Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα κάνεις αίτηση τώρα, ίσως προλάβεις να ψηφίσεις στις επαναληπτικές εκλογές (άμα γίνουν).

όχι δεν προλαβαίνεις,ρώτησα σε κεπ.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι δεν προλαβαίνεις,ρώτησα σε κεπ.

Και εγώ ρώτησα σε ΚΕΠ χθες και μου είπαν αυτό που έγραψα. Μόνο στις επαναληπτικές άμα προλάβει. Ούτε αυτοί δεν είναι σίγουροι όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει καμιά κωλόσιτα για παράθυρα/πατζούρια που αντέχει νύχια γάτας;

Έχω μεταλλικές ΚΑΙΚΑΛΑ αλλά έχουν γίνει σαν πεδίο βολής όλμων απ' τις τρύπες που κάνουν τα αδέσποτα προσπαθώντας να μπουν.

Πέρασα πριν λίγο από τοπικό μαγαζί να ρωτήσω τιμή για ανοξείδωτη σίτα και μου έφυγε το καπέλο. Του λέω γιατί τόσο ακριβή, και μου κάνει έλα να την δεις. Την πιάνω και πέρα από το ότι ήταν 316 ινοξ(για να αντέχει στην θάλασσα επί χρόνια) ήταν αρκετά χοντρή και πάρα πολύ σκληρή-άκαμπτη. Δεν είχα ξαναπιάσει τέτοιο πράγμα.(για σίτα μιλάω ε).

Μερικές σίτες είναι αλουμινένιες χώρια που μπορεί να πλασάρονται σαν ανοξείδωτες. Η συγκεκριμένη όμως δεν υπάρχει περίπτωση να σκιστεί από γάτα, είναι πάρα πολύ δυνατή.

22€ το μέτρο

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ που με θυμήθηκες!

Η τιμή πονάει, θα ξαναπαίξω μια νορμάλ νάυλον δοκιμαστικά όταν φτιάξει ο καιρός και άμα δω πως επιμένουν να προσπαθούν να μπουν, θα ξηλωθώ, τι να κάνω.

Δημοσ.

Tο call of duty 2 εχει βγει σε version 1 και version 2 ? Kαι αν ναι τι διαφορες εχουν ??

Μία έκδοση υπάρχει, το τελευταίο patch είναι το 1.3 αν εννοείς αυτό. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, μόνο βελτιώσεις και bug-fixes (http://callofduty.filefront.com/file/Call_of_Duty_2_Patch;64010)

Δημοσ.

Πηγα να το παιξω σε win 8.1 και κολλαγε.Ειδα καπου οτι η version 1 ειναι ασυμβατη σε αντιθεση με την 2..., εννοειται οτι ειχα βαλει το patch.

Τεσπα ο ιστος εδωσε την λυση ,compatibilty mode -> xp sp2 (ενημερωτικα , για οποιον ενδιαφερεται )

• Moderators
Δημοσ.

εκανα μια συνδρομη σε γυμναστηριο και στους ορους χρησης ελεγε οτι εντος 30 ημερων μπορω να κανω υπαναχωρηση συμβασης. Αυτο δεν σημαινει οτι θα επιστραφει το ποσο ακεραιο?

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις καποιο καλο πλυντηριο αυτοκινητου self service στην Θεσσαλονικη πλησιον της τουμπας... Ευχαριστω;

λέγοντας self service εννοείς να το πλένεις μόνος σου εντελώς? στην τούμπα δε ξέρω

Δημοσ.

Ειδα το timelapse της ESA (Ευρωπαϊκος Οργανισμος Διαστηματος ) που κυκλοφορει αυτες τις μερες .

Γιατι εχει επικρατησει το λευκο χρωμα για τις "λαμαρινες" των δορυφορων και διαστημοπλοιων , και οχι ξερωγω το κοκκινο , μπλε κλπ ;

Εχει να κανει με την αντανακλαση των ακτινων του ηλιου ;

Δημοσ.

Τα public είναι eshop ή έχουν και απόθεμα σε κάθε κατάστημα?

Άκυρο...έχουν.

Δημοσ.

Τα public είναι eshop ή έχουν και απόθεμα σε κάθε κατάστημα?

Άκυρο...έχουν.

Το τοπικό μου e-shop δεν έχει απόθεμα, οπότε αυτό που λες δεν ισχύει πάντα. Φυσικά υποθέτω ότι εσένα σε ενδιαφέρει το δικό σου τοπικό e-shop, οπότε πάω πάσο. Για Public δεν γνωρίζω διότι δεν έχει κατάστημα στην περιοχή μου.

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιο λόγο ακούγονται γέλια μετά από κάθε "αστεία" ατάκα στις αμερικάνικες "κωμωδίες";

Κάποιες από αυτές έχουν γυριστεί σε στούντιο με κοινό. Όπως το Big bang theory κα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...