Adon1s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Θεσσαλονίκη Πώς μπορώ να δώ πού και πότε και εξω απο ποια εκκλησία έχει πανηγύρι ;
agrio.imeros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Θεσσαλονίκη Πώς μπορώ να δώ πού και πότε και εξω απο ποια εκκλησία έχει πανηγύρι ; Θα παρακολουθείς τις κινήσεις των γιαγιάδων στις στάσεις των αστικών το απόγευμα ... 4
d_gkal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι πιο απλο απ το να δεις εορτολογιο και ποια εκκλησια ειναι που! 2
kuzko21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει θέμα για πτήση με στρατιωτική ταυτότητας εντός Ελλάδας ; (Αθηνα-Θεσνικη)
DrLo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει θέμα για πτήση με στρατιωτική ταυτότητας εντός Ελλάδας ; (Αθηνα-Θεσνικη) Σαν τι θέμα να υπάρχει?
stavi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδιά για βοηθείστε λίγο ειναι ένα ζευγάρι φίλων μου που προσπαθεί να λάβει κάτι λεφτά με τον εξής τρόπο το παληκάρι έχει ανεβάσει κάτι ταινίες σ'ενα site Και υποτίθεται ότι θα πάρει λεφτά γιαυτό... καταρχήν παίζει να είναι μούφα? τέλος πάντων το πρόβλημα είναι ότι πρεπει να ενεργοποιήσει μια τραπεζικη τράπεα Payneer ( την ξέρετε εσείς αυτήν την κάρτα? ) πως ενεργοποιείται;
ribo7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν έχω δει ποτέ (ή σπάνια) ποδοσφαιριστή με τρίχα στα χέρια?? (πόδια οκ, ξυρίζονται)
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 sto μtorrent όταν σε κάποια τόρεντ πειράζω τον φάκελο (πχ βάζω ελληνικούς υπότιτλους) μου βγάζει error files missing και δεν μπορώ να seedarw ενω σε κάποια άλλα που κάνω το ίδιο δεν έχει πρόβλημα... Τι φταίει? Πειράζει αν βάλω μέσα εξτρα αρχεία (πχ υποτιτλους) και δεν αναγνωρίζει το τορεντ?
nickmanak Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μην αλλοιωνεις το original δεν λειτουργει αλλιως. Ουτε μετονομασια επιτρεπεται. 1
mary Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδιά για βοηθείστε λίγο ειναι ένα ζευγάρι φίλων μου που προσπαθεί να λάβει κάτι λεφτά με τον εξής τρόπο το παληκάρι έχει ανεβάσει κάτι ταινίες σ'ενα site Και υποτίθεται ότι θα πάρει λεφτά γιαυτό... καταρχήν παίζει να είναι μούφα? τέλος πάντων το πρόβλημα είναι ότι πρεπει να ενεργοποιήσει μια τραπεζικη τράπεα Payneer ( την ξέρετε εσείς αυτήν την κάρτα? ) πως ενεργοποιείται; 1. ναι παιζει να ναι μουφα. Ανεβαζει ταινιες και πληρωνεται; Μηπως τι γραφει αυτος απο κιν/φο και τις ανεβαζει; 2. τραπεζική τι;; δεν εχω ιδεα τι ειναι; 1
Praetorianos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 sto μtorrent όταν σε κάποια τόρεντ πειράζω τον φάκελο (πχ βάζω ελληνικούς υπότιτλους) μου βγάζει error files missing και δεν μπορώ να seedarw ενω σε κάποια άλλα που κάνω το ίδιο δεν έχει πρόβλημα... Τι φταίει? Πειράζει αν βάλω μέσα εξτρα αρχεία (πχ υποτιτλους) και δεν αναγνωρίζει το τορεντ? Μην αλλοιωνεις το original δεν λειτουργει αλλιως. Ουτε μετονομασια επιτρεπεται.Δεξί κλικ στο torrent που πείραξες/έσβησες τα περιεχόμενα, κλικ στο force recheck. Θα ψάξει το αρχείο, θα δει τι λείπει, θα το συμπληρώσει και θα seedαρεις κανονικά. Αν δεν θες αυτό, πας στο files, διαλέγεις "Do not download" το αρχείο που διέγραψες (υπότιτλος/εικόνα/sample whatever) από το torrent, θα seedαρεις όλα τα υπόλοιπα. 1
Miracle Worker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει κάποιο καλό free πρόγραμμα τύπου Photoshop με tutorials, μπας και μάθουμε καμιά τέχνη;
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δεξί κλικ στο torrent που πείραξες/έσβησες τα περιεχόμενα, κλικ στο force recheck. Θα ψάξει το αρχείο, θα δει τι λείπει, θα το συμπληρώσει και θα seedαρεις κανονικά. Αν δεν θες αυτό, πας στο files, διαλέγεις "Do not download" το αρχείο που διέγραψες (υπότιτλος/εικόνα/sample whatever) από το torrent, θα seedαρεις όλα τα υπόλοιπα. αν βάλω μεσα στο φάκελο άλλα αρχεία (χωρίς να πειράξω αυτά του τορεντ) πειράζει?
Praetorianos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Όχι. Ήμουν 100% σίγουρος θεωρητικά, το δοκίμασα και πρακτικά μόλις, όλα κομπλέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις