Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτός ο Νίκος Ρωμανός που κάνει απεργία πείνας γιατί δεν του δίνουν άδειες να σπουδάσει, σε ποια σχολή έχει περάσει;

Στο ΤΕΙ Αθήνας Διοίκηση Μονάδων Υγείας νομίζω... Δεν του δίνουν άδεια διότι δεν έχει εκτίσει ακόμα την προβλεπόμενη από το νόμο ελάχιστη ποινή μετά την οποία δικαιούσαι άδειες (Νομίζω είναι το 1/3 της ποινής οπότε εδώ είναι τα 5 από τα 15 χρόνια που έχει συνολικά). Επίσης, σε ανακοινώσεις που έχει βγάλει κατά καιρούς δείχνει πως μόλις απελευθερωθεί θα επιστρέψει στις ίδιες με πριν δραστηριότητες.

Οπότε θεωρείται αρκετά πιθανόν να επιθυμεί τις άδειες προσχηματικά είτε για να οργανώνει παράνομες πράξεις όταν θα βγαίνει είτε για να δραπετεύσει όπως ο Ξηρός πχ.

• Like 3
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, έληξε το φιλμ και με την ζέστη της Ελλάδας σίγουρα θα έχεις πρόβλημα στην εμφάνισή του. Θα βγουν οι φωτογραφίες αλλά τα χρώματα θα είναι ο,τι να 'ναι.

Την πεταω δλδ, δεν εχει καποια αλλη χρηση?

Δημοσ.

Ξέρετε κάποιο καλό πρόγραμμα που να τρέχει σε μόνιμη βάση και να μετράει την κίνηση ίντερνετ στον υπολογιστή μου; Κατέβασα το NetWorx, μου δείχνει στατιστικά για κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα χωρίς να κάνει διαχωρισμό στα προγράμματα (δηλαδή δείχνει την συνολική κίνηση, μπορεί να έχω χρησιμοποιήσει τον Chrome, το utorrent, το free download manager και πάει λέγοντας, δείχνει ένα νούμερο για όλα μαζί). Σε μια άλλη καρτέλα δείχνει την κίνηση ξεχωριστά για κάθε πρόγραμμα αλλά χωρίς να κάνει διαχωρισμό σε ώρες, μέρες, εβδομάδες ή μήνες (δηλαδή για παράδειγμα, δεν ξέρω τι κίνηση είχε ο chrome την τελευταία εβδομάδα, δείχνει μόνο την συνολική κίνηση του chrome από τότες που εγκατέστησα το πρόγραμμα). Εγώ θέλω ένα που να τα κάνει όλα, ξέρετε κανένα καλό;

Δημοσ.

Θέλω να στείλω 3 άδεια midi κουτιά υπολογιστών με ΕΛΤΑ (16 κιλά σύνολο). Αν τα βάλω όλα μαζί σε κούτα θα τα δεχτούν ή πρέπει να τα σπάσω σε 3 δέματα;

Δημοσ.

Καλημέρα! 
Είχα κάνει αίτηση για να γραφτώ στο taxis.net το 2012 αλλά τελικά δεν πήρα ποτέ κλειδάριθμο κτλ γιατί ήμουν προστατευόμενο μέλος και δεν έκανα εν τέλει φορολογική δήλωση. 
Φέτος θα πρέπει να κάνω. Θα πάω στην ΔΟΥ που έβγαλα το ΑΦΜ μου κάποτε ή μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε ΔΟΥ; 
Θα έχω κάποιο θέμα που δεν πήρα το 2012 τον κλειδάριθμο και θα με στέλνουν από 'δω κι από 'κει, ή με την ταυτότητά μου κάνω κανονικά τη δουλειά μου; 

Δημοσ.

Θέλω να στείλω 3 άδεια midi κουτιά υπολογιστών με ΕΛΤΑ (16 κιλά σύνολο). Αν τα βάλω όλα μαζί σε κούτα θα τα δεχτούν ή πρέπει να τα σπάσω σε 3 δέματα;

Όλα μαζί δεν έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Δέματα εσωτερικού

διάβασε εκεί που λέει: Διαστάσεις περιεχόμενο για να δεις αν είσαι μέσα στον επιτρεπόμενο όγκο

Τιμοκατάλογος Δεμάτων

Μπικικίνια

Δημοσ.

Πως ξυπνας μια νεκρη επαναφορτιζομενη μπαταρια. Μου το χουν κανει 2 φορες σε κατι μπαταριες που ειχα καιρο παρατημενεςκαι δεν φορτιζαν

Δημοσ.

Τα ΑΒ Βασιλόπουλος με τα Αφοι Βασιλόπουλοι έχουν κάποια διαφορά;; έχω ένα ΑΒ κοντα στο σπίτι μου που δεν έχει ποτέ προσφορές και προιόντα που διαφημίζονται ... Υπάρχει καποια εξήγηση;;

Δημοσ.

Οχι καλε,, ειναι μικρό που να το βαλουν το τραπέζι... Οι κλασικές προσφορές για φαγητά - ποτα και απορρυπαντικά πχ...Δεν υπάρχουν καν!

Δημοσ.

Ξέρετε κάποιο καλό πρόγραμμα που να τρέχει σε μόνιμη βάση και να μετράει την κίνηση ίντερνετ στον υπολογιστή μου; Κατέβασα το NetWorx, μου δείχνει στατιστικά για κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα χωρίς να κάνει διαχωρισμό στα προγράμματα (δηλαδή δείχνει την συνολική κίνηση, μπορεί να έχω χρησιμοποιήσει τον Chrome, το utorrent, το free download manager και πάει λέγοντας, δείχνει ένα νούμερο για όλα μαζί). Σε μια άλλη καρτέλα δείχνει την κίνηση ξεχωριστά για κάθε πρόγραμμα αλλά χωρίς να κάνει διαχωρισμό σε ώρες, μέρες, εβδομάδες ή μήνες (δηλαδή για παράδειγμα, δεν ξέρω τι κίνηση είχε ο chrome την τελευταία εβδομάδα, δείχνει μόνο την συνολική κίνηση του chrome από τότες που εγκατέστησα το πρόγραμμα). Εγώ θέλω ένα που να τα κάνει όλα, ξέρετε κανένα καλό;

http://www.netlimiter.com/

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...