Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για ηλεκτρονικη ανανεωση καρτας ανεργιας χρειαζομαι κλειδαριθμο, σωστα;

στα κεπ μπορω να τον εκδοσω;

αν οχι, στον οαεδ που τον βγαζουν, πρεπει να εχω χαρτια μαζι μου; ή αρκει μονο η καρτα ανεργιας;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι το ultra levure δεν πρεπει να χορηγείται σε συντομο χρονο με την αντιβιωση;  Σε non doctorish terms οσο γινεται παρακαλω. :lol:

Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Το UL είναι μύκητες και δεν επηρεάζεται από την αντιβίωση, ίσα-ίσα βάσει μελετών ενισχύει την αντιβιοτική δράση. Ακόμα και αν μιλούσαμε για κοριτσάκια, η κολπίτιδα λόγω σακχαρομύκητα είναι σχεδόν ανήκουστο οπότε δεν παίζει θέμα "ρίξαμε τα βακτήρια, ανέβηκαν οι μύκητες, φτιάξαμε κολπίτιδα".

• Like 1
Δημοσ.

για ηλεκτρονικη ανανεωση καρτας ανεργιας χρειαζομαι κλειδαριθμο, σωστα;

στα κεπ μπορω να τον εκδοσω;

αν οχι, στον οαεδ που τον βγαζουν, πρεπει να εχω χαρτια μαζι μου; ή αρκει μονο η καρτα ανεργιας;

Αρκεί η κάρτα ανεργίας και η ταυτότητα.

Δημοσ.

Καιρός να πας σε Libreoffice

Θα το μελετήσω, ευχαριστώ! (Εντωμεταξύ, λάικ για το αβαταρ σου). 

Μάλλον το έχεις πειρατικό. Η το αγοράζεις ή γυρνάς σε open/libreoffice. Αν το έχεις ήδη αγοράσει, μάλλον έχεις κάνει καμια γκάφα.

Η πιθανότητα να κάνω γκάφα είναι πολύ μεγάλη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μου έκανε φόρματ ένα παιδί και δεν ξέρω και τι ακριβώς μου έκανε. Στεναχωριέμαι για τις ενα σωρό εργασίες μου που πρέπει καλού κακού να αποθηκεύσω κάπου. :(

Δημοσ.

Μετά το φορμάτ σου έβαλε πειρατικό word, προφανώς. Και δεν το εγκατέστησε σωστά.

Ή κατεβάζεις κάποιο δωρεάν πρόγραμμα όπως σου είπαν πιο πάνω ή βρίσκεις κάποιον που να ξέρει για να σου το περάσει σωστά

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης να θυμίσω πως προτάσεις του στυλ "κατέβασε το Microsoft Office Blue Edition από κάποιο torrentάδικο, γράψτο σε DVD και εγκατέστησέ το" απαγορεύονται.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Το UL είναι μύκητες και δεν επηρεάζεται από την αντιβίωση, ίσα-ίσα βάσει μελετών ενισχύει την αντιβιοτική δράση. Ακόμα και αν μιλούσαμε για κοριτσάκια, η κολπίτιδα λόγω σακχαρομύκητα είναι σχεδόν ανήκουστο οπότε δεν παίζει θέμα "ρίξαμε τα βακτήρια, ανέβηκαν οι μύκητες, φτιάξαμε κολπίτιδα".

Αρα ο,τι να ναι μου παν.Θενξ Λους

Δημοσ.

thx αλλά μάλλον δεν το εξήγησα σωστά. Θέλω να βάζω μόνο προορισμό χωρίς ημερομηνία και να μου βγάζει σε ένα πινακάκι ποια μέρα του χρόνου συμφέρει να πάω.

Μπορείς να το κάνεις κι αυτό, αρκεί να χτίσεις σωστά την αναζήτηση.

π.χ. για Αθήνα - Νέα Υόρκη: 

Xy4sa0x.png

• Like 2
Δημοσ.

Τι εναλλακτικές μπορώ να βρω για τον νεροχύτη στην κουζίνα να κρατάει τις μικροσαβούρες; Εκείνα τα μεταλλικά που τα κρατάνε μου σπάνε τα νεύρα γιατί κάθε τρεις και λίγο θέλει να τα καθαρίζω (είναι πολύ μικρές οι τρύπες και γενικώς βουλώνει εύκολα οι σωλήνες άμα πάνε μεγάλα κομμάτια).

Δημοσ.

To smart tv τι είναι ακριβώς; Έχω σταμπάρει μία φθηνή τιβί, που περνιέται για smart. Θα μπορώ να μπαίνω να βλέπω ταινίες streaming και να σερφάρω στο ινσόμνια (έχω 24αρα σύνδεση), ή θα είναι απλώς διακοσμητικό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...