Silverage Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ποσο κοστίζει στο περιπου 1kwh ;;; Δεν θέλω για μαθω για νυχτερινο ρεύμα η κλιμακωτα,απλα στο περιπου χονδρικά ποσο μας την χρεώνει η ΔΕΗ;; 7-10 λεπτά 1
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 @Liverpool αυτό; http://www.pharmacyonclick.gr/corega-clean-and-protect-anabrazonta-diskia-gia-meriki-texnhth-odontostoixia Ναι αυτο.... σ ευχαριστω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Πως λεγονται τα χαπια που ειναι σαν να χεις βουρτσισει τα δοντια.. Αν ξερετε και τιμη ακομα καλυτερα @Liverpool αυτό; http://www.pharmacyonclick.gr/corega-clean-and-protect-anabrazonta-diskia-gia-meriki-texnhth-odontostoixia Ναι αυτο.... σ ευχαριστω... close enough η περιγραφή της μικρής απορίας... τι δόντια, τι τεχνητή οδοντοστoιχία
GreekMonkey Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Voltaren έχει ημερομηνία λήξης; Γιατί για θερμαντική αλοιφή μου την είπαν αλλά δεν βλέπω να κάνει καμιά δουλειά.
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν σου κανει δουλεια και θες πιο δυνατή θερμαντική βάλε counterpain.πολύ δυνατή απλα μυρίζει λίγο εντονα
Lucifer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ναι, τόσο δα. Τη βάζεις καλοκαίρι και σε σέρνουν τα κουνούπια στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου. 3
frenzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ο Λεφτερμαν έχει προτείνει biofreeze αντί για counterpain για πιο δυνατό εφε. Προσωπικά με την ιππασία με έχει σώσει και κανα 2 φορές που έπαθα ψύξη πέρασε επί τόπου.
GreekMonkey Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Βασικά δεν ξέρω αν θέλω θερμαντική. Με πονάει η πατούσα μέχρι τον αστράγαλο και λίγο πιο πάνω. Στην αρχή έλεγα τα νεύρα είναι αλλά δεν ξέρω. Από τότε που βγήκα για τρέξιμο έξω είναι αυτό. Ίσως φταίει που πριν καμιά 15αριά μέρες καταπόνεσα αρκετά όλο το πόδι και σίγουρα αστράγαλο λόγο ορειβασίας. Δεν ξέρω, πέστε τι να κάνω να περάσει γιατί την Κυριακή έχει πάλι εξόρμηση και δεν θέλω να την χάσω.
Lucifer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Κορίτσια, κοπέλες, πολύτιμες παρουσίες του φόρουμ μας. Τι κάνετε για να μη φριζάρει το μαλλί; Δεν εννοώ σε όλο το μήκος όταν είναι χύμα/κοτσίδα/χτενισμένο, γουατέβερ. Κότσο με σχετικές συχνές αλλαγές σκούφων, πώς το κάνουμε να μην πετάνε τρίχες από 'δω κι από εκεί; Έχω μια κρέμα αντιφριζαρίσματος της pantene, δε βλέπω να κάνει και πολλά, έχω και ένα κερί, επίσης μετά από λίγο σα να μην υπάρχει. Φωτίστε με.
mary Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δε μου χει τύχει. Συνήθως πετάει όλο. Ζελέ ή κερί δεν; Τώρα τελευταία πάντως με έχει σώσει το Elnett satin spray. Και για τζαματο ισιωμα και χωρίς φριζάρισμα. 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δε μου χει τύχει. Συνήθως πετάει όλο. Ζελέ ή κερί δεν; Τώρα τελευταία πάντως με έχει σώσει το Elnett satin spray. Και για τζαματο ισιωμα και χωρίς φριζάρισμα. Εγω στο ειχα προτεινει αυτο; αυτο να παρεις λουσι 2
mary Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω στο ειχα προτεινει αυτο; αυτο να παρεις λουσι ναι και δε το αλλάζω με τίποτα. Παρά πάρα πολύ καλό. 2
gokuthelegend Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά, εδώ και 2-3 μέρες με χτυπάει στατικός ηλεκτρισμός όταν ακουμπάω οποιοδήποτε "μεταλλικό" αντικείμενο, εντός και εκτός σπιτιού. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Αυτές τις μέρες έχω χτυπηθεί αρκετές φορές για να θεωρήσω ότι είναι τυχαίο γεγονός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις