Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις στεγνώνεις και τις βάζεις στο ρεύμα. Πιθανώς να μην έχουν πάθει κάτι.

Μπορείς να τις ανοίξεις και να ψεκάσεις όπου χρειάζεται με σπρέι απαφών ή κάποιο παρόμοιο ηλεκτρολογικό σπρέυ.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

PS3 και ενισχυτητης ηχοσυστηματος και καλωδια ηταν. Ηταν ολοκληρα βγθισμενα στο νερο για 2-3 μερες. Θα κοιταξω μπας και τα στεγνωσω και ειμαι τυχερος (?)

Δημοσ.

κατα 99,9% τα εχασες τα πραγματα δεν παιζει να δουλευουν η οταν και αν στεγνωσουν ολα μεσα  δεν παιζει να δουλευουν χωρις να εχουν ενα κουσουρι εστω...γιατι ηταν ολοκληρα βυθισμενα και για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα..απλα σκεψου οτι λιγο νερο να πεσει και καμια φορα επιτοπου τα παιρνουμε και τα στεγνωνουμε και δεν δουλευουν...μακαρι να σου δουλεψουν ομως...finger crossed και ισως να εισαι τυχερος!!

(στα ++ ειναι οτι δεν δουλευαν οι συσκευες και δεν ηταν στο ρευμα οποτε μπορεις να εχεις ενα πολυ μικρο ποσοστο να ελπιζεις μεσα σου :P ) τα καλωδια παιζει να δουλευουν χωρις θεμα...ενισχυτης και ps3....στεγνωσε τα καλα και βλεπεις...ελπιζω να εχεις ρελε στο σπιτι..... ;)

Δημοσ.

Που μπορει να βρει κανεις κουκια στη Θεσσαλονικη;

στην εποχή τους, στο L.A. (Laiki Agora) :)

Δεν ξέρω όμως πότε είναι η εποχή τους...

Δημοσ.

Guys, μου είπαν ότι υπάρχει μια συσκευή (με μπαταρία? ίσως) η οποία κρατάει τα αυτόματα ρολόγια (αυτά που δεν έχουν μπαταρία και εξαρτώνται από την κίνηση του χεριού/καρπού για να δουλεύουν) σε συνεχή κίνηση για να μην "κάθεται" ο μηχανισμός τους. Έχετε κάτι υπόψην σας;

Δημοσ.

στην εποχή τους, στο L.A. (Laiki Agora) :)

Δεν ξέρω όμως πότε είναι η εποχή τους...

Μα καλα, δε μπορει να μην υπαρχουν πουθενα εκτος εποχης και εκτος λαικης. Το λεω γιατι θελω να μπορω αγοραζω σε μονιμη βαση. Μα κανεις δεν τρωει επιτελους; Φοβουνται ολοι αυτη την ελλειψη ενζυμου, κλπ.

Αλλα δε μπορει να μην υπαρχουν καπου.

Δημοσ.

Δεν σου φαίνεται λίγο αντιπαραγωγικό αυτό;

Eμ, όχι εάν έχεις κι άλλα ρολόγια για να φοράς (κοινώς, δεν φοράς συνέχεια το αυτόματο ρολόι).

Edit: Το βρήκα, ονομάζεται watch winder. Παραδείγματα: 1, 2 και 3.

• Like 1
Δημοσ.

Μα καλα, δε μπορει να μην υπαρχουν πουθενα εκτος εποχης και εκτος λαικης. Το λεω γιατι θελω να μπορω αγοραζω σε μονιμη βαση. Μα κανεις δεν τρωει επιτελους; Φοβουνται ολοι αυτη την ελλειψη ενζυμου, κλπ.

Όντως, όποιον και να ρωτήσεις, φοβάται τα κουκιά, χωρίς να ξέρει το γιατί... Τελοσπάντων.

Φαντάζομαι τα ξερά κουκιά του σουπερμάρκετ δε σου κάνουν, ε;

Δημοσ.

εκτός εποχής και εκτός λαϊκής, μόνο κατεψυγμένα αν παίζουν.Μπαρμπαστάθης φάση, όπως τα φασολάκια, φρέσκα μόνο το καλοκαίρι, τον χειμώνα στην κατάψυξη. Δεν έχω τσεκάρει ποτέ τα ψυγεία των ΣΜ για κουκιά, δεν τα τρώω έτσι κι αλλιώς, έχω έλλειψη ενζύμου. Τσέκαρε αν θες.

Δημοσ.

Όντως, όποιον και να ρωτήσεις, φοβάται τα κουκιά, χωρίς να ξέρει το γιατί... Τελοσπάντων.

Φαντάζομαι τα ξερά κουκιά του σουπερμάρκετ δε σου κάνουν, ε;

εκτός εποχής και εκτός λαϊκής, μόνο κατεψυγμένα αν παίζουν.Μπαρμπαστάθης φάση, όπως τα φασολάκια, φρέσκα μόνο το καλοκαίρι, τον χειμώνα στην κατάψυξη. Δεν έχω τσεκάρει ποτέ τα ψυγεία των ΣΜ για κουκιά, δεν τα τρώω έτσι κι αλλιώς, έχω έλλειψη ενζύμου. Τσέκαρε αν θες.

Οχι, ξερα θελω και δε βρισκω πουθενα, ουτε σε σουπερμαρκετ. Εχω γυρισει ολη την περιοχη, μασουτηδες, μαρινοπουλους, μαγαζια με βιολογικα προιοντα, μαγαζια με ξηρους καρπους, κλπ. κλπ., δεν εχει κανεις και δεν ξερει και κανεις να μου πει που θα βρω.

Δημοσ.

ξερά κουκιά είμαι σίγουρος ότι είχα δει σε ένα μαγαζί στην γειτονιά μου που πουλάει καφέδες, ξηρούς καρπούς, όσπρια, ρύζια κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν έχει πάντα ή κατά καιρούς. Αν θυμηθώ θα ρωτήσω όταν ξαναπάω.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν και τα ξερά στο ράφι, όπως όλα τα όσπρια.

Δημοσ.

πόσο θάπρεπε να μου πάρει ηλεκτρολόγος για αλλαγή 2 μετασχηματιστών σποτακίων και αλλαγή 5 λαμπών μόνο από τα σποτάκια. μου πήρε 120 και οι μετασχηματιστές είναι ELT TRANSFORMADOR PARA LAMP HALOGENAW 230V TIPO TR 105/23-01 50-60 HZ (εκτός κουτιού σκονισμένοι, άστα και τα λαμπάκια του κώ--υ υποθέτω)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...