλλα λογικα, απο τη στιγμή που εγινε επισημη πρόσληψη η ανεργία χάνεται. Παλι απο την αρχη.
d_gkal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 απ τη στιγμη που κανεις τα χαρτια στην εταιρια, μεσα σε ποσες μερες τα καταθετουν δηλαδη; αμεσα ή σε καποιο διαστημα; επισης μπορω να δω καπου αν ισχυει η ανεργια μου;
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Πήγαινε μια βόλτα από τον Οαεδ Πως θα ξέρουμε πότε έστειλε τα χαρτια΄η εταιρία
Adon1s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Σε κάτι καπουτσίνοθς,σοκολάτες κλπ βάζουν γεύσεις , πχ καραμέλα,τιραμισσού κλπ Αυτό τι ειναι;Σιρόπι; Που μπορω να βρω εις Θεσσαλονίκη ; (Καραμέλα)
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Έχετε Coffee Island επάνω; Αν ναι, εκεί έχει αρωματικούς καπουτσίνο. ΚΑΙ ΡΟΖ ΚΟΥΠΙΤΣΕΣ HELLO KITTY 3
Adon1s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Για το σπίτι θέλω , να ρίχνω στον εσπρέσσο Coffe island εχει εδω , αλλα νομιζω πουλάει take away και καφέ χύμα . Θα πάω να δω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις