Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. ναι παιζει να ναι μουφα. Ανεβαζει ταινιες και πληρωνεται; Μηπως τι γραφει αυτος απο κιν/φο και τις ανεβαζει;

2. τραπεζική τι;; δεν εχω ιδεα τι ειναι;

τραπεζικη καρτα ήθελα να γράψω

καμια συνάντηση πότε θα κάνουμε;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλα οι τραπεζες αναγραφουν ονομα καταθετη.

Αν παει καποιος αλλος εκτος απο μενα δεν θα λεει το δικο του;

Αυτο ρωταω αν εχω μετα τιποτα τρεχαματα, πχ δεν βρεθει οτι τα χω πληρωμενα, ενω θα χω την αποδειξη δεν θα λεει το δικο μου ονομα πανω

Δημοσ.

παιδια υπαρχει η λεξη κερδοφελης? (επικερδης) Την εχω ακουσει να την λενε αλλα στο λεξικο δεν υπαρχει..

Δημοσ.

όχι θα ήταν συνθετικό 2 συνωνύμων (περίπου) οπότε μάλλον θα ήταν πλεονασμός να δημιουργηθεί λέξη με αυτά. Αν υπήρχε δε θα σήμαινε επικερδής, αλλά αυτός που έχει οφέλη από το κέρδος.

Δημοσ.

Εχω θεμα με τα πουκαμισα.

Εχω 2-3 που γυριζοντας 1 φορα τα ακρα των μανικιων,στο εσωτερικο τους εχουν αλλο χρωμα και texture,που ουσιαστικα ειναι και κομματι του σχεδιου του πουκαμισου.

Ωστοσο , με το να το εχω γυρισμενο μια φορα,δε με βολευει να το φοραω τοσο χαμηλα (στο υψος λιγο ψηλοτερα απο τους καρπους).

Πως μπορω να "στερεωσω" τα μανικια με 1 γυρισμα μονο , πιο ψηλα ;

Υπαρχει καποιο "τρικ" με καποιο καταλληλη τσακιση ;

Δημοσ.

Το λοιπον, θελουμε ενα γραφειο μηκος 1,95μ, πλατος 70 εκ και υψος 70 εκ. Το γμτ ειναι πως δε βρισκουμε σε αυτες τις διαστασεις. Ειδαμε ομως πως τα ποδια για τα γραφεια τα πουλαν χωριστα στο ικεα.

Υπαρχει καπου θεσσαλονικη κανενα μαγαζι/εργοστασιο/κατι τεσπα που να μπορουμε να κοψουμε μια επιφανεια mdf προφανως, για γραφειο, δλδ χοντρη και διαστασεων 1,95x0,7m;

Δημοσ.

Πως μπορω να "στερεωσω" τα μανικια με 1 γυρισμα μονο , πιο ψηλα ;

Υπαρχει καποιο "τρικ" με καποιο καταλληλη τσακιση ;

forearm-exercises_126497624.s300x300.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...