agrio.imeros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Στο τέλος να δεις που από κομμάτι mdf που ψάχνει η mary θα καταλήξουμε να λέμε τι φτηνά πτι-μπερ αλλατίνη βρήκαμε από τα lidl ...
viper2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το λοιπον, θελουμε ενα γραφειο μηκος 1,95μ, πλατος 70 εκ και υψος 70 εκ. Το γμτ ειναι πως δε βρισκουμε σε αυτες τις διαστασεις. Ειδαμε ομως πως τα ποδια για τα γραφεια τα πουλαν χωριστα στο ικεα. Υπαρχει καπου θεσσαλονικη κανενα μαγαζι/εργοστασιο/κατι τεσπα που να μπορουμε να κοψουμε μια επιφανεια mdf προφανως, για γραφειο, δλδ χοντρη και διαστασεων 1,95x0,7m; Ναι βρε κόβουν, αλλά υλικό που θα βρω; στο σάιτ έχουν mdf αλλά παχους τσιγαροχαρτου. Στα φυσικα μαγαζια δε ξερω τι εχουν και αν εχουν. να υποθεσω οτι δεν εχετε ξαναφτιαξει γραφειο/επιπλο? επισης οσο περισσότερο βαρος εχετε πανω στο γραφειο τοσο αυτο θα κανει κοιλια χωρις την κατάλληλη στηριξη απο κατω. Υγ. 4 ποδια μονα τους δεν ειναι στηριξη. 2
scullyist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Θα προσπαθήσω να μάθω προς το μεσημέρι από αυτόν που μου έδωσε την αρχική πληροφορία και θα σου πω mary γιατί κι εγώ το 'χασα με τον χάρτη. Νομίζω το μπέρδεμα είναι γιατί και τα δύο τα ρημάδια είναι κοντά σε μνήματα της περιοχής, όπως επίσης και τα δύο τα λένε ως περιοχή Θέρμη -της Εκάβης είναι Θέρμη-Θέρμη, το άλλο του Αλλατίνη θεωρείται ως όρια Θέρμης-Πυλαίας; ...δεν έχω ιδέα, ίδωμεν later. 1
mary Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ενα ενα Αλλατινη εσυ τι εννοεις ; Νομιζα το παλιο εργοστασιο που βρισκεται κοντα καλαμαρια. Δεν ηξερα οτι υπαρχει οδος. να υποθεσω οτι δεν εχετε ξαναφτιαξει γραφειο/επιπλο? επισης οσο περισσότερο βαρος εχετε πανω στο γραφειο τοσο αυτο θα κανει κοιλια χωρις την κατάλληλη στηριξη απο κατω. Υγ. 4 ποδια μονα τους δεν ειναι στηριξη. Δεν εχουμε ξαναφτιαξει αλλά δεν θα βαλουμε μονο 4, μάλλον 6, με 2 στο κεντρο. Θα προσπαθήσω να μάθω προς το μεσημέρι από αυτόν που μου έδωσε την αρχική πληροφορία και θα σου πω mary γιατί κι εγώ το 'χασα με τον χάρτη. Νομίζω το μπέρδεμα είναι γιατί και τα δύο τα ρημάδια είναι κοντά σε μνήματα της περιοχής, όπως επίσης και τα δύο τα λένε ως περιοχή Θέρμη -της Εκάβης είναι Θέρμη-Θέρμη, το άλλο του Αλλατίνη θεωρείται ως όρια Θέρμης-Πυλαίας αν δεν κάνω λάθος; Οκ, σε ευχαριστω πολυ!
scullyist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 To λοιπόν, του Αλλατίνη εννοούσε =Πυλαία (όρια με Θέρμη και καλά) Για το εργοστασιο που λες Mary υπήρχαν δύο (μα ότι έχει σχέση με αυτή την ιστορία να έχει βγει διπλό; LOL), το ένα στη γωνία Ανθέων-Σοφούλη και το άλλο προς τα εκεί. 1
agrio.imeros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζα το παλιο εργοστασιο που βρισκεται κοντα καλαμαρια. Δεν ηξερα οτι υπαρχει οδος. Δεν εχουμε ξαναφτιαξει αλλά δεν θα βαλουμε μονο 4, μάλλον 6, με 2 στο κεντρο. Οκ, σε ευχαριστω πολυ! Παίδες να τα ξεκαθαρίσουμε λιγάκι ... mary όχι τον παλιό αλευρόμυλο Αλλατίνη που βρίσκεται στη Γ. Παπανδρέου ... Το lidl (αν κατάλαβα καλά δηλαδή) του Adon1s , βρίσκεται στη Κουντουριώτου κοντά στην κεραμοποία Αλλατίνη είναι στην Πυλαία και πράγματι στην περιοχή υπάρχουν ξυλουργεία (κάποια από αυτά έχουν κλείσει ή μεταφερθεί) , συνεργεία , παλιατζίδικα κτλ. Αυτό το lidl είναι πιο κοντά στο νεκροταφείο Αναστάσεως που και αυτό είναι στα όρια Πυλαίας άσχετα αν ο δρόμος ονομάζεται Θεσ/νίκης-Θέρμης. Το lidl της Εκάβης βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης είναι και αυτό κοντά στα νεκροταφεία αλλά αν έχει κατάστήματα που ασχολούνται με ξυλεία θα το μάθουμε από τον/την scullyist . Πάντως mary παλαιότερα είχα κόψει στο praktiker ένα κομμάτι 12 mm και απ΄ότι βλέπω στο σάιτ έχει και φύλλο 16mm. Αλλά πρέπει να πας από κει να δεις τα δείγματα γιατί νομίζω δεν τα έχουν όλα στο σάιτ ή κάποια που θα δεις μπορεί να΄χουν τελειώσει ... Μόνο σύντομη απάντηση δεν ήταν ... 1
scullyist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Παίδες να τα ξεκαθαρίσουμε λιγάκι ... mary όχι τον παλιό αλευρόμυλο Αλλατίνη που βρίσκεται στη Γ. Παπανδρέου ... Το lidl (αν κατάλαβα καλά δηλαδή) του Adon1s , βρίσκεται στη Κουντουριώτου κοντά στην κεραμοποία Αλλατίνη είναι στην Πυλαία και πράγματι στην περιοχή υπάρχουν ξυλουργεία (κάποια από αυτά έχουν κλείσει ή μεταφερθεί) , συνεργεία , παλιατζίδικα κτλ. Αυτό το lidl είναι πιο κοντά στο νεκροταφείο Αναστάσεως που και αυτό είναι στα όρια Πυλαίας άσχετα αν ο δρόμος ονομάζεται Θεσ/νίκης-Θέρμης. Το lidl της Εκάβης βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης είναι και αυτό κοντά στα νεκροταφεία αλλά αν έχει κατάστήματα που ασχολούνται με ξυλεία θα το μάθουμε από τον/την scullyist . Τhis. Στον χαρτη της Scullyist έπρεπε να της βάλεις βελάκια κι αριστερά και δεξιά, γιατί άμα δεις όλα τα ποστ μου με το μπάχαλο περιέχουν στοιχεία κι από τα δύο Που ήσουν χθες όταν έλεγα κάποιος που ξερει καλύτερα να μας διαφωτίσει; Σόρρυ για το μπάχαλο Mary, ο agrio.imeros φταίει (που δεν πρόλαβε να δει το edit μου να μετανιώσει και το like) 1
agrio.imeros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Τhis. Στον χαρτη της Scullyist έπρεπε να της βάλεις βελάκια κι αριστερά και δεξιά, γιατί άμα δεις όλα τα ποστ μου με το μπάχαλο περιέχουν στοιχεία κι από τα δύο Που ήσουν χθες όταν έλεγα κάποιος που ξερει καλύτερα να μας διαφωτίσει; Σόρρυ για το μπάχαλο Mary, ο agrio.imeros φταίει Καθόμουν και έγραφα και δεν πήρα χαμπάρι ότι απάντησες ... Τα λέω αλλά ποιος μ΄ακούει ...
scullyist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Έλα τώρα με τα παράπονα, είπαμε εσύ φταις, embrace it =p 1
Adon1s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 και πάνω που ετοιμαζόμουν να βάλω σημάδια στο google maps με πρόλαβες αγριο.ήμερε 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Mary1, για τις διαστάσεις που το θες και μονο με ποδάρια, το πάχος πρέπει βα ειναι 3 εκατοστά, αλλιώς θα σου πιτσικάρει και θα ναι άχρηστο. 1
mary Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια, σας ευχαριστω παρα πολυ. Και οντως μονο συντομη δεν ηταν η απαντηση. Επρεπε να ειχα ανοιξει θεμα τελικα. Για να ξεκαθαρισω ομως. Επειδη ο agrio.imeros με το χαρτη του με μπερδεψε. Αυτο το αστερακι, ειναι το σωστο; ή οχι
scullyist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Nαι σωστό, είναι το ίδιο σημείο με το πάνω αριστερά στον χαρτη του αγριοήμερου, που είναι το ίδιο σε ζουμ με τον τελευταίο χάρτη που έβαλα κι εγώ... που ήταν ίδιο με αυτό που ετοιμαζε ο adonis. Σύμπνοια χ4 lol
agrio.imeros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια, σας ευχαριστω παρα πολυ. Και οντως μονο συντομη δεν ηταν η απαντηση. Επρεπε να ειχα ανοιξει θεμα τελικα. Για να ξεκαθαρισω ομως. Επειδη ο agrio.imeros με το χαρτη του με μπερδεψε. Αυτο το αστερακι, ειναι το σωστο; ή οχι Βρε άντε ... που σας φταίω για όλα ... Το χάρτη σας τον έβαλα πολύ πριν ... εδώ Ο τελευταίος χάρτης ήταν για να ξεμπλέξετε με lidl , νεκροταφεία , αλλατίνες κτλ ... Ήμουν και σύντομος ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις