Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχετικα με τις παννελινιες γινεται να περασω/δηλωσω σε αλλο πεδιο εκτος του 1ου κ 3ου που εχω επιλεξει; Πόσα μόρια χανω;

Αν πας πάντως στο 1ο πεδίο και γράψεις "παννελινιες" αντί για "πανελλήνιες"  θα χάσεις αρκετά μόρια.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες χρειάζεται το ΙΚΑ για να εκδόσει την Ευρωπαϊκή κάρτα ασφαλισης ασθενείας;

Δε γνωρίζω για ΙΚΑ, αλλά στον ΟΑΕΕ το έκαναν επιτόπου, σε 15-20 λεπτά την είχα στο χέρι.

Δημοσ.

thanks

αγόρασα γύρη απο τον μελά της λαϊκής και μου είπε να την βάλω κατάψυξη .

Αρα να την αδειάσω σε σακουλάκι ή θα χαλάσει ;

θα την αδειασω

Δημοσ.

Γύρη; Γουάδαφάκ, πώς είναι αυτό, υγρό, σκόνη φάση;

Αν βάλεις στην κατάψυξη κάτι που περιέχει νερό, θα διασταλεί καθώς παγώνει και θα σπάσει το γυάλινο βάζο. Τώρα η γύρη δεν ξέρω τι θα κάνει...

Δημοσ.

Για λίγο μ΄ανησύχησες ...

Βάζω γυάλινα βαζάκια με φαγητό , σάλτσες κτλ στην κατάψυξη
αλλά προσέχω να αφήνω κενό χώρο ελεύθερο μέσα στο βάζο ...
για τη διαστολή ... και δεν υπαρχει προβλημα ... :-)

Δημοσ.

Γύρη; Γουάδαφάκ, πώς είναι αυτό, υγρό, σκόνη φάση;

Αν βάλεις στην κατάψυξη κάτι που περιέχει νερό, θα διασταλεί καθώς παγώνει και θα σπάσει το γυάλινο βάζο. Τώρα η γύρη δεν ξέρω τι θα κάνει...

Υπαρχει η νωπη και η ξηρη γυρη

Η νωπη εχει περισσοτερες βιταμινες,πρωτεινες κλπ οι οποιες κατα την ξηρανση χανονται

Εναι φουλ πρωτεινες και ειναι σε μορφη κοκκων (οπως την μαζευουν οι μελισσες)

Η γευση της ειναι κατι μεταξυ γλυκου και σαν να μασας χορταρι

Λιωνει στο στομα και αν δεν τη μπορεις τη γευση την βαζεις πχ σε χυμο κλπ και το πινεις.

Εννοειται αν εισαι αλλεργικος στη γυρη ουτε που το μυριζεις

Δημοσ.

Κοιτούσα στον χρυσό οδηγό για αγγελίες ενοικιάσεων ακινήτων και είχε τις εξής κατηγορίες: Διαμέρισμα, Οικία, Μονοκατοικία και Μεζονέτα. Το Διαμέρισμα ξέρω τι είναι, στα υπόλοιπα γιατί υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός και τι σημαίνει ακριβώς το καθένα;

Link.png Site: Εδώ βρήκα τον ορισμό της μεζονέτας. Η διαφορά στην οικία και στην μονοκατοικία ποια είναι;

Δημοσ.

Μεζονέτα είναι διώροφο με εσωτερική σκάλα.

Η διαφορά της οικίας με τη μονοκατοικία ίσως έγκειται στο ότι η δεύτερη δεν έχει κοινή αυλή με κάποιον γείτονα.

Δημοσ.

βλέποντας το προς παράδοση παίρνω τηλ σήμερα στην μεταφορική να δω αν ήρθε και μου λένε όχι.

τότε τι εννοεί με το προς παράδοση;

post-289055-0-87696100-1418047165_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...