scullyist Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 "εύρεση περιεχομένου" πάνω δεξια και μετά "μόνο μηνύματα" κάτω αριστερά.
johndoe2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Χρησιμοποιεί κανείς φίλτρο νερου στυλ μπρίτα κτλ; Ξέρετε κάτι γι' αυτά;
GreekMonkey Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Είχα πάει τις προάλλες στον Γερμανό να κάνω μετατροπή την κάρτα Cosmote που έχω σε φοιτητική. Μου είπε η κοπελιά ότι την Δευτέρα λογικά θα έχει γίνει. Δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα όμως. Έχει γίνει μήπως;
frenzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Η πρωκτοσκόπηση είναι σαν την κολονοσκόπηση σε μικρότερο βάθος;
doctorkostis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Η πρωκτοσκόπηση είναι σαν την κολονοσκόπηση σε μικρότερο βάθος; Συνήθως η πιο απλή εξέταση είναι η ορθοσιγμοειδοσκόπηση, που βλέπει το τελευταίο τμήμα του παχέος εντέρου. Η Κολονοσκόπηση βλέπει όλο το παχύ, εφόσον είναι εφικτό. Ο πρωκτος εξετάζεται με επισκόπηση εξωτερικά και δακτυλικη εξέταση συνήθως, αν είναι να βάλεις κάμερα κάνεις ορθοσιγμοειδοσκοπηση. 1
frenzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Οκ την μετάφραση μπουρδούκλωσα τότε (rectoscopie).
deesnider Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ποια η διαφορα μεταξυ FBI και CIA σχετικα με τις αρμοδιοτητες ; Η κυριότερη αρμοδιότητα τού FBI, είναι να σπάει τα @@ των μπάτσων στις αστυνομικές ταινίες. Υποθέτω όμως ότι έχει κι άλλες, πιθανότατα λιγότερο σημαντικές. 1
Gtr34 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ποια η διαφορα μεταξυ FBI και CIA σχετικα με τις αρμοδιοτητες ; Στις ταινιες παντα τα ιδια κανουν (μυστικοι,ντουλαπες καταδρομεις κλπ) Νομιζω οτι: CIA = Γραφειο πληροφοριων FBI = Γραφειο ερευνων 1
άδικος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το ένα ρίχνει κυβερνήσεις (ξένες κυρίως), το άλλο κυνηγά απαγωγείς & τρομοκράτες
giorgolavos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 σε ενα excel πως μπορουμε να γραψουμε "1ος, 2ος, 3ος..." με το "ος" να ειναι στο πανω μερος σαν δυναμη;
Praetorianos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Γραφεις το 1ος, highlight το "ος" με το ποντικι, δεξι κλικ, format cells, Superscript. 2
therock Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Οι φωτογραφικες μηχανες μιας χρησεως ληγουν? Βρηκα μια σε κατι παλιοπραματα που εχω και λεει ληξη '99. Να την πεταξω η εχει καποια χρηση
frenzy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, έληξε το φιλμ και με την ζέστη της Ελλάδας σίγουρα θα έχεις πρόβλημα στην εμφάνισή του. Θα βγουν οι φωτογραφίες αλλά τα χρώματα θα είναι ο,τι να 'ναι.
kalogeros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αυτός ο Νίκος Ρωμανός που κάνει απεργία πείνας γιατί δεν του δίνουν άδειες να σπουδάσει, σε ποια σχολή έχει περάσει;
Praetorianos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορειται για τρομοκρατια και με αυτου του ειδους τις κατηγοριες δεν επιτρεπονται εκπαιδευτικες αδειες. Περασε Διοικηση Επιχειρησεων και δεν θελει να χανει τα εργαστηρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις