Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείς συνολικά; Τα υλικά δεν ξέρω πόσο κάνουν αλλά για εργασία τόσο απλή κανα πενηντάρικο υποθέτω θα ήταν αρκετό. Οι λάμπες άντε να έκαναν 2-3€ το πολύ η μία. Οι μετασχηματιστές δεν ξέρω

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξερά κουκιά είμαι σίγουρος ότι είχα δει σε ένα μαγαζί στην γειτονιά μου που πουλάει καφέδες, ξηρούς καρπούς, όσπρια, ρύζια κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν έχει πάντα ή κατά καιρούς. Αν θυμηθώ θα ρωτήσω όταν ξαναπάω.

Αν θες πες μου που ειναι, αν με βολεψει να παω εγω.

Δημοσ.

Εννοείς συνολικά; Τα υλικά δεν ξέρω πόσο κάνουν αλλά για εργασία τόσο απλή κανα πενηντάρικο υποθέτω θα ήταν αρκετό. Οι λάμπες άντε να έκαναν 2-3€ το πολύ η μία. Οι μετασχηματιστές δεν ξέρω

συνολικα υλικά και δουλειά.Μόνο για τη δουλειθά μου πήρε 50.........

που να του κάτσουνε

βασικά ρώτησα γιατί θα ξαναρχόταν να φτιάξει κάτι που είχε αφήσει στη μέση.Αλλά ήρθε και έφυγε, οπότε δε με νοιάζει τώρα η απάντηση, πεταξε το πουλάκι που να πέσει

Δημοσ.

έχω 2 laptop.

το 1 μπορεί να συνδεθεί σε VPN για πρόσβαση στο internet. Το άλλο όχι (δε έχω δικαιώματα) οπότε έχει internet απ' υθειας από το router του σπιτιού.

Πως μπορώ να πέρνω inet στο 2ο διαμέσου του 1ου (και άρα μέσω του VPN) ?

Δημοσ.

Κάνεις τη σύνδεση δικτύου στο λάπτοπ κοινόχρηστη και συνδέεσαι μέσω αυτής στο 2ο πισί, είτε μέσω ethernet είτε ασύρματα αν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Δημοσ.

Το λάπτοπ μου το έχω 2-3 χρόνια. Το λειτουργώ με το καλώδιο αλλά και τη μπαταρία πάνω. (έχουμε συχνά πυκνά προβλήματα στο ρεύμα στην περιοχή οπότε δεν μπορώ χωρίς τη μπαταρία πάνω, γιατί θα κλείσει.) 
Εδώ και 3 μέρες μου βγάζει όταν ανοίγει ότι η μπαταρία ίσως θέλει αλλαγή (μαύρη οθόνη πριν μπει στα windows. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει). 

2 ερωτήσεις: 
1) Επειδή είμαι και λίγο... φοβιτσιάρα... Υπάρχει περίπτωση να κάνει κανένα μπαμ; 

2) Συμφέρει (οικονομικά) να  πάρω μπαταρία άλλη, να πάρω καινούριο λάπτοπ, ή να πάρω μία μητρική για τον σταθερό μου υπολογιστή για να δουλεύω; 

Το λάπτοπ μου είναι ένα hp pavilion g κάτι, αν έχει κάποια σημασία. 

Δημοσ.

1, όχι

2, μπαταρία από ~50  ευρω και πάνω αναλόγως την μάρκα, καινουργιο λαπτοπ πιο ακριβό φυσικά, μητρική ,αν μόνο αυτό είναι το πρόβλημα, από 30 και πάνω, αναλόγως το socket κι αν βρεις βέβαια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...