Praetorianos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 BA in Finance. Και νόμιζα ότι στο Finance υπάρχουν μόνο BSc. 1
mary Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Προς Θεσσαλονικεις: Το μαγαζί "Το Ριχτάρι" που ειναι; Ακριβως ομως; Στο ιντερνετ λεει Ερμου 10, παω και δεν υπαρχει τιποτα, μονο το Τουφέκ. Μου λεει η μαναμ, στη Βενιζελου ειναι, λιγο πιο κατω απο Εγνατια, παω και παλι τιποτα. Ρωταω μια περιπτερου, μου λεει Ιωνος Δραγουμη, αλλά ειναι αργα τωρα, θα εχει κλεισει. Τελικα που ειναι; Υπαρχει ακομα σα μαγαζι και πού ακριβως; Ψαχνω για ριχταρι 3θεσιου.
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εγώ έχω την εξης απορία..ποιος είπε σε μερικά μέλη οτι τα status είναι για να βάζουν αγγελίες και να πουλάνε πραγματα;; η μήπως είμαι εγώ περίεργος και δεν θα έπρεπε να με ενοχλεί;;;
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 γραφω εδω μηπως και ξερει κανεις. Στο ενα δωματιο καποια μαλακια εχει κανει ο ηλεκτρολογος και η μια πριζα δουλευει μονο οταν ειναι ανοιχτο το φως. ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και αν διορθωνεται ευκολα?
giorgolavos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 η πριζα ειναι κατω απο τον διακοπτη; αν ναι τοτε το πιθανοτερο ειναι οτι εχει τραβηξει καλωδια για την πριζα μεσα απο τον διακοπτη. Αν ειναι ετσι το λυνεις ευκολα. Ανοιγεις τον διακοπτη και τραβας καλωδια για την πριζα πριν αυτα μπουν στον διακοπτη.
Lucifer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 ^Για την ακρίβεια, αντιστρέφεις ακριβώς ό,τι έχει κάνει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 ναι ειναι απο κατω.. οκοκ θα το δοκιμασω καποια στιγμη και θα ενημερώσω!! Ευχαριστώ
agrio.imeros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Προς Θεσσαλονικεις: Το μαγαζί "Το Ριχτάρι" που ειναι; Ακριβως ομως; Στο ιντερνετ λεει Ερμου 10, παω και δεν υπαρχει τιποτα, μονο το Τουφέκ. Μου λεει η μαναμ, στη Βενιζελου ειναι, λιγο πιο κατω απο Εγνατια, παω και παλι τιποτα. Ρωταω μια περιπτερου, μου λεει Ιωνος Δραγουμη, αλλά ειναι αργα τωρα, θα εχει κλεισει. Τελικα που ειναι; Υπαρχει ακομα σα μαγαζι και πού ακριβως; Ψαχνω για ριχταρι 3θεσιου. Δραγούμη με Ερμού . Δηλαδή κατεβαίνοντας από Εγνατία προς Ερμού από τη δεξιά πλευρά ... Να ...
mary Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δραγούμη με Ερμού . Δηλαδή κατεβαίνοντας από Εγνατία προς Ερμού από τη δεξιά πλευρά ... Να ... πω πω. Ειμαι λιγο ζωον. Πρεπει να περασα απεξω ψαχνωντας το ερμου 10 και δε το δα. Εκτος αν εκλεισε απο τότε. Σε ευχαριστω παρα πολύ και παλι agrio.imeros. Με εσωσες. Το αποθηκευσα για την επομενη φορα. 1
scullyist Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Καλώδιο rca που ήταν συνδεδεμένο στην tv, έσπασαν και τα τρία "πινάκια" και έμειναν μέσα στις θύρες, χωρίς να περισσεύει κομμάτι προς τα έξω ώστε να μπορώ να τα τραβήξω και χωρίς να πετυχαίνει άλλο κόλπο να τα τσιμπήσω προς τα έξω. Αντιθέτως, στην προσπάθεια πιεστήκανε και πιο μέσα, οπότε στην τελική αποφάσισα και τα έσπρωξα εντελώς, ρίχνοντας τα στην μέσα πλευρά της tv και οι θύρες πλέον ελεύθερες... Τώρα, έχω την εντύπωση πως όταν έπεσαν μέσα, κατέληξαν απλά στο πλαστικό (δεν βγαίνει καπάκι για τσεκ), αλλά δεν έχω και ιδέα πως είναι από μέσα τα εσώψυχα της (crt) tv. Υποθετω πως εκεί μπροστά, ακριβώς πίσω από το καπάκι με τις rca θύρες, δεν παίζει κάτι άλλο (βλέπω φως μεσα, κυριολεκτικά) πέρα από την πλακέτα που συνδέονται οι θύρες rca και τα μπροστινά κουμπάκια... Αν έχουν πέσει πάνω σε καμιά πλακέτα, παίζει περίπτωση να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα όταν ξαναμπεί σε λειτουργία και/αν[;] αναπτυχθούν θερμοκρασίες και τα σχετικά;
frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Κάτσε τα rca κάθονται εξωτερικά αν εννοείς αυτό το τριπλό που "αγκαλιάζει" την υποδοχή για το τσουτσούνι. Πως έπεσαν μέσα; αν γείρεις την τιβι και τα ακούσεις να κυλάνε στο πλαστικό νομίζω καλά είσαι. Αλλιώς κατσαβίδι και λοστό .
scullyist Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Nope, το τσουτσούνι εννοώ, πλήρης ευνουχισμός χ3 και έμειναν ολόκληρα μέσα στις θύρες, χωρίς να προεξέχουν ώστε να τα τραβήξω. Στην προσπάθεια να τα μαγκώσω αλλιώς, πιέστηκε και έφυγε το 1ο μέσα. Ε αφού είδα ότι δεν έβγαιναν με τίποτα, έστειλα και τα άλλα δύο σκοπίμως να του κάνουν παρέα. Nα την σηκώσω με τέτοια κλίση που χρειάζεται για να κυλήσουν, δεν παίζει, θα κυλήσω εγώ στο τέλος. To έπαιξα ήδη κορώνα-γράμματα το λουμπάγκο δηλαδή, αλλά θέλει περισσότερη κλίση τελικά και δεν. Κατσαβίδι λες ε; Πάω να μελετήσω την ανατομία, αν και το κόβω πως δεν βγαίνει ούτε η main πλάτη χωρίς να θέλει σήκωμα η ρημάδα, τα μπροστινά πλαστικά μου φαίνονται ανεξάρτητα και ίσως παίζουν βίδες από κάτω..
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Θέλω να μεταφέρω αρχεία από την βιντεοκάμερα. Γίνεται να τη συνδέσω με τιβι κι έπειτα την τιβι με το λαπτοπ μέσω Hdmi και να γράψω την ταινία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις