Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^ Σπάνια οι TV έχουν hdmi-out.

Σειρά μου: αυτή μου στέλνει με colissimo από Γαλλία, εγώ από που το περιμένω το δέμα; ΕΛΤΑ ή κάποιο courier;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nope, το τσουτσούνι εννοώ, πλήρης ευνουχισμός χ3

dsaddd.jpg

και έμειναν ολόκληρα μέσα στις θύρες, χωρίς να προεξέχουν ώστε να τα τραβήξω. Στην προσπάθεια να τα μαγκώσω αλλιώς, πιέστηκε και έφυγε το 1ο μέσα. Ε αφού είδα ότι δεν έβγαιναν με τίποτα, έστειλα και τα άλλα δύο σκοπίμως να του κάνουν παρέα.

Nα την σηκώσω με τέτοια κλίση που χρειάζεται για να κυλήσουν, δεν παίζει, θα κυλήσω εγώ στο τέλος. To έπαιξα ήδη κορώνα-γράμματα το λουμπάγκο δηλαδή, αλλά θέλει περισσότερη κλίση τελικά και δεν.

Κατσαβίδι λες ε; Πάω να μελετήσω την ανατομία, αν και το κόβω πως δεν βγαίνει ούτε η main πλάτη χωρίς να θέλει σήκωμα η ρημάδα, τα μπροστινά πλαστικά μου φαίνονται ανεξάρτητα και ίσως παίζουν βίδες από κάτω..

Αν εβαζες κανενα συρμα με την ακρη του λιγο λιγισμενη ισως τα επιανες...

Δημοσ.

Μπα, έγιναν απόπειρες με πένσα, τσιμπιδάκι, καρφίτσα, συνδετηράκι, μικρό ψαλιδάκι. Δεν πιανόταν από πουθενά το ρημάδι χωρίς να σπρωχτεί πιο μέσα, ακόμα και όταν προσπαθούσα πιο κάθετα, υπό γωνία μήπως τα τσαλακώσω κάπως ώστε να δημιουργηθεί κενό και να τ' αρπάξω τελικά από κάπου. Δεν.

Δημοσ.

Nα την σηκώσω με τέτοια κλίση που χρειάζεται για να κυλήσουν, δεν παίζει, θα κυλήσω εγώ στο τέλος. To έπαιξα ήδη κορώνα-γράμματα το λουμπάγκο δηλαδή, αλλά θέλει περισσότερη κλίση τελικά και δεν.

Εχεχεχε

Δημοσ.

Μμμ, σε πιάνω, αλλά δεν ψαρώνω. :

Instead, enjoy:

image.jpg

Tα 2 εντοπίστηκαν και επεισοδιακά, βγήκαν. Το τρίτο -το μακρύτερο- έχει χωθεί ανάμεσα σε πυκνωτή και βύσμα και δεν έχω visual, βλέπω να τον ρημάζω τον πυκνωτή :lol:

Δημοσ.

Προσεξε με τον πυκνωτη ! Γενικα, καλυτερα να φωναξεις καποιον με γνωση στα ηλεκτρονικ,α η ασφαλεια σου πανω απ ολα!

Δημοσ.

Άρα η τιβι μπορεί να λάβει σήμα από το λαπτοπ αλλά δεν μπορεί να στείλει, σωστά; Κρίμα.

Στον ιδιο προβληματισμο: Υπάρχει καλώδιο να πάρει το σήμα από το firewire καλώδιο της κάμερας και να το στείλει σε usb για να τη συνδεσω ετσι με το λαπτοπ που δεν εχει firewire θυρα;

Δημοσ.

μόλις περάσαμε ολοκαίνουρια windows 7 στο λαπτόπι του πατέρα. Τσίλικο, ενημερωμένο, πεντακάθαρο. Τι πρέπει να κάνω τώρα έτσι ώστε όταν σε λίγο καιρό αυτός πάλι θα του μαμήσει την μάνα, θα το γεμίσει ιούς, θα το κάνει να σέρνεται και να κυλιέται στην λάσπη, εγώ να το επαναφέρω εύκολα σε καινουργή κατάσταση χωρίς να ξαναμανακάνω εγκατάσταση, να ψάχνω drivers, να περιμένω μιάμιση μέρα να ενημερωθεί, κλπ κλπ;;;

Δημιουργία αντιγραφου ασφαλείας; Ειδώλου συστήματος; Δίσκου επιδιόρθωσης συστήματος; ΓΔΦ;

Δημοσ.

Σειρά μου: αυτή μου στέλνει με colissimo από Γαλλία, εγώ από που το περιμένω το δέμα; ΕΛΤΑ ή κάποιο courier;

ΕΛΤΑ νομίζω αλλά έχει suivi που θα σου δείξει σε ποιον έχει πάει. http://www.colissimo.fr/portail_colissimo/suivre.do?language=fr_FR

Άρα η τιβι μπορεί να λάβει σήμα από το λαπτοπ αλλά δεν μπορεί να στείλει, σωστά; Κρίμα.

Στον ιδιο προβληματισμο: Υπάρχει καλώδιο να πάρει το σήμα από το firewire καλώδιο της κάμερας και να το στείλει σε usb για να τη συνδεσω ετσι με το λαπτοπ που δεν εχει firewire θυρα;

Δεν θα δουλέψει, βρες pc me firewire.

μόλις περάσαμε ολοκαίνουρια windows 7 στο λαπτόπι του πατέρα. Τσίλικο, ενημερωμένο, πεντακάθαρο. Τι πρέπει να κάνω τώρα έτσι ώστε όταν σε λίγο καιρό αυτός πάλι θα του μαμήσει την μάνα, θα το γεμίσει ιούς, θα το κάνει να σέρνεται και να κυλιέται στην λάσπη, εγώ να το επαναφέρω εύκολα σε καινουργή κατάσταση χωρίς να ξαναμανακάνω εγκατάσταση, να ψάχνω drivers, να περιμένω μιάμιση μέρα να ενημερωθεί, κλπ κλπ;;;

Δημιουργία αντιγραφου ασφαλείας; Ειδώλου συστήματος; Δίσκου επιδιόρθωσης συστήματος; ΓΔΦ;

System image σε κρυφό partition. Κάνε το image και βγάλε μετά το partition από το disk management.
  • Like 1
Δημοσ.

ρε σεις τη γινεται με την Bet 365, εχουν κλείσει το chat και εχει κανα 2 μερες που τους εστειλε mail έννα εγγραφο που ιελανε αλλα απάντηση καμια

Δημοσ.

Πρώτη φορά που αργεί να έρθει κάτι από άμαζον. Έκανα την παραγγελία στις 3 Δεκεμβρίου. Να περιμένω από Ιανουάριο λόγω εορτών; Υπάρχει τρόπος να μάθω ποια μεταφορική θα το φέρει;

Ρε παιδιά βοηθήστε κάποιος. Συνήθως με παίρνει η μεταφορική τηλέφωνο. Τι παίζει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...