leftermann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αλλά τις εικόνες πως θα τις ενώσω; Αν θυμάμαι καλά, τις επιλέγεις και με δεξί κλικ σου βγάζει επιλογή "print with pdfcreator" αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το πρώτο πρόγραμμα ξαναπαίζει τη λιλιπούπολη από 12 Ιανουαρίου, Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βρούμε ηχογραφημένα; υπάρχει ένας τρόπος, έχεις πμ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά, μου είπαν από το Υπουργείο Εξωτερικών πως ένα έγγραφο που θελω για μετάφραση χρειάζεται υπογραφή από το Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, βάζει υπογραφές σε εγγραφα πολιτών; Δηλαδή αν πάω εκεί θα με βρίσει ή θα υπογράψει;;;
ZELDA Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ποιά σκούπα ρομπότ να πάρω μέχρι 500 ευρώ εκτός i-robot αξίζει καμία άλλη ? Δάπεδο έχω laminate.
GreekMonkey Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αν πάρω μπατόν για ορειβασία, θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και για σκι;
Muchacho Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Γιατι το ονομα της εταιριας Xerox προφερεται Ζιροξ?
angmar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δες τις 2-3 πρώτες γραμμές εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/X#Use_in_English
stelios18120 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 καλημερα.ξερουμε ποιο τευχος κομιξ κυκλοφορει τωρα αυτο το μηνα στα περιπτερα;; δηλαδη σε ποιο αριθμο εχουν φτασει;;
Miracle Worker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Πως καταλαβαίνω αν μία TV είναι "Τηλεόραση ή TV Monitor"; Πήγα στο πλαίσιο και μου κάναν ολόκληρο κύρηγμα ότι οι τηλεορασεις κατω των 32'' είναι TV Monitor. Τουτέστιν, χαμηλότερα Hz, γωνία θέασης, δεν υπάρχει επεξεργαστής εικόνας κλπ. Τα Ηz μπορώ να τα ελέγξω, αλλά τα άλλα δεν υπάρχουν στα specs. Πως μπορώ να το διαπιστώσω;
GreekMonkey Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορώ να δώσω ψιλά (5λεπτα κτλ) και να μου δώσει την αξία τους σε χαρτονομίσματα; Να φανταστώ οι τράπεζες; Και σκάω μύτη απλά στην τράπεζα και τους λέω είναι τόσα λεφτά, δώστε τα μου σε χαρτονομίσματα;
gokuthelegend Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορώ να δώσω ψιλά (5λεπτα κτλ) και να μου δώσει την αξία τους σε χαρτονομίσματα; Να φανταστώ οι τράπεζες; Και σκάω μύτη απλά στην τράπεζα και τους λέω είναι τόσα λεφτά, δώστε τα μου σε χαρτονομίσματα; πήγαινε σε κανα περίπτερο ή σουπερ μάρκετ, μπορεί να χρειάζονται τα ψιλά για να δίνουν ρέστα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορώ να δώσω ψιλά (5λεπτα κτλ) και να μου δώσει την αξία τους σε χαρτονομίσματα; Να φανταστώ οι τράπεζες; Και σκάω μύτη απλά στην τράπεζα και τους λέω είναι τόσα λεφτά, δώστε τα μου σε χαρτονομίσματα; θα τα μετρησουν σε μηχανημα και μετα θα στα κανουν. 1
jakegate7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 τράπεζα, είχαμε πάει γύρω στα 65 euro σε ψιλά (20λεπτα,10λεπτα,5λεπτα,2λεπτα,1λεπτα)
Adon1s Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Οταν παω στον Μασουτη με σακουλακια με κερματα παρτυ κανουν.Διψπανε για κερματα για να εχουν για ρεστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις