Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αθηναίοι δώστε λίγο info...

Την ερχόμενη Παρασκευή έρχομαι κάτω με αεροπλάνο. Θα είμαι Ελ. Βενιζέλος κατά 22:30, αν δεν αργήσει καμιά πτήση. Και θα πάω Ν. Ηράκλειο (ή και Μαρούσι παίζει, δε ξέρω ακόμα).

Τον προαστιακό τον χάνω, έτσι; Καλά είδα;

Τι συμφέρει να κάνω; Πέρα απ' το να έρθει να με μαζέψει κανείς...

Δημοσ.

μετά απο κάποιος μήνες ναι φραγή κλήσεων

στη βονταφον ειναι μετα απο 11 μηνες

Εχω να βαλω καρτα σχεδον 6 μηνες αν δεν βαλω τι γινετε χανω το νουμερο ?

ξερει κανείς τι παίζει με την κάρτα bonus miles ths aegean?

έχει καποια χρέωση ή μονο κερδισμένος μπορείς να βγεις;

Δημοσ.

Δεν εχει χρέωση αλλα δεν παιζει να πιασεις και καποιο αξιολογο μπονους αν δεν ταξιδευεις πάρα πολυ συχνα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα

Μηπως ξερει κανεις ποσο ειναι η χρεωση ενος συστημενου δεματος απο Αμερικη ? 

Δεμα = 2 μπλουζακια

Ευχαριστω

Δημοσ.

Επιτρεπεται σε αμάξι να κάνω μετατροπή στις λαμαρίνες ;

Πχ σε ντατσουνοειδες να κλείσω πίσω την καρότσα με μεταλλικη κατασκευή και να ξην είναι ξεσκέπαστο

Ή σε μικρό φορτηγάκι (σαν αυτα των ΕΛΤΑ αν εχετε πετυχει) στο πισω μερος , πλην της συρόμενης πόρτας,να κόψω τη λαμαρίνα και να βάλω ενα εξτρα παράθυρο;

Επειδη η λογική λέει πως απαγορεύεται,υπάρχει διαδικασία ωστε να μπορείς να το νομιμοποιήσεις καπως;ξερωγω στο Κτεο ;

να κλεισεις την καροτσα επιτρεπεται. Θυμαμαι οταν δουλευα στα ανταλλακτικα της NISSAN οτι υπηρχαν και επισημα εξαρτηματα και στα εβαζαν οι φαναρτζηδες της εκαστοτε αντιπροσωπιας, αλλά ηταν πλαστικα, οχι μεταλλικα. Για το αλλο δεν ξερω.

Δημοσ.

Αν έχει κάποιος εμπειρία από Μέγαρο Μουσικής:

Τα θεωρεία 3 και 13 στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης (αυτά που έχω κυκλώσει με κόκκινο) θα έχουν ικανοποιητική ακουστική και θέα για παρακολούθηση ορχήστρας; Έχει καθίσει κάποιος εκεί;

Capture.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...