veteranos123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μου κανε εντύπωση γιατι και στα 2 pc έχω google chrome και συνδεδεμένα στο account μου αλλά το εμφανίζει μόνο στο ένα.
tony81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για πες στο image size του αρχείου, τι ανάλυση/resolution έχεις; Πρέπει να είναι - η όποια διάσταση θέλεις- με το resolution στα 300 pixels/inch. Αν το έχεις ήδη σωστό, πρόσεξε στο print μήπως έχεις τσεκαρισμένο κανένα "fit/scale tο page" ή κάτι τέτοιο. Λοιπόν το πήρα από την αρχή. Έκοψα τη φωτό όσο ήθελα. Τώρα είναι 72dpi. Μετά? Ότι κάνω από ζωγραφική....
scullyist Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μετά, το χάος... τo paint/ζωγραφική δεν είναι για τέτοιες δουλειές (ούτε για πλάκα για μένα βασικά, αλλά τεσπα), δεν έχει καν βασικές ρυθμίσεις, π.χ. αλλαγή ανάλυσης... Δες μήπως πετύχει το εξής, όπως την έχεις έστω και σε χαμηλή ανάλυση: (όμως γενικά, αν την σκαναρες εσυ, να τα σκανάρεις στα 300 όταν θα είναι κάτι για τύπωμα, για την ποιότητα της εκτύπωσης, θα την δεχτούνε για τέτοια χρήση αν φανεί πίξελ στην εκτύπωση λόγω των 72 ?...) Δεξί κλικ στην φωτο από το desktop, επιλέγεις print. Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει βάζεις επάνω τα σχετικά, α4 σελίδα κλπ, κάτω ΞΕτσεκάρεις το fit picture to frame και δεξιά επιλέγεις το εικονίδιο "wallet". Αν και το "wallet" δείχνει 9 αναπαραγωγές, σε τεστ που έκανα μου την τύπωσε μια φορά και στην -σωστή- διάσταση που την είχα (από 7άρια τέσταρα, αν τυχόν είσαι σε XP δεν θυμάμαι αν είναι αντίστοιχα το ίδιο κι εκεί). Αν δεν σου πετύχει κι αυτό, ξανασκάναρε την στα 300, κατέβασε κι ένα δωρεάν σόι προγραμματάκι επεξεργασίας (αν όχι photoshop) για να κάνεις μετά σωστή δουλειά και να μην παιδεύεσαι με τις default βλακείες των win. 1
gokuthelegend Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εκτός από το comondo έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο αντιβιοτικό για λίνουξ; Προς αποφυγή άκυρων απαντήσεων ή απαντήσεων εκτός θέματος, να αναφέρω το εξής. Ξέρω ότι το λινουξ αυτό καθεαυτό είναι απρόσβλητο από ιούς αλλά φέρνω το εξής παράδειγμα. Δείνω το φλασάκι ή τον εξωτερικό σκληρό σε έναν φίλο μου για να μου περάσει κάτι αρχεία. Ο φίλος μου που έχει Windows, μου περνάει και έναν ιό μαζί με τα αρχεία. Εγώ που έχω λινουξ ναι μεν δεν θα πάθω κάτι, αλλά ο ιος θα εξακολουθεί να υπάρχει στο αποθηκευτικό μέσο, έτσι αν το δώσω κάπου αλλού στην ουσία μεταδίδω τον ιό. Έτσι θέλω ένα αντιβιοτικό για να ελέγχω ότι αρχεία μου δείνουν.
stelios18120 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 αναλογως τον καφε... στον φραπε 3 στον ελληνικο 1
Miracle Worker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ενάμισυ έως δύο γεμάτα μέχρι την γραμμή, όχι βουναλάκι δηλαδή. Εσπρέσο και φρέντο εσπρέσο σκέτα.
stelios18120 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 κουταλιες της σουπας η με κουταλακι του γλυκου;;; γιατι εχω φιλο που βαζει με κουταλιες της σουπας
deesnider Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ποση ζαχαρη βαζετε στον καφε ? Πρόκειται για κάποια μορφή δημοσκόπησης προσωπικού ενδιαφέροντος; Απλώς προσπαθώ να καταλάβω το πού κολλάει η συγκεκριμένη ερώτηση στο συγκεκριμένο section... 2
bluesattack Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ναι.Θελω να διαπιστωσω ποσο ζαχαρομανης ειμαι,και απο τον μεσο ορο των απαντησεων να θεσω κοκκινες γραμμες στο μελλον
Pintsie Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αν πίνεις φίλτρου, πήγαινε πάρε αμερικάνο που είναι πολύ ελαφρύς. Σκέψου εγώ όταν παίρνω έτοιμο φίλτρου από το σούπερ μάρκετ, βάζω 2 κουτ. ζάχαρη στην κούπα. Ενώ όταν βρίσκω αμερικάνο σε coffee island κτλ, βάζω μισή κουτ. ζάχαρη. Αντίστοιχα μπορείς να ζητήσεις εσπρέσσο πχ πιο ελαφρύ σε κάποιο καφεκοπτείο.
deesnider Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ναι.Θελω να διαπιστωσω ποσο ζαχαρομανης ειμαι,και απο τον μεσο ορο των απαντησεων να θεσω κοκκινες γραμμες στο μελλον Εντάξει τότε! Η δική μου κατάσταση λοιπόν: Μέχρι πριν από κάνα τεσσάρι χρόνια, έπινα ...ζάχαρη με λίγο καφέ (ή, όπως συνήθιζε να δίνει παραγγελία ένα φιλαράκι μου στις καφετέριες: «έναν καφέ με ένα γαλακτομπούρεκο μέσα» ). Μιλάμε για ακραία κατάσταση όμως. Δε χρειαζόμουν καλαμάκι, αλλά ...μαχαιροπήρουνο. Πλέον όμως, έχω πάει στο άλλο άκρο: Την έχω καταργήσει εντελώς και από τα πάντα, όχι μόνο απ' τον καφέ.
thomasG4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Πλέον όμως, έχω πάει στο άλλο άκρο: Την έχω καταργήσει εντελώς και από τα πάντα, όχι μόνο απ' τον καφέ. Και πολύ καλά έκανες. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις