stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ποια είναι αυτή; ε καλά είναι δυνατόν να μην την ξέρεις;
tehAllantin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Λεπον, αγορασα το g402 απο το αμαζον στην Αγγλία τον Οκτώβρη ή καπου εκει τεσπα, Οκτώβρη με Νοέμβρη. Εδώ και 4-5 μέρες το μεσαίο κλίκ αρχίζει και τα παίζει. Ξεκίνησε σαν "μικρό" πρόβλημα και τώρα πρεπει να του γαμησεις τη μανα για να πατήσει. Τι ακριβώς να κάνω; Να στείλω μήνυμα στην Άμαζον; *Το ποντίκι δεν εχει χρησιμοποιηθεί πολύ μιας και μέχρι μέσα Δεκέμβρη μόνο δούλευα, επισης δεν έχει φάει ποτέ μάπες.
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Σε παρόμοια περίπτωση με σένα (σε μπαταρία λαπτοπ), το Amazon μου απάντησε να επικοινωνήσω πρώτα με τον αντιπρόσωπο εδώ, Ελλάδα, και εάν δεν γίνει κάτι τότε να ξαναστείλω σε εκείνους προκειμένου να μου επιλύσουν οι ίδιοι το πρόβλημα.
MikeJ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Έχετε δει πουθενά να πουλάνε μαρμελάδα μήλου ; Είχα φάει κάποτε και μου άρεσε αλλά στα γνωστά σουπερ μάρκετ δεν έχω δει να πουλάνε.... (Θα μου πείτε πιο εύκολο και οικονομικό θα ήταν να φτιάξω δική μου.... )
revolver1990 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Έχετε δει πουθενά να πουλάνε μαρμελάδα μήλου ; Είχα φάει κάποτε και μου άρεσε αλλά στα γνωστά σουπερ μάρκετ δεν έχω δει να πουλάνε.... (Θα μου πείτε πιο εύκολο και οικονομικό θα ήταν να φτιάξω δική μου.... ) https://www.sintagespareas.gr/sintages/marmelada-milo.html Ρούφα το.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχει τροπος να ορισουμε καποιο χρονικο διαστημα ή να μην αποθηκευονται καν οι ειδοποιησεις του φορουμ απλα να στέλνονται στο μειλ μου χωρις να αποθηκεύονται εδω ομως.
gokuthelegend Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέχρι πριν μερικές μέρες μπορούσα στον Chrome να ανοίξω εικόνες από το Google Images σε νέα καρτέλα πατώντας μεσαίο κλικ στο ποντίκι (βολεύει φανταστικά αν θέλω να ανοίξω πολλές εικόνες από το να πατάω κάθε φορά δεξί κλικ και άνοιγμα σε ένα καρτέλα), τις τελευταίες μέρες όμως έχω παρατηρήσει ότι δεν γίνεται. Είναι γενικό πρόβλημα ή το κάνει μόνο σε μένα; Στο firefox δουλεύει κανονικά η εν λόγω λειτουργία.
lambroszekis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Σε εναν πωλητη στο ebay πως μπορω να δω ξεχωριστα τις αξιολογησεις για την πωληση ενος συγκεκριμενου προιοντος.. και οχι το συνολο των αξιολογησεων;;
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Στην δουλεια με χρεωσαν την ημερα των φωτων σαν αδεια απο τις φετινες. Παιζει λαμογια; δεν ειναι αργια, δηλαδη μη εργασιμη;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι τα Θεοφάνεια είναι εθιμική αργία στον ιδιωτικό τομέα (ενδεχομένως στο δημόσιο να είναι αργία). Αν θυμάμαι σωστά, το κατά πόσο θα χρεωθεί ως άδεια η απουσία τη συγκεκριμένη ημέρα έχει να κάνει με το αν η επιχείρηση λειτουργεί. Υπογραμμίζω ότι αυτό νομίζω, δεν είμαι απολύτως βέβαιος.
d_gkal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Σε εναν πωλητη στο ebay πως μπορω να δω ξεχωριστα τις αξιολογησεις για την πωληση ενος συγκεκριμενου προιοντος.. και οχι το συνολο των αξιολογησεων;; απ οσα ξερω δε γινεται αυτο που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις