Aspartame Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Το UL είναι μύκητες και δεν επηρεάζεται από την αντιβίωση, ίσα-ίσα βάσει μελετών ενισχύει την αντιβιοτική δράση. Ακόμα και αν μιλούσαμε για κοριτσάκια, η κολπίτιδα λόγω σακχαρομύκητα είναι σχεδόν ανήκουστο οπότε δεν παίζει θέμα "ρίξαμε τα βακτήρια, ανέβηκαν οι μύκητες, φτιάξαμε κολπίτιδα". Πηγή; Οι μύκητες δεν επηρεάζονται από την αντιβίωση; από ποια απ' όλες; από καμία; Και τα μυκητοκτόνα αντιβιοτικά είναι . Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2015 από Aspartame
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχω ακούσει κανέναν να αναφέρεται σε μυκητοκτόνο ως "αντιβιοτικό". Ετυμολογικά ναι, και το εντομοκτόνο αντιβιοτικό είναι. 1
Adon1s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Γκριζεοφουλβινη , ενιλκοναζολη κ δε συμμαζευεται Για τους τολμηρουε , Αμφοτερικινη-Β
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Γκούγκλαρα τη δεύτερη τυχαία, "Αντιµυκητιασικό σε διάλυµα". Δεν ξέρω αν είναι τα χωράφια που 'χω μπλέξει που απαιτούν ακρίβεια, αλλά όντως δεν έχω ακούσει ποτέ γενικό όρο για κάτι που θα μπορούσε να 'ναι είτε αντιμικροβιακό είτε μυκητοκτόνο.
Adon1s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ισως επειδη οι μυκητες ειναι φυλογενετικα πιο εξελιγμενοι απο βακτηρια και ιους να τα αντιμετωπιζουν αλλοιως ; Θα σε γελασω,γενικα επικρατει μια ασαφεια γυρω απο αυτα .
doctorkostis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Γενικά μάλλον πιο σωστός είναι ο όρος "αντιμικροβιακά". Αντιμικροβιακη αγωγή σε σχέση με το παλιότερο αντιβιοτικη αγωγή. Ψιλά γράμματα, λεπτομέρειες. Στο ΙΚΑ πάντα θα είναι "πάρε μια αντιβίωση για την ίωση να μη στο γυρίσει σε πνευμονία". 1
Aspartame Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχω ακούσει κανέναν να αναφέρεται σε μυκητοκτόνο ως "αντιβιοτικό". Ετυμολογικά ναι, και το εντομοκτόνο αντιβιοτικό είναι. Αν δεν έχεις διδαχθεί μικροβιολογία από που περιμένεις να το ακούσεις; Το εντομοκτόνο δεν είναι αντιβιοτικό . Ένα έντομο όμως μπορεί να πάρει αντιβίωση (βλέπε μελισσοκομία) . Ας έψαχνες έστω τον ορισμό...
therock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ειμαι λιγο κρυωμενος και εχω βουλωμενη μυτη. Αυτα εδω θα βοηθησουν για να μη χρησιμοποιω σπρευ? http://www.tilestwra.gr/pos-tha-kimithite-efcharista-an-echete-boukoma-sti-miti/
kalogeros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Σε Android 4.3 χωρίς root, υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε ένα συγκεκριμένο app να μην κάνει updates?
Adon1s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Οταν ημουν Γ Λυκειου ειχα "μαλωσει" με την φιλολογο μας για.ενα θεμα σχετικα με τη ζωη κλπ και βαλαμε ενα στοιχημα . Ποσωπικα δεν την μισω ή την βριζω και αμα τυχει και την δω στο δρομο τυχαια θα την αγγαλιασω . Αλλα επισης με μεγαλη χαρα θα ηθελα ομως να της τριψω στη μουρη ενα χαρτι απο το πανεπιστημιο , μια βεβαιωση σπουδων . Για την ιστορια , εβαζε οτι στοιχημα , οτι ΔΕΝ θα περνουσα με.τις Πανελληνιες σε καποια σχολη επςιδη δε πηγα 5μερη και θα ειχα ψυχολογικα τραυματα. ( Ενδοπαλαμικη_πεοπαλινδρομηση_γενομενη_επι_καθετου_αξονα_αποσκοπουσα_στην_ολοκληρωση_επι_φανταστικου_στοχου.gif ) Απο τη Γ Λυκειου εχουν λερασει 7 χρονια αλλα δεν το εχω ξεχασει . Πως μπορω να βρω τα στοιχεια της , το τηλεφωνο της ; Αν παω στο Λυκειο υπαρχει αρχειο ή δε θα μου δωσουν τα στοιχεια ; Βγηκε και στη συνταξη αποτι ξερω
andreapaog328 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ρε σεις πως μπορω να κανω μεταφορα χρηματων σε λογαριασμο τριτου μεσω eurobank ebanking? εχω βαλει τον λογαριασμο μου βλεπω κανονικα υπολοιπο κι κινησεις αλλα δε βρισκω κατι για μεταφορα
andreapaog328 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 προφιλ. ευρετηρια. ρυθμισεις ασφαλειας βλεπω μονο εκει περα. και στο προφιλ βγαζει προσωινα μη διαθεσιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις