Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μου χει τύχει. Συνήθως πετάει όλο. Ζελέ ή κερί δεν;

Τώρα τελευταία πάντως με έχει σώσει το Elnett satin spray. Και για τζαματο ισιωμα και χωρίς φριζάρισμα.

Εγω στο ειχα προτεινει αυτο; αυτο να παρεις λουσι

Ευχαριστώ μικρές μου δροσοσταλίδες.

Αλήθεια, αυτό πρέπει το μαλλί να 'ναι λουσμένο ντε και καλά πριν το βάλεις και το στεγνώσεις ή μπορώ απλώς να το βρέξω λίγο με τα χέρια;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι ο μονος τροπος για να φας ρυζογκοφρετες. Ρυζογκοφρετα + φυστικοβουτυρο = φουντουνια.

Το εχω δει και σε ψωμι μαζι με μερεντα, δεν το εχω δοκιμασει ομως. Το θεωρω εγκλημα για τη μερεντα.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το μόνο πράγμα ωραιότερο από μερέντα είναι μερέντα με μαλτήζερς και παγωτό σοκολάτας, αλλά φυστικοβούτυρο με μερέντα είναι δική του κατηγορία καύλας. Και το λέω χωρίς να μου αρέσει το φυστικοβούτυρο σκέτο.

Δημοσ.

Αγόρασα φυστικοβούτηρο για πρώτη φορά. Που μπαίνει; Σε φέτες; Κάτι άλλο;

2-LR-peanut-butter-cups-B.jpg

Δε θυμάμαι να έχω δοκιμάσει κάτι καλύτερο. Reese's λέγονται. Γι'αυτό δοκίμασε το με νουτέλα^.

Δημοσ.

α ναι. Εδώ πέρα, όλες οι μαλακιες περιπτέρου, από twix μέχρι reesers και mars, έχουν φυστικοβούτυρο. Υπάρχουν και peanut butter fingers*, αλλά δεν τα ανέφερα στο πρώτο μήνυμα, διότι τα σεχουαλικά τα γράφω μόνο στο oot. 

* οι αμερικάνοι τα λατρεύουν, αλλά ούτε με ξυλοκαΐνη στον οισοφάγο δεν τρωγω.

Δημοσ.

Είχα πάρει και εγω. Χάλι, δεν τρωγόταν με τίποτα. Το έβλεπα και εγω σε ταινίες, καρτουν, σειρές είπα να το δοκιμάσω.

Ολόκληρη συνωμοσία έχουν στήσει οι αμερικάνοι να αγοράζει ο κόσμος τα ξερατά τους.

• Moderators
Δημοσ.

whodat, σε πιο περίπτερο βρήκες Reese's; 

Παιζει να εχει σε ενα στο Συνταγμα στην αρχη της Μητροπολεως, αλλα εχει σιγουρα στην καβα Ματσουκας στην Απολλωνος στο Συνταγμα. Επισης. Φυστικοβουτυρο συν Μερεντα. Επος. Και γενικα τα σπαει το pb, ακομα και σε παγωτο. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει να εχει σε ενα στο Συνταγμα στην αρχη της Μητροπολεως, αλλα εχει σιγουρα στην καβα Ματσουκας στην Απολλωνος στο Συνταγμα. Επισης. Φυστικοβουτυρο συν Μερεντα. Επος. Και γενικα τα σπαει το pb, ακομα και σε παγωτο. 

Και έβαζα τον κουνιάδο μου να μου κατεβάζει κούτες από Αμερική. Χαχαχα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...