Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο ποση ωρα σβήνονται τα προσωπικα μυνηματα απο τον server γιατι αν σβησω ενα προσωπικο μυνημα/συζητηση και πατησω παλι το λινκ που μου ηρθε στο μειλ μου, δειχνει κανονικα το προσωπικο μυνημα/συζητηση.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποια ιστοσελίδα που να λέει ποιές ταινίες παίζονται αυτήν την περίοδο στις αίθουσες της κάθε πόλης ανεξαρτήτου κινηματογράφου, υπάρχει;

Δημοσ.

Κάποια ιστοσελίδα που να λέει ποιές ταινίες παίζονται αυτήν την περίοδο στις αίθουσες της κάθε πόλης ανεξαρτήτου κινηματογράφου, υπάρχει;

Άμα έχεις Android κινητό κατέβασε την εφαρμογή CineView

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.ic3man.cineview&hl=el

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί μερικοί audio players στην λίστα με τα τραγούδια που παίζουν, άλλα τα εμφανίζει με το όνομα που έχω επεξεργαστεί και άλλα με το παλιό τους; 

Δημοσ.

Στο ΑΤΜ της εθνικής μου έβγαλε μήνυμα ότι η κάρτα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λίγες συναλλαγές ακόμα και μετά θα πρέπει να αντικατασταθεί... Επάνω όμως λέει ότι λήγει τον 8ο του 2017..

Σας έχει τύχει ; Τι παίζει ;

Δημοσ.

Στο ΑΤΜ της εθνικής μου έβγαλε μήνυμα ότι η κάρτα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λίγες συναλλαγές ακόμα και μετά θα πρέπει να αντικατασταθεί... Επάνω όμως λέει ότι λήγει τον 8ο του 2017..

Σας έχει τύχει ; Τι παίζει ;

Μήπως είναι από τις παλιές EthnoCash που έχει σταματήσει να βγάζει η εθνική; Δες εάν γράφει EthnoCash ή EthnoCash Plus. Εάν γράφει σκέτο EthnoCash, θα πρέπει να την αντικαταστήσεις με την Plus.

Δημοσ.

Ερώτηση

Πόσο % είναι οι κρατησεις για τον μισθωτο με εκπεριτροπης εργασία?

Thanks

να φανταστω οτι ειναι καπου στο ~15%?

Δημοσ.

Μήπως είναι από τις παλιές EthnoCash που έχει σταματήσει να βγάζει η εθνική; Δες εάν γράφει EthnoCash ή EthnoCash Plus. Εάν γράφει σκέτο EthnoCash, θα πρέπει να την αντικαταστήσεις με την Plus.

Όχι εθνοcash plus είναι... γι αυτό μου έκανε εντύπωση...

Δημοσ.

Ποια η διαφορα μεταφορικης και κουριερ και ποια καλη μεταφορικη ξερουμε να παρει λιγη χρηματα να μου μεταφερει ενα πολυοργανο γυμναστικης σε κουτα, απο Αθηνα σε Αιγινα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...