Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα πάει τις προάλλες στον Γερμανό να κάνω μετατροπή την κάρτα Cosmote που έχω σε φοιτητική. Μου είπε η κοπελιά ότι την Δευτέρα λογικά θα έχει γίνει. Δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα όμως. Έχει γίνει μήπως;

Δημοσ.

Η πρωκτοσκόπηση είναι σαν την κολονοσκόπηση σε μικρότερο βάθος;

Συνήθως η πιο απλή εξέταση είναι η ορθοσιγμοειδοσκόπηση, που βλέπει το τελευταίο τμήμα του παχέος εντέρου. Η Κολονοσκόπηση βλέπει όλο το παχύ, εφόσον είναι εφικτό. Ο πρωκτος εξετάζεται με επισκόπηση εξωτερικά και δακτυλικη εξέταση συνήθως, αν είναι να βάλεις κάμερα κάνεις ορθοσιγμοειδοσκοπηση.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια η διαφορα μεταξυ FBI και CIA σχετικα με τις αρμοδιοτητες ;

Η κυριότερη αρμοδιότητα τού FBI, είναι να σπάει τα @@ των μπάτσων στις αστυνομικές ταινίες. Υποθέτω όμως ότι έχει κι άλλες, πιθανότατα λιγότερο σημαντικές. 

• Like 1
Δημοσ.

Ποια η διαφορα μεταξυ FBI και CIA σχετικα με τις αρμοδιοτητες ;

Στις ταινιες παντα τα ιδια κανουν (μυστικοι,ντουλαπες καταδρομεις κλπ)

Νομιζω οτι:

CIA = Γραφειο πληροφοριων

FBI = Γραφειο ερευνων

• Like 1
Δημοσ.

Οι φωτογραφικες μηχανες μιας χρησεως ληγουν? Βρηκα μια σε κατι παλιοπραματα που εχω και λεει ληξη '99. Να την πεταξω η εχει καποια χρηση

Δημοσ.

Ναι, έληξε το φιλμ και με την ζέστη της Ελλάδας σίγουρα θα έχεις πρόβλημα στην εμφάνισή του. Θα βγουν οι φωτογραφίες αλλά τα χρώματα θα είναι ο,τι να 'ναι.

Δημοσ.

Αυτός ο Νίκος Ρωμανός που κάνει απεργία πείνας γιατί δεν του δίνουν άδειες να σπουδάσει, σε ποια σχολή έχει περάσει;

Δημοσ.

Κατηγορειται για τρομοκρατια και με αυτου του ειδους τις κατηγοριες δεν επιτρεπονται εκπαιδευτικες αδειες.

Περασε Διοικηση Επιχειρησεων και δεν θελει να χανει τα εργαστηρια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...