archsatan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Χρειάζομαι ένα βιβλίο (ή και περισσότερα) μαθηματικών/ΣΑΕ με την παρακάτω ύλη. Tα βασικά από: Ολοκληροδιαφορικές Πίνακες FEM State-Space Rep <-> Transfer Function Μ/Σ Laplace Ελληνικά/Αγγλικά, αν είναι γραμμένα υπό το πρίσμα των ηλεκτρολόγων ακόμα καλύτερα.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Με αφορμή το θρεντ με το αμαξι χωρις εισοδημα Προ χριστου,βλέπατε το "μοαμπα μη τρεχεις" ; Εκεινη η γιαγια μαεζευε κ καλα για χρονια λεφτα στην τηλεοραση μεχρι να γινουν κανα εκατομμυριο . Πες οκ , αν οχι μυριο , μαζευεις ενα 10χιλιαρο , και θες να αγορασεις κατι που θελει "αποδειξη" για τα λεφτα αυτα πχ αμαξι Πως δικαιολογεις οτι ειναι αποτελεσμα...κουμπαρα; Κουμπαρα ναι αλλα απο που; Καθοσουνα και στα ριχνανε απο τον ουρανο; Αυτους δεν τους νοιαζει που τα χεις αλλα απο που τα βρηκες και αγορασες ενα αμαξι πχ 10.000 αν δουλευεις πχ παιρνεις 1000 ευρω δικαιολογειτε να παρει ενα αμαξι που κανει τοσα με τα απο τρια χρονια πχ που παλι θα σε φορολογησει. Αλλα ανεργος και να χεις κουμπαρα χωρις να χεις δουλεψει, αν δεν βρεθει καποιος να πει σου τα χαρισα, εγω τα εδωσα για να τον φορολογισουν, αλλιως θα κυνηγησουν εσενα
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ρε λιβε μπορει τον κουμπαρα τον εχεις 2-3 χρονια και να πχ μια περιοδο που δυλευες να βαζες καθε μηνα 50€ ,μια γιαγια σου να σου ριξε μεσα μερικα κτλ. Το οτι τωρα εισαι ανεργοςδεν λεει κατι. ΔΗλαδη εγω δουλευα περυσι. και εχω κατι λεφτα στην ακρη. Αν τα χαλασω σε 2 χρονια και μεχρι τοτε ειμαι ανεργος γιατι θα πρεπει να τους πω που τα βρηκα ΞΑΝΑ?
Adon1s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Αυτο . Εστω , κερδισες στο ΚΙΝΟ κανα 1000ρικο , αντε κανα χαρτζηλικι , αντε καποια στιγμη δουλευες και εβαζες στην ακρη ενα 50ρικο το μηνα , κλπ Να πω οτι προκειταο για 300 χιλιαρικα οκ , να παει το μυαλο στη βρωμια , αλλα για τα ψιχουλα ;
Aspartame Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Κάθε φορολογούμενος έχει το δικαίωμα να επικαλεστεί παλαιότερα δηλωμένα εισοδήματα του (ανάλωση κεφαλαίου), που έχουν ήδη φορολογηθεί. Όλη η διαδικασία πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με λογιστή. Θα πρέπει να δικαιολογήσεις την διαφορά επικαλούμενος ανάλωση κεφαλαίου βάζοντάς το και στη Δήλωση έμμεσα! Διαφορετικά θα φορολογηθείς extraordinary. Και μιλάω για αγορά κυρίως νέου αυτοκινήτου...
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Εγω αναφερομαι να δηλωνεις ανεργος και να μην εχεις δουλεψει... Και η γιαγια μα σου τα δωσε πρεπει να ειχε γινει δωρεα.. Ποσα να μαζευες απο μικρος... Κατι ακομα παραξενο. Με εδωσαν ενα κινητο απλο, πηγα να βαλω ημερομηνια την σημερινη και δεν την δεχοταν, μονο μεχρι 31/12/2014. Γιατι αυτο ;
Aspartame Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ, και η δωρεά δεν έχει δηλωθεί και φορολογηθεί, θα χτυπήσει καμπανάκι στο taxis και θα πληρώσεις το τίμημα με τον ανάλογο φόρο.
Miracle Worker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Πότε είναι καλή περίοδος να αγοράσεις ηλεκτρονικά είδη, συγκεκριμένα τηλεόραση. Κάτι άκουσα ότι θα βάλουν εκπτώσεις από αύριο, αλλά δεν βρίσκω κάτι στο νετ. Και σε ποια καταστήματα προτείνετε να κοιτάω;
Ison_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει site με αεροπορικά εισιτήρια που να ψάχνεις την φτηνότερη ημερομηνία σε διάστημα 1 έτους; (κι όχι 3 ημερών που γίνεται συνήθως). Κοινώς, θέλω να πάω κάπου αεροπορικώς όσο το δυνατόν πιο φτηνά και δε με νοιάζει καθόλου η ημερομηνία.
Sova Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ανοίγω τ word και μου γράφει: ''This copy of Microsoft Office is not activated. You have 5 days left to activate. Ensure you are connected to your corporate network to enable automatic activation. Your system administrator can help.'' Και από κάτω έχω την επιλογή ''Change product key''. Τι είναι αυτό; Και τι να κάνω;
thomasG4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει site με αεροπορικά εισιτήρια που να ψάχνεις την φτηνότερη ημερομηνία σε διάστημα 1 έτους; (κι όχι 3 ημερών που γίνεται συνήθως). Κοινώς, θέλω να πάω κάπου αεροπορικώς όσο το δυνατόν πιο φτηνά και δε με νοιάζει καθόλου η ημερομηνία. http://gr.skyscanner.com/
Aspartame Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ανοίγω τ word και μου γράφει: ''This copy of Microsoft Office is not activated. You have 5 days left to activate. Ensure you are connected to your corporate network to enable automatic activation. Your system administrator can help.'' Και από κάτω έχω την επιλογή ''Change product key''. Τι είναι αυτό; Και τι να κάνω; Καιρός να πας σε Libreoffice
gokuthelegend Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ανοίγω τ word και μου γράφει: ''This copy of Microsoft Office is not activated. You have 5 days left to activate. Ensure you are connected to your corporate network to enable automatic activation. Your system administrator can help.'' Και από κάτω έχω την επιλογή ''Change product key''. Τι είναι αυτό; Και τι να κάνω; Μάλλον το έχεις πειρατικό. Η το αγοράζεις ή γυρνάς σε open/libreoffice. Αν το έχεις ήδη αγοράσει, μάλλον έχεις κάνει καμια γκάφα.
Ison_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 http://gr.skyscanner.com/ thx αλλά μάλλον δεν το εξήγησα σωστά. Θέλω να βάζω μόνο προορισμό χωρίς ημερομηνία και να μου βγάζει σε ένα πινακάκι ποια μέρα του χρόνου συμφέρει να πάω.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Γιατι το ultra levure δεν πρεπει να χορηγείται σε συντομο χρονο με την αντιβιωση; Σε non doctorish terms οσο γινεται παρακαλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις