Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ημουν Γ Λυκειου ειχα "μαλωσει" με την φιλολογο μας για.ενα θεμα σχετικα με τη ζωη κλπ και βαλαμε ενα στοιχημα .

Ποσωπικα δεν την μισω ή την βριζω και αμα τυχει και την δω στο δρομο τυχαια θα την αγγαλιασω . Αλλα επισης με μεγαλη χαρα θα ηθελα ομως να της τριψω στη μουρη ενα χαρτι απο το πανεπιστημιο , μια βεβαιωση σπουδων .

Για την ιστορια , εβαζε οτι στοιχημα , οτι ΔΕΝ θα περνουσα με.τις Πανελληνιες σε καποια σχολη επςιδη δε πηγα 5μερη και θα ειχα ψυχολογικα τραυματα.

( Ενδοπαλαμικη_πεοπαλινδρομηση_γενομενη_επι_καθετου_αξονα_αποσκοπουσα_στην_ολοκληρωση_επι_φανταστικου_στοχου.gif )

Απο τη Γ Λυκειου εχουν λερασει 7 χρονια αλλα δεν το εχω ξεχασει .

Πως μπορω να βρω τα στοιχεια της , το τηλεφωνο της ;

Αν παω στο Λυκειο υπαρχει αρχειο ή δε θα μου δωσουν τα στοιχεια ;

Βγηκε και στη συνταξη αποτι ξερω

lol δηλαδή σου είπε ότι αν δεν πας 5ήμερη θα έχεις ψυχολογικά τραύματα και δε θα περάσεις πουθενά; οΟ

Μπουνιά θέλει, όχι αγκαλιά :P

Τα στοιχεία της τα έχουν στο Λύκειο. Πες ότι ήταν η αγαπημένη σου καθηγήτρια και θες πολύ να την ξανασυναντήσεις και διάφορα άλλα τέτοια, γιατί δε νομίζω να δίνουν στοιχεία χωρίς λόγο.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν ημουν Γ Λυκειου ειχα "μαλωσει" με την φιλολογο μας για.ενα θεμα σχετικα με τη ζωη κλπ και βαλαμε ενα στοιχημα .

Ποσωπικα δεν την μισω ή την βριζω και αμα τυχει και την δω στο δρομο τυχαια θα την αγγαλιασω . Αλλα επισης με μεγαλη χαρα θα ηθελα ομως να της τριψω στη μουρη ενα χαρτι απο το πανεπιστημιο , μια βεβαιωση σπουδων .

Για την ιστορια , εβαζε οτι στοιχημα , οτι ΔΕΝ θα περνουσα με.τις Πανελληνιες σε καποια σχολη επςιδη δε πηγα 5μερη και θα ειχα ψυχολογικα τραυματα.

( Ενδοπαλαμικη_πεοπαλινδρομηση_γενομενη_επι_καθετου_αξονα_αποσκοπουσα_στην_ολοκληρωση_επι_φανταστικου_στοχου.gif )

Απο τη Γ Λυκειου εχουν λερασει 7 χρονια αλλα δεν το εχω ξεχασει .

Πως μπορω να βρω τα στοιχεια της , το τηλεφωνο της ;

Αν παω στο Λυκειο υπαρχει αρχειο ή δε θα μου δωσουν τα στοιχεια ;

Βγηκε και στη συνταξη αποτι ξερω

Μηπως το τραυμα που προεκυψε ηταν η ολη συζητηση? Επειδη το κρατας μεσα σου μετα απο τοσα χρονια. Απλα ζησε τη ζωη σου υπεθυνα για σενα και μη σε νοιαζει ποιος λεει αν θα τα καταφερεις η αν θα αποτυχεις. Ειδικα ατομα που αργα η γρηγηρα δε προκειται να βλεπεις μπροστα σου

Δημοσ.

Πού να πάω να μου κόψουν την κάρτα sim σε micro sim χωρίς να μου ζητάνε χρήματα? Vodafone που είμαι και χρόνια συνδρομητής?

Δημοσ.

50άρια που βγήκαν στην τροχαία.

Επίσης απ ότι έμαθα, δε χρειάζεται να το αλλάξεις μέχρι τις 18/1, μπορείς να κάνεις χαρτιά γι αλλαγή και μετά τις 18. 

Αυτό που γίνεται μετά τις 18 είναι ότι αν σε σταματήσει η τροχαία (και οδηγείς το εν λόγω 50αρι) πρόστιμο + αφαίρεση διπλώματος, μετά πρέπει να πας να βγάλεις νέο δίπλωμα (για το 50αρι) δεν παίρνεις πίσω το παλιό. 

Τα παραπάνω μπορείς να τα διασταυρώσεις στη σχολή οδηγών της γειτονιάς σου.

Δημοσ.

Ξέρετε κανα καλό πρόγραμμα OCR που να αναγνωρίζει Ελληνικό κείμενο; Δεν με ενδιαφέρει αν είναι δωρεάν ή επι πληρωμή. Επίσης θα με ενδιέφερε, εφόσον υπάρχει, να αναγνωρίζει και γράμματα στο πολυτονικό σύστημα (με περισπωμένες, οξείες κλπ).

Δημοσ.

Μιας και πιασατε άδειες; Υπαρχει καποια προθεσμια μεχρι πότε πρεπει να αλλαχθεί η αδεια με καρτα τυπου πιστωτικης;

Δημοσ.

Ξέρετε κανα καλό πρόγραμμα OCR που να αναγνωρίζει Ελληνικό κείμενο; Δεν με ενδιαφέρει αν είναι δωρεάν ή επι πληρωμή. Επίσης θα με ενδιέφερε, εφόσον υπάρχει, να αναγνωρίζει και γράμματα στο πολυτονικό σύστημα (με περισπωμένες, οξείες κλπ).

http://finereader.abbyy.com/

Δημοσ.

Μιας και πιασατε άδειες; Υπαρχει καποια προθεσμια μεχρι πότε πρεπει να αλλαχθεί η αδεια με καρτα τυπου πιστωτικης;

Μέχρι το 2033 ή τα 65 γενέθλια του κατόχου, όποιο έρθει πρώτο.

• Like 1
Δημοσ.

Σκανάρω έγγραφα και μου δημιουργούνται πολλές εικόνες jpeg (πχ, αν το έγγραφο είναι 10 σελίδες, τότε έχω 10 εικόνες jpeg). Πως τις ενώνω σε ένα αρχείο pdf; Κάνα προγραμματάκι, free κατά προτίμηση, υπάρχει;

Δημοσ.

pdfcreator. Δημιουργεί έναν εικονικό εκτυπωτή, με τον οποίο μπορείς να δημιουργήσεις pdf από οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορεί να εκτυπώσει.

Αλλά τις εικόνες πως θα τις ενώσω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...