kalogeros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες χρειάζεται το ΙΚΑ για να εκδόσει την Ευρωπαϊκή κάρτα ασφαλισης ασθενείας;
Geremia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Σχετικα με τις παννελινιες γινεται να περασω/δηλωσω σε αλλο πεδιο εκτος του 1ου κ 3ου που εχω επιλεξει; Πόσα μόρια χανω; Αν πας πάντως στο 1ο πεδίο και γράψεις "παννελινιες" αντί για "πανελλήνιες" θα χάσεις αρκετά μόρια. 1
angmar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες χρειάζεται το ΙΚΑ για να εκδόσει την Ευρωπαϊκή κάρτα ασφαλισης ασθενείας; Δε γνωρίζω για ΙΚΑ, αλλά στον ΟΑΕΕ το έκαναν επιτόπου, σε 15-20 λεπτά την είχα στο χέρι.
Adon1s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 thanks αγόρασα γύρη απο τον μελά της λαϊκής και μου είπε να την βάλω κατάψυξη . Αρα να την αδειάσω σε σακουλάκι ή θα χαλάσει ; θα την αδειασω
agrio.imeros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί βρε κλεφτόπουλα δεν κάνει να βάζεις γυάλινα βάζα με περιεχόμενο στην κατάψυξη ;
leftermann Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Γύρη; Γουάδαφάκ, πώς είναι αυτό, υγρό, σκόνη φάση; Αν βάλεις στην κατάψυξη κάτι που περιέχει νερό, θα διασταλεί καθώς παγώνει και θα σπάσει το γυάλινο βάζο. Τώρα η γύρη δεν ξέρω τι θα κάνει...
agrio.imeros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Για λίγο μ΄ανησύχησες ... Βάζω γυάλινα βαζάκια με φαγητό , σάλτσες κτλ στην κατάψυξηαλλά προσέχω να αφήνω κενό χώρο ελεύθερο μέσα στο βάζο ...για τη διαστολή ... και δεν υπαρχει προβλημα ...
Adon1s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Γύρη; Γουάδαφάκ, πώς είναι αυτό, υγρό, σκόνη φάση; Αν βάλεις στην κατάψυξη κάτι που περιέχει νερό, θα διασταλεί καθώς παγώνει και θα σπάσει το γυάλινο βάζο. Τώρα η γύρη δεν ξέρω τι θα κάνει... Υπαρχει η νωπη και η ξηρη γυρη Η νωπη εχει περισσοτερες βιταμινες,πρωτεινες κλπ οι οποιες κατα την ξηρανση χανονται Εναι φουλ πρωτεινες και ειναι σε μορφη κοκκων (οπως την μαζευουν οι μελισσες) Η γευση της ειναι κατι μεταξυ γλυκου και σαν να μασας χορταρι Λιωνει στο στομα και αν δεν τη μπορεις τη γευση την βαζεις πχ σε χυμο κλπ και το πινεις. Εννοειται αν εισαι αλλεργικος στη γυρη ουτε που το μυριζεις
leftermann Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 εχμ, νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα να μπει στην κατάψυξη μέσα σε γυάλινο...
gokuthelegend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτούσα στον χρυσό οδηγό για αγγελίες ενοικιάσεων ακινήτων και είχε τις εξής κατηγορίες: Διαμέρισμα, Οικία, Μονοκατοικία και Μεζονέτα. Το Διαμέρισμα ξέρω τι είναι, στα υπόλοιπα γιατί υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός και τι σημαίνει ακριβώς το καθένα; Site: Εδώ βρήκα τον ορισμό της μεζονέτας. Η διαφορά στην οικία και στην μονοκατοικία ποια είναι;
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μεζονέτα είναι διώροφο με εσωτερική σκάλα. Η διαφορά της οικίας με τη μονοκατοικία ίσως έγκειται στο ότι η δεύτερη δεν έχει κοινή αυλή με κάποιον γείτονα.
Valerie_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 βλέποντας το προς παράδοση παίρνω τηλ σήμερα στην μεταφορική να δω αν ήρθε και μου λένε όχι. τότε τι εννοεί με το προς παράδοση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις