Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη

Πώς μπορώ να δώ πού και πότε και εξω απο ποια εκκλησία έχει πανηγύρι ;

Θα παρακολουθείς τις κινήσεις των γιαγιάδων στις στάσεις των αστικών το απόγευμα ...  :rolleyes:

• Like 4
Δημοσ.

Υπάρχει θέμα για πτήση με στρατιωτική ταυτότητας εντός Ελλάδας ; (Αθηνα-Θεσνικη)

Σαν τι θέμα να υπάρχει?

Δημοσ.

ρε παιδιά για βοηθείστε λίγο 

ειναι ένα ζευγάρι φίλων μου που προσπαθεί να λάβει κάτι λεφτά με τον εξής τρόπο

το παληκάρι έχει ανεβάσει κάτι ταινίες σ'ενα site Και υποτίθεται ότι θα πάρει λεφτά γιαυτό... καταρχήν παίζει να είναι μούφα? 

τέλος πάντων το πρόβλημα είναι ότι πρεπει να ενεργοποιήσει μια τραπεζικη τράπεα Payneer ( την ξέρετε εσείς αυτήν την κάρτα? ) πως ενεργοποιείται;

Δημοσ.

sto μtorrent όταν σε κάποια τόρεντ πειράζω τον φάκελο (πχ βάζω ελληνικούς υπότιτλους) μου βγάζει error files missing και δεν μπορώ να seedarw ενω σε κάποια άλλα που κάνω το ίδιο δεν έχει πρόβλημα...

Τι φταίει? Πειράζει αν βάλω μέσα εξτρα αρχεία (πχ υποτιτλους) και δεν αναγνωρίζει το τορεντ?

Δημοσ.

ρε παιδιά για βοηθείστε λίγο 

ειναι ένα ζευγάρι φίλων μου που προσπαθεί να λάβει κάτι λεφτά με τον εξής τρόπο

το παληκάρι έχει ανεβάσει κάτι ταινίες σ'ενα site Και υποτίθεται ότι θα πάρει λεφτά γιαυτό... καταρχήν παίζει να είναι μούφα? 

τέλος πάντων το πρόβλημα είναι ότι πρεπει να ενεργοποιήσει μια τραπεζικη τράπεα Payneer ( την ξέρετε εσείς αυτήν την κάρτα? ) πως ενεργοποιείται;

1. ναι παιζει να ναι μουφα. Ανεβαζει ταινιες και πληρωνεται; Μηπως τι γραφει αυτος απο κιν/φο και τις ανεβαζει;

2. τραπεζική τι;; δεν εχω ιδεα τι ειναι;

• Like 1
Δημοσ.

sto μtorrent όταν σε κάποια τόρεντ πειράζω τον φάκελο (πχ βάζω ελληνικούς υπότιτλους) μου βγάζει error files missing και δεν μπορώ να seedarw ενω σε κάποια άλλα που κάνω το ίδιο δεν έχει πρόβλημα...

Τι φταίει? Πειράζει αν βάλω μέσα εξτρα αρχεία (πχ υποτιτλους) και δεν αναγνωρίζει το τορεντ?

Μην αλλοιωνεις το original δεν λειτουργει αλλιως. Ουτε μετονομασια επιτρεπεται.

Δεξί κλικ στο torrent που πείραξες/έσβησες τα περιεχόμενα, κλικ στο force recheck.

Θα ψάξει το αρχείο, θα δει τι λείπει, θα το συμπληρώσει και θα seedαρεις κανονικά. Αν δεν θες αυτό, πας στο files, διαλέγεις "Do not download" το αρχείο που διέγραψες (υπότιτλος/εικόνα/sample whatever) από το torrent, θα seedαρεις όλα τα υπόλοιπα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεξί κλικ στο torrent που πείραξες/έσβησες τα περιεχόμενα, κλικ στο force recheck.

Θα ψάξει το αρχείο, θα δει τι λείπει, θα το συμπληρώσει και θα seedαρεις κανονικά. Αν δεν θες αυτό, πας στο files, διαλέγεις "Do not download" το αρχείο που διέγραψες (υπότιτλος/εικόνα/sample whatever) από το torrent, θα seedαρεις όλα τα υπόλοιπα.

αν βάλω μεσα στο φάκελο άλλα αρχεία (χωρίς να πειράξω αυτά του τορεντ) πειράζει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...