Anorymous Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Εχω να βαλω καρτα σχεδον 6 μηνες αν δεν βαλω τι γινετε χανω το νουμερο ?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αθηναίοι δώστε λίγο info... Την ερχόμενη Παρασκευή έρχομαι κάτω με αεροπλάνο. Θα είμαι Ελ. Βενιζέλος κατά 22:30, αν δεν αργήσει καμιά πτήση. Και θα πάω Ν. Ηράκλειο (ή και Μαρούσι παίζει, δε ξέρω ακόμα). Τον προαστιακό τον χάνω, έτσι; Καλά είδα; Τι συμφέρει να κάνω; Πέρα απ' το να έρθει να με μαζέψει κανείς...
Pintsie Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 μετρό αεροδρομίου και μετά ηλεκτρικό. Αλλιώς λεωφορείο.
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 μετά απο κάποιος μήνες ναι φραγή κλήσεων στη βονταφον ειναι μετα απο 11 μηνες Εχω να βαλω καρτα σχεδον 6 μηνες αν δεν βαλω τι γινετε χανω το νουμερο ? ξερει κανείς τι παίζει με την κάρτα bonus miles ths aegean? έχει καποια χρέωση ή μονο κερδισμένος μπορείς να βγεις;
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δεν εχει χρέωση αλλα δεν παιζει να πιασεις και καποιο αξιολογο μπονους αν δεν ταξιδευεις πάρα πολυ συχνα. 1
lefter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα Μηπως ξερει κανεις ποσο ειναι η χρεωση ενος συστημενου δεματος απο Αμερικη ? Δεμα = 2 μπλουζακια Ευχαριστω
giorgolavos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Επιτρεπεται σε αμάξι να κάνω μετατροπή στις λαμαρίνες ; Πχ σε ντατσουνοειδες να κλείσω πίσω την καρότσα με μεταλλικη κατασκευή και να ξην είναι ξεσκέπαστο Ή σε μικρό φορτηγάκι (σαν αυτα των ΕΛΤΑ αν εχετε πετυχει) στο πισω μερος , πλην της συρόμενης πόρτας,να κόψω τη λαμαρίνα και να βάλω ενα εξτρα παράθυρο; Επειδη η λογική λέει πως απαγορεύεται,υπάρχει διαδικασία ωστε να μπορείς να το νομιμοποιήσεις καπως;ξερωγω στο Κτεο ; να κλεισεις την καροτσα επιτρεπεται. Θυμαμαι οταν δουλευα στα ανταλλακτικα της NISSAN οτι υπηρχαν και επισημα εξαρτηματα και στα εβαζαν οι φαναρτζηδες της εκαστοτε αντιπροσωπιας, αλλά ηταν πλαστικα, οχι μεταλλικα. Για το αλλο δεν ξερω.
Miracle Worker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Με φτηνή κάμερα υπολογιστή, μπορώ να τραβήξω βίντεο; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2015 από Miracle Worker
Valerie_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Με φτηνή κάμερα υπολογιστή, μπορεί να τραβήξω βίντεο; 1
Miracle Worker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Που; Δεν πιστεύω να μου χάκαρες την κάμερα. Για μία βιντεοσυνέντευξη την θέλω, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό.
cb_papi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Αν έχει κάποιος εμπειρία από Μέγαρο Μουσικής: Τα θεωρεία 3 και 13 στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης (αυτά που έχω κυκλώσει με κόκκινο) θα έχουν ικανοποιητική ακουστική και θέα για παρακολούθηση ορχήστρας; Έχει καθίσει κάποιος εκεί;
tehAllantin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 για προτείνετε ρε σεις θεατρικές παραστάσεις στην αθήνα από 27 μέχρι 1!
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ο πουπουλένιος. Θα συμφωνησω. Πολυ δυνατο αν και δεν ημουν φαν των πρωταγωνιστων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις