ZELDA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καποιο οργανομένο φορουμ για επαγγελματίες μάγειρες,επιχειρίσης εστίασης κ.α όπως και αν μπορεί να απαντησει κάποιος υπευθηνα στο εξής ερώτημα : ποιές ειναι οι διαφορές inox και αλουμινίου στις χύτρες ταχύτητας (επαγγελματικού τύπου) και αν μπορούν να πατήσουν πάνω σε πετρογκάζι ή μόνο σε επαγγελματική εστία μην γίνει καμια έκρηξη και σκοτωθεί κανείς. Ευχαριστώ.
DrLo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Πως ξυπνας μια νεκρη επαναφορτιζομενη μπαταρια. Μου το χουν κανει 2 φορες σε κατι μπαταριες που ειχα καιρο παρατημενεςκαι δεν φορτιζαν Δε ξέρω αν λέμε το ίδιο αλλά ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, στο τέξας του 96 ΤΥΠΕΘ μου είχαν δείξει ένα κολπάκι όταν τα "έπαιζε" η μπαταρία του κινητού μου και δεν άνοιγε .... έβαζες για λίγο (κάποια sec) μια ελαφρά μεγαλύτερη από την ονομαστική τάση ανάποδα ... πχ θυμάμαι η μπαταρία μου ηταν πχ 3.2 και έβαζα 3.5 V ή κάτι τέτοιο ... είε πιάσει 2-3 φορές.
therock Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Τι εννοεις βαζεις ταση αναποδα? Ειμαι ασχετος απο ηλεκτρολογια
idomeneas7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ξερει κανεις πως υπολογιζεται η ημερομηνια ληξης στα καλλυντικα? Ολα γραφουν πανω τους μηνες αλλα οχι ποτε παρασκευαστηκαν, αρα ξεκινας το μετρημα απο το ανοιγμα? Αν ειναι απο την ημερομηνια παρασκευης, που ξερεις οτι δεν το εχει στο ραφι το μαγαζι για 5 χρονια? Γενικα αμα μου φαινεται χαλασμενο το πεταω (αντιηλιακα πχ διαχωριζονται και βγαζουν μια λαδιλα) ομως θα ηθελα να ξερω τον "σωστο" τροπο.
Valerie_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Γραφουν ημερομηνία στο κουτι οταν χρειαζεται. Οταν δεν χρειαζεται μετράς απο το ανοιγμα.
DrLo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Τι εννοεις βαζεις ταση αναποδα? Ειμαι ασχετος απο ηλεκτρολογια Αν θυμάμαι καλά (proceed at your own risk) το + της λίγο μεγαλύτερης τάσης στο - της μπαταρίας και το - στο + .... χμμμμ .... τώρα που το σκέφτομαι δε βγάζει νόμηα ... στην ουσία ξεφόρτιζες "βίαια" την μπαταρία που ήθελες να φτιάξεις .... χμμμ μήπως ήταν το ανάποδο ? δηλαδή τα 2 + μαζί (κάτι σαν μικρό φόρτισμα) ... θυμάμαι είχα S45i (3.7V) και το είχα κάνει με φορτιστή από Νοκια (5+ κάτι V αν θυμάμαι καλά) .... ... χμμμ .... τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ..... μήπως ξεκόλλαγε το κινητό από καμιά φρίκη και όχι η μπαταρία έτσι ???? ασ' το μη σε κάψω , ρώτα κανα που ξέρει με σιγουριά.
GreekMonkey Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Με ποιά εντολή στα Λίνουξ θα γράψω στην έξοδο ορισμένες γραμμές που θέλω από ένα αρχείο; βασικά δεν είναι αρχείο αλλά αποτελέσματα εντολής. Και επίσης το κριτήριο για τις γραμμές είναι η αρίθμισή τους (πχ την πρώτη, την τρίτη κτλ).
Sova Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν παίζουν τα βίντεο Youtube στον Chrome;
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν παίζουν τα βίντεο Youtube στον Chrome; Μια χαρά παίζουν τα βίντεο. Τι μήνυμα σου βγάζει;
tonkpils Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το ΕΛΤΑ κ τις χρεώσεις του. Θέλω να πάρω κάτι από κάποιον, ένα απλό DVD κ ο πωλητής θέλει την πληρωμή με αντικαταβολή. Απ' όσο έχω ψάξει κ με βάση τον Site: τιμοκατάλογο του ΕΛΤΑ πρέπει να πληρώσω έξοδα αποστολής που είναι 1,50 ευρώ και έξοδα αντικαταβολής 2,30 Επίσης, υπάρχει εξτρά χρέωση αν μου έρθει στην πόρτα μου? Τα λεφτά, πόσο καιρό κάνουν για να φτάσουν στον πωλητή? (θέλω κ γω να πουλήσω γτ)
therock Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα βγαλει να ξεπαγωσω ετοιμο κιμα απο καταψυξη για να ζεστανω σε μικροκυματων. Επειδη αργουσε να ξεπαγωσει, τον εριξα σε βραση μετα τα μακαρονια για 4 λεπτα. Πειραζει που το κανα ετσι
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Απλά και σε εμένα κολλάνε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Δοκίμασε να κάνεις reset μήπως στρώσει. Δες τις παρακάτω οδηγίες πως θα το κάνεις. https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=el
Geremia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 είναι σίγουρα το ίδιο; έχει το λογότυπο τους έξω; Σημερα πρόσεξα οτι έχει το λογότυπο ΑΒ και δίπλα Αφοι Βασιλοπουλοι.... Μας τρολλάρουν;; Δεν είναι η ίδια επιχείρηση. Αν εχει αυτό που σου γράφω τι ειναι; ΑΒ ή Αφοι;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις