Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερουμε σε ιδιωτικο παντα ποσο παει η χρεωση μαζι με καρτα καυσαεριων;;

Το βρηκα... καπου στο σαρανταευρω ειναο.. σε ευχαριστω παντως για την απαντηση

Δημοσ.

Ξερουμε σε ιδιωτικο παντα ποσο παει η χρεωση μαζι με καρτα καυσαεριων;;

Το βρηκα... καπου στο σαρανταευρω ειναο.. σε ευχαριστω παντως για την απαντηση

Live τσιμπα αυτο και με 35 ευρω εχεις καθαρισει. και 50 εγω εχω ακουσει πως παει συνηθως.

Δημοσ.

Αυτα ολα θα ναι στην θεσσαλονικη..

Μονο το παμε ελα θα μου ερθουν στα ιδια λεφτα..καλυτερα να κυκλοφορησει το χρημα μεσα στην περιοχη μου.. ασε που αν πρεπει να ξαναπαω, θα χω το πανε ελα

Δημοσ.

ρε σεις πα να κανω τσεκ ιν κατι εισητήρια ryanair πουκλεισα μεσω airtickets.gr και δε μαφηνει να κανω. εχω κωδικό κράτησης απ το airtickets.gr και αριθμό εισητηρίου ryanair που μου στειλανε με mail. 

βαζω τον κωδικό κρατησης στο airtickets.gr και μου λεες για πτησεις που η αναχωρηση εχει γινει παρτε τηλ. wtf?

δε μουχουνε δωσει κωδικό κράτησης ryanair για να μπω στο site της ryan να κανω απο κει. 

καμια ιδέα? πετάω μεθαυριο

Δημοσ.

Παιδια απευθυνομαι εδω μηπως καποιος γνωριζει τι μπορω να κανω στην περιπτωση μου...εχω παρει ενα ταμπλετ asus και εχει χαλασει 3 φορες υστερα απο 3 μηνες που το εχω....μια, δυο και εχθες τριτη φορα και την ιδια μερα μαλιστα που το ξανα παρελαβα χαλασε παλι η οθονη...μπορω επιτελους να απαιτησω αντικατασταση πληρης η καλα ξεμπερδεματα?

ρωταω να μαθω περισοτερο την πολιτικη μιας αλυσιδας στην περιπτωση που εχεις φαει πακετο και ξημεροβραδιαζεσαι στο σερβις

Δημοσ.

Ας πούμε ότι ξεκινάω ειδική δίαιτα για να ρίξω την χοληστερίνη μου. Μπορώ να το επισπεύσω κάνοντας και γυμναστική ή δεν θα δω διαφορά; Δηλαδή καίγεται γρηγορότερα κάνοντας γυμναστική;

• Moderators
Δημοσ.

Ας πούμε ότι ξεκινάω ειδική δίαιτα για να ρίξω την χοληστερίνη μου. Μπορώ να το επισπεύσω κάνοντας και γυμναστική ή δεν θα δω διαφορά; Δηλαδή καίγεται γρηγορότερα κάνοντας γυμναστική;

ειναι απαραιτητη η γυμναστικη για τη χολιστερινη! βαρη και αεροβιο (συνδυασμος)

Δημοσ.

Η διαιτα θα μειωσει την LDL και την ολικη χοληστερολη. Η γυμναστικη θα αυξησει την HDL (που παλια λεγαμε "καλη χοληστερολη") η οποια δρα καρδιοπροστατευτικα. Πολυ χοντρικα ολα αυτα.

Δημοσ.

ειναι απαραιτητη η γυμναστικη για τη χολιστερινη! βαρη και αεροβιο (συνδυασμος)

Η διαιτα θα μειωσει την LDL και την ολικη χοληστερολη. Η γυμναστικη θα αυξησει την HDL (που παλια λεγαμε "καλη χοληστερολη") η οποια δρα καρδιοπροστατευτικα. Πολυ χοντρικα ολα αυτα.

Και οι 2 αρκετά κατατοπιστικοί. Ευχαριστώ. Έχω ξεκινήσει ήδη ελαφριά γυμναστική (20 - 40 λεπτά, περπάτημα - τρέξιμο - ποδήλατο ή συνδυασμός αυτών, είμαι αρκετά αγύμναστος και το πάω χαλαρά). Απλώς ρώτησα για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. 

Δημοσ.

Επιτρεπεται σε αμάξι να κάνω μετατροπή στις λαμαρίνες ;

Πχ σε ντατσουνοειδες να κλείσω πίσω την καρότσα με μεταλλικη κατασκευή και να ξην είναι ξεσκέπαστο

Ή σε μικρό φορτηγάκι (σαν αυτα των ΕΛΤΑ αν εχετε πετυχει) στο πισω μερος , πλην της συρόμενης πόρτας,να κόψω τη λαμαρίνα και να βάλω ενα εξτρα παράθυρο;

Επειδη η λογική λέει πως απαγορεύεται,υπάρχει διαδικασία ωστε να μπορείς να το νομιμοποιήσεις καπως;ξερωγω στο Κτεο ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...