Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για  30 μέρες από όταν τις αγοράζεις(μιας και γράφουν και ημ/νια έκδοσης απο πίσω) ή μόνο για τον συγκεκριμένο μήνα που την αγόρασες;

Δεν έχω βρει πουθενά να ξεκαθαρίζεται αυτό.

• Moderators
Δημοσ.

Οι μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για 30 μέρες από όταν τις αγοράζεις(μιας και γράφουν και ημ/νια έκδοσης απο πίσω) ή μόνο για τον συγκεκριμένο μήνα που την αγόρασες;

Δεν έχω βρει πουθενά να ξεκαθαρίζεται αυτό.

Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών

Οι Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών ισχύουν για απεριόριστο αριθμό διαδρομών, με τα συγκοινωνιακά μέσα αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α., για τον ημερολογιακό μήνα που αναγράφεται στο κουπόνι που συνοδεύει την κάρτα.

Για τον πεο.. απάτη

Δημοσ.

Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών

Οι Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών ισχύουν για απεριόριστο αριθμό διαδρομών, με τα συγκοινωνιακά μέσα αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α., για τον ημερολογιακό μήνα που αναγράφεται στο κουπόνι που συνοδεύει την κάρτα.

Για τον πεο.. απάτη

αν όμως πας να την αγοράσεις, ας πούμε την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα πληρώσεις όλο το ποσό της κάρτας ή το ποσό που αναλογεί στο υπόλοιπο του μήνα; Δεν ξέρω, ρωτάω.

Δημοσ.

Guys λίγο info γιατί έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω αεροπλάνο...

Μιλάμε για πτήση εσωτερικού (Αλεξανδρούπολη-Αθήνα ή Καβάλα-Αθήνα και πάλι πίσω), με Aegean (πτήσεις Olympic Air και Aegean), εισιτήρια κατηγορίας GoLight. Πάω για ένα γάμο, οπότε δε θα έχω πολύ πράμα, δηλαδή θα χρειαστώ μια αποσκευή (και πιθανότατα κάτω από 8 κιλά). Την ανεβάζω πάνω μαζί μου και δε χρεώνομαι ή μου την παίρνουν και με χρεώνουν;

Ρωτάω γιατί με μπερδεύει λίγο η φόρμα στο site της Aegean, στο στάδιο που δηλώνουμε αποσκευές...

Δημοσ.

Καλά κάνει και λέγεται μηνιαία. Αν την πάρεις την πρώτη του μήνα, θα την έχεις για ένα μήνα. Αν εσύ τρομπάρεις τότε θα έχεις λιγότερο. Δικό σου πρόβλημα. Το ότι θα μπορούσε να είχε καλύτερες και πρακτικότερες λύσεις οκ ναι, πάντως μια φορά και αυτό που κάνει έχει λογική.

• Like 4
Δημοσ.

Καλά κάνει και λέγεται μηνιαία. Αν την πάρεις την πρώτη του μήνα, θα την έχεις για ένα μήνα. Αν εσύ τρομπάρεις τότε θα έχεις λιγότερο. Δικό σου πρόβλημα. Το ότι θα μπορούσε να είχε καλύτερες και πρακτικότερες λύσεις οκ ναι, πάντως μια φορά και αυτό που κάνει έχει λογική.

Ούτως η άλλως δεν μπορείς να την αγοράσεις όλο το μήνα.

Οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών διατίθενται από τα εκδοτήρια του Ο.Α.Σ.Θ δέκα (10) ημέρες πρίν και δέκα (10) ημέρες μετά την πρώτη ημέρες μετά την πρώτη ημέρα ισχύος κάθε κάρτας.

Δημοσ.

Γιαυτο και βλεπεις στην Αγγελακη και την Μητροπολεως για κανα 2 βδομαδο ουρες απο το εκδοτηριο μεχρι την παραλια

Δημοσ.

Ούτως η άλλως δεν μπορείς να την αγοράσεις όλο το μήνα.

Οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών διατίθενται από τα εκδοτήρια του Ο.Α.Σ.Θ δέκα (10) ημέρες πρίν και δέκα (10) ημέρες μετά την πρώτη ημέρες μετά την πρώτη ημέρα ισχύος κάθε κάρτας.

δλδ; μπορείς πχ να βγάλεις κάρτα στις 10/1 και να ισχύει κανονικά μέχρι 1η Φλεβάρη και με παράταση να πάει μέχρι 10/2;;;;
Δημοσ.

αν τη βγάλεις 10 / 1 ισχύει μέχρι 31/1 δεν υπάρχει παράταση. απλά από 20/1 μέχρι 10/2 βγάζεις κάρτα που ισχύει το Φεβρουάριο και μόνο άσχετα αν την έβγαλες 30/1 ή 10/2

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...