Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλά τις εικόνες πως θα τις ενώσω;

Αν θυμάμαι καλά, τις επιλέγεις και με δεξί κλικ σου βγάζει επιλογή "print with pdfcreator" αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Το πρώτο πρόγραμμα ξαναπαίζει τη λιλιπούπολη από 12 Ιανουαρίου,

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βρούμε ηχογραφημένα;

υπάρχει ένας τρόπος, έχεις πμ

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μου είπαν από το Υπουργείο Εξωτερικών πως ένα έγγραφο που θελω για μετάφραση χρειάζεται υπογραφή από το Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, βάζει υπογραφές σε εγγραφα πολιτών; Δηλαδή αν πάω εκεί θα με βρίσει ή θα υπογράψει;;;

Δημοσ.

Πως καταλαβαίνω αν μία TV είναι "Τηλεόραση ή TV Monitor"; Πήγα στο πλαίσιο και μου κάναν ολόκληρο κύρηγμα ότι οι τηλεορασεις κατω των 32'' είναι TV Monitor. Τουτέστιν, χαμηλότερα Hz, γωνία θέασης, δεν υπάρχει επεξεργαστής εικόνας κλπ.

Τα Ηz μπορώ να τα ελέγξω, αλλά τα άλλα δεν υπάρχουν στα specs. Πως μπορώ να το διαπιστώσω;

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορώ να δώσω ψιλά (5λεπτα κτλ) και να μου δώσει την αξία τους σε χαρτονομίσματα; Να φανταστώ οι τράπεζες; Και σκάω μύτη απλά στην τράπεζα και τους λέω είναι τόσα λεφτά, δώστε τα μου σε χαρτονομίσματα;

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορώ να δώσω ψιλά (5λεπτα κτλ) και να μου δώσει την αξία τους σε χαρτονομίσματα; Να φανταστώ οι τράπεζες; Και σκάω μύτη απλά στην τράπεζα και τους λέω είναι τόσα λεφτά, δώστε τα μου σε χαρτονομίσματα;

πήγαινε σε κανα περίπτερο ή σουπερ μάρκετ, μπορεί να χρειάζονται τα ψιλά για να δίνουν ρέστα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

θα τα μετρησουν σε μηχανημα και μετα θα στα κανουν. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...