brickman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Η λάμπα που μου έδειξες, μπούφο μακεδόνα, φυσικά και ΔΕΝ κάνει για το φωτιστικό μου. Διότι το φωτιστικό μου παίρνει τέτοιες λάμπες http://www.elektroni...=68_228_506_518 σαν κι αυτή που είπα αρχικά δηλαδή. Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αφτιά μου είσαι. Παλι καλα που του μιλας και με ευγένεια που εκανε τον κοπο να σε βοηθήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Πρώτον, εμείς οι θρασάδες έτσι μιλάμε μεταξύ μας. Και δεύτερον, είναι σαλονικιός κι είμαι καταυλακιώτης, πώς αλλιώς να του μιλήσω;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Και δεύτερον, είναι σαλονικιός κι είμαι καταυλακιώτης, πώς αλλιώς να του μιλήσω;; Ε, πες το! Που ειν' το ρεμάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ποιες ώρες μπορώ να αγοράσω εισητήρια για τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο και που αλλού μπορώ να βρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ποιες ώρες μπορώ να αγοράσω εισητήρια για τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο και που αλλού μπορώ να βρω; Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από Τρίτη μέχρι Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 09:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα. http://paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=17CC6T4HN Μπορείς να αγοράσεις και online αλλά θέλει πιστωτική κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από Τρίτη μέχρι Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 09:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα. http://paokfc.gr/swi...RCode=17CC6T4HN Μπορείς να αγοράσεις και online αλλά θέλει πιστωτική κάρτα. Ευχαριστώ. Την Παρασκευή θα βρω εισητήρια; Το 12 πάει εκεί ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ. Την Παρασκευή θα βρω εισητήρια; Το 12 πάει εκεί ε; Πιστεύω θα βρείς. Λογικά όμως θα έχουν εξαντληθεί τα φθηνά. Από όσο ξέρω ναι, το 12 πάει στο γήπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τί είναι το σύστημα CAM; computer-aided manufacturing (CAM) Στα ελληνικα παρακαλω.ειναι εργασια για την τεχνολογια β λυκειου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Η λάμπα που μου έδειξες, μπούφο μακεδόνα, φυσικά και ΔΕΝ κάνει για το φωτιστικό μου. Διότι το φωτιστικό μου παίρνει τέτοιες λάμπες http://www.elektroni...=68_228_506_518 σαν κι αυτή που είπα αρχικά δηλαδή. Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αφτιά μου είσαι. ε πού να ακούσουν τα αφτιά σου, βρες κάναν καλό υδραυλικό να στα καθαρίσει κολλητέ, αυτό το καφέ πράγμα που έβγαζες πρέπει να έπηξε. Σε ρήμαξε λέμε ο Αιγύπτιος, τι μπούφλα ήταν αυτή. Είπα εγώ ρε μπούφο ότι ταιριάζει η λάμπα που σου έδειξα στο φωτιστικό σου; Ζήτησες λάμπα ίδιας απόδοσης αλλά χαμηλότερης κατανάλωσης με την δικιά σου 300άρα γαϊδουρόλαμπα, σου είπα ότι υπάρχει μεν, δεν σου ταιριάζει δε. Εσύ φαγώθηκες ότι σου ταιριάζει. Αυτές που δείχνεις στο λινκ σου και αυτές που σου έδειξα εγώ, κουμπώνουν στην ίδια βάση, αλλά σε διαφορετικούς προβολείς. Να. Προβολέας ιωδίνης 150βατ για ματζίριδες με 5 ευρώ, προβολέας μετάλλου 150 βατ με 50 ευρώ. Χλεχλέ. Ο μετάλλου αποδίδει πολλαπλάσια στα ίδια βατ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ρε λεφτερμαντάμ, γιατί επιμένεις να μου δείχνεις λάμπες για γηπεδικούς προβολείς, τη στιγμή που ζήτησα λάμπα για ρημάδι φωτιστικό;; Δηλαδή πόσο παπαρολεβιές μπορεί να είσαι;; Η ταμπέλα που έχει πάνω το φωτιστικό γράφει Τύπος λαμπτήρα: QT-DE 12 (Μεγ. 300W) και μου το έδωσαν με λάμπα Philips Plusline Halogen 230V Small 300W R7s 5600lm και δώρο γλυφοκώλια. Μπορώ να βάλω σε αυτό το φωτιστικό, άλλη λάμπα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ με ίδια πανωκάτω απόδοση; Αν ναι, ποιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 http://www.ecat.ligh...23931843241_eu/ Αυτή η λάμπα καίει τον κώλο της (300w) και βγάζει και ζέστη. Υπάρχει ίδιου τύπου/αντίστοιχης απόδοσης τέτοια λάμπα σε οικονομική, led ή οποιουδήποτε άλλου τύπου που να καίει λίγα βατ; αυτό είχες ρωτήσει τότε, σε αυτό απάντησα. Σε αυτό που ρωτάς τώρα, το οποίο μικρή συνάφεια με την πρώτη σου ερώτηση έχει, η απάντηση είναι ΟΧΙ. Ίσως ταιριάζει κάποια με λιγότερα βατ, αλλά θα έχει και ανάλογα μικρότερη απόδοση. Επιπλέον, δεν έχει σημασία πού θα την βάλεις την λάμπα: είτε σε γηπεδικό προβολέα, είτε στο κωλοφωτιστικό σου, είτε όπου αλλού σου φέρει χαρά και ευχαρίστηση. Φωτιστικά σώματα είναι (τα δύο πρώτα), που παίρνουν τον ίδιο τύπο λάμπας: ο φτηνιάρης προβολέας με το κωλοφωτιστικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 efcharisto πολύ re malaqua.... τσίμπα λίγο παλιομοδίτικο απειλητικό μέταλ http://www.youtube.com/watch?v=1hmHqXU6dxc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Τί είναι το σύστημα CAM; computer-aided manufacturing (CAM) Στα ελληνικα παρακαλω.ειναι εργασια για την τεχνολογια β λυκειου. Software που χρησιμοποιείται στον έλεγχο εργαλειομηχανών (CNC) για τη κατασκευή/παραγωγή υλικού, με λίγα λόγια. Τώρα αν θες έκθεση μεταφρασμένη, google is your friend. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ξέρει κανείς από σόμπες; παίζει ένα παλιο σπίτι, κληρονομιά της γιαγιάς, το οποίο όμως δεν έχει απολύτως καμία θέρμανση μόνο μια πολύυυ παλια σόμπα. Η μάνα μου λέει ότι η σόμπα δε λειτουργεί και να μην κάνω καν τον κόπο να το επιχειρήσω, εγώ όμως σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω να μείνω εκεί. Πώς μπορώ λοιπόν να κινηθώ; πως μπορώ να ξέρω αν η σόμπα δουλεύει; παλιότερα έβλεπα κάτι χαρτάκια στις κολώνες που έγραφαν "καθαρίζω σόμπες" λέω να φωνάξω έναν τέτοιο να μου την καθαρίσει και να μου πει αν δουλεύει, πόσο λέτε να μου πάρει; μηπως υπαρχει τρόπος να μάθω αν δουλεύει η σόμπα χωρίς να φέρω ανθρωπο που θα χρειαστεί και να τον πληρώσω; αν ξέρει κανένας από εσάς. το συζητάμε να μου κανει τη δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις