d_gkal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 για ηλεκτρονικη ανανεωση καρτας ανεργιας χρειαζομαι κλειδαριθμο, σωστα; στα κεπ μπορω να τον εκδοσω; αν οχι, στον οαεδ που τον βγαζουν, πρεπει να εχω χαρτια μαζι μου; ή αρκει μονο η καρτα ανεργιας;
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Γιατι το ultra levure δεν πρεπει να χορηγείται σε συντομο χρονο με την αντιβιωση; Σε non doctorish terms οσο γινεται παρακαλω. Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Το UL είναι μύκητες και δεν επηρεάζεται από την αντιβίωση, ίσα-ίσα βάσει μελετών ενισχύει την αντιβιοτική δράση. Ακόμα και αν μιλούσαμε για κοριτσάκια, η κολπίτιδα λόγω σακχαρομύκητα είναι σχεδόν ανήκουστο οπότε δεν παίζει θέμα "ρίξαμε τα βακτήρια, ανέβηκαν οι μύκητες, φτιάξαμε κολπίτιδα". 1
Valerie_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 για ηλεκτρονικη ανανεωση καρτας ανεργιας χρειαζομαι κλειδαριθμο, σωστα; στα κεπ μπορω να τον εκδοσω; αν οχι, στον οαεδ που τον βγαζουν, πρεπει να εχω χαρτια μαζι μου; ή αρκει μονο η καρτα ανεργιας; Αρκεί η κάρτα ανεργίας και η ταυτότητα.
Sova Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καιρός να πας σε Libreoffice Θα το μελετήσω, ευχαριστώ! (Εντωμεταξύ, λάικ για το αβαταρ σου). Μάλλον το έχεις πειρατικό. Η το αγοράζεις ή γυρνάς σε open/libreoffice. Αν το έχεις ήδη αγοράσει, μάλλον έχεις κάνει καμια γκάφα. Η πιθανότητα να κάνω γκάφα είναι πολύ μεγάλη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μου έκανε φόρματ ένα παιδί και δεν ξέρω και τι ακριβώς μου έκανε. Στεναχωριέμαι για τις ενα σωρό εργασίες μου που πρέπει καλού κακού να αποθηκεύσω κάπου.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μετά το φορμάτ σου έβαλε πειρατικό word, προφανώς. Και δεν το εγκατέστησε σωστά. Ή κατεβάζεις κάποιο δωρεάν πρόγραμμα όπως σου είπαν πιο πάνω ή βρίσκεις κάποιον που να ξέρει για να σου το περάσει σωστά 1
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Επίσης να θυμίσω πως προτάσεις του στυλ "κατέβασε το Microsoft Office Blue Edition από κάποιο torrentάδικο, γράψτο σε DVD και εγκατέστησέ το" απαγορεύονται. 3
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να χακαριστεί ένα site στο οποίο είμαι admin άμα κολλήσει ιό ο υπολογιστής;
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Το UL είναι μύκητες και δεν επηρεάζεται από την αντιβίωση, ίσα-ίσα βάσει μελετών ενισχύει την αντιβιοτική δράση. Ακόμα και αν μιλούσαμε για κοριτσάκια, η κολπίτιδα λόγω σακχαρομύκητα είναι σχεδόν ανήκουστο οπότε δεν παίζει θέμα "ρίξαμε τα βακτήρια, ανέβηκαν οι μύκητες, φτιάξαμε κολπίτιδα". Αρα ο,τι να ναι μου παν.Θενξ Λους
angmar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 thx αλλά μάλλον δεν το εξήγησα σωστά. Θέλω να βάζω μόνο προορισμό χωρίς ημερομηνία και να μου βγάζει σε ένα πινακάκι ποια μέρα του χρόνου συμφέρει να πάω. Μπορείς να το κάνεις κι αυτό, αρκεί να χτίσεις σωστά την αναζήτηση. π.χ. για Αθήνα - Νέα Υόρκη: 2
GreekMonkey Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τι εναλλακτικές μπορώ να βρω για τον νεροχύτη στην κουζίνα να κρατάει τις μικροσαβούρες; Εκείνα τα μεταλλικά που τα κρατάνε μου σπάνε τα νεύρα γιατί κάθε τρεις και λίγο θέλει να τα καθαρίζω (είναι πολύ μικρές οι τρύπες και γενικώς βουλώνει εύκολα οι σωλήνες άμα πάνε μεγάλα κομμάτια).
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Φίλτρα γαλλικού. Θα στραγγίζει πιο αργά, αλλά δε θα καθαρίζεις.
frenzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Άρα δεν θες να κρατάει τις σαβούρες, να τις εξαφανίζει θες.
Miracle Worker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 To smart tv τι είναι ακριβώς; Έχω σταμπάρει μία φθηνή τιβί, που περνιέται για smart. Θα μπορώ να μπαίνω να βλέπω ταινίες streaming και να σερφάρω στο ινσόμνια (έχω 24αρα σύνδεση), ή θα είναι απλώς διακοσμητικό;
Pankar95 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Γιατί κλειδώθηκαν τα επικά αθλητικά θρεντ των δύο αιωνίων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις