ZAFIRIOSNT Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 η κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου σε πιο κανάλι γίνετε?
Valerie_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρω πως υπάρχουν και άλλα dettol αυτό όμως σταμάτησε να υπάρχει στο εμπόριο;;;
leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 ξέρει κανείς αν λειτουργεί το χιονοδρομικό στο Σέλι; Το σάητ τους δεν φαίνεται να λειτουργεί... 1
d_gkal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 http://www.snowreport.gr/snowcam/seli/seli2.html τελ ενημ: 01/01 Κατάσταση: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ Αναβατήρες σε λειτουργία: 0 από 11 Αναβατήρες και Πίστες σε λειτουργία: Δρόμος: Σημερινά στοιχεία από τοπικό μετ.σταθμό στις : Ανεμος: 8.0 km/h S Θερμοκρασία:-11.7 1
Adon1s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 ξέρει κανείς αν λειτουργεί το χιονοδρομικό στο Σέλι; Το σάητ τους δεν φαίνεται να λειτουργεί... Μεγκαλολ Συγκινηθηκα τωρα Καλα,που πηγες και θυμηθηκες το Σελι ; Παει ακομα κοσμος εκει ; Αο προ χριστου εχω να παω Αν το θες για σκι και δεν εχεις κανει ή θες να μαθεις , για entru level καταστασεις ειναι ιδανικο
leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Πού αλλού να πάω αν δεν πάω στο Σέλι, ω Άδωνι; Σε σκι εγώ δεν ανεβαίνω με καμιά παναγία. Έλκηθρο παίρνουμε και παίζουμε καμιά ώρα με τα πιτσιρίκια, χιονάθρωπα φτιάχνουμε, χιονοπόλεμο παίζουμε, και άμα μουσκέψει καλά ο κώλος μας χωνόμαστε στο σαλέ για κάναν γκαϊφέ και καμιά σούπα. Αλλά υποθέτω ότι τίποτα δεν λειτουργεί εφόσον οι πίστες είναι κλειστές, ε;
Adon1s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ενταξει,για τουριστικο σε φαση "παω στα χιονια με την οικογενεια" ειναι ιδανικο , αποτι θυμαμαι το μαρτυρα και ο αριθμος των σαλε κλπ . Ισως φταιει και το γεγονος οτι ειναι απο τα πρωτα φτιαγμενα στην Ελλαδα.χιονοδρομικα κεντρα . Αντιθετα τα 3-5 πηγαδια ειναι πιο "αθλητικο" κεντρο . Αλλα δεδομενου του οικογενειακου χαρακτηρα ΠΙΣΤΕΥΩ ολο και κατι ανοιχτο θα υπαρχει . Χτυπα καλου κακου κανα τηλ ομως , ειτε στο τηλ κεντρο τους ειτε στους ΕΟΣ πχ Ναουσσας,Θεσσαλονικης που εχουν εκει σαλε 1
d_gkal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μπορω να παραγγειλω κατο στο public στην web τιμη και να το παραλαβω απ το καταστημα?
DrLo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μπορω να παραγγειλω κατο στο public στην web τιμη και να το παραλαβω απ το καταστημα? Δε το έχω κάνει αλλά πρόσφατα παρείγειλα κάτι και υπήρχε τέτοια επιλογή στο βήμα "Αποστολή" οπότε 99% Ναι
kalogeros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μπορω να παραγγειλω κατο στο public στην web τιμη και να το παραλαβω απ το καταστημα? Ναι, πριν κανένα μήνα πήρα έτσι ένα βιβλίο.
Fu Manchu Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Γνωριζει κανεις καποιο καλο πλυντηριο αυτοκινητου self service στην Θεσσαλονικη πλησιον της τουμπας... Ευχαριστω;
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μπορω να παραγγειλω κατο στο public στην web τιμη και να το παραλαβω απ το καταστημα? Ναι, το λενε και στην διαφιμιση τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις