gokuthelegend Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Έχω ταινία 3D σε αρχείο mkv. Όταν το αναπαράγω στον υπολογιστή που δεν έχει δυνατότητες 3D, δείχνεις 2 εικόνες δίπλα δίπλα. Υπάρχει τρόπος να το μετατρέψω και να το γράψω σε DVD και να παίζει σε επιτραπέζιο σύστημα 3D; Μια χαρα θα παιζει στο 3d συστημα σου αφου ολα σχεδον τα 3d συστηματα εχουν την επιλογη να ενωσουν αυτες τις δυο εικονες(Πανω/κατω ή αριστερα/δεξια) σε μια. Κυριως αυτο το σκηνικο το εχουν ολες οι 3d τηλεορασεις. Εσυ σε ποια 3d τηλεοραση θελεις να δεις το 3d mkv αρχειο? Δηλαδή λες ότι μπορώ να γράψω το αρχείο mkv κατευθείαν στο δισκάκι χωρίς να κάνω κάποια μετατροπή και το σύστημα ίσως και να μπορεί να το παίξει; Το σύστημα δεν είναι δικό μου, κατέβασα ένα παιδικό και θέλω να το δώσω σε κάτι παιδάκια για να το δούνε, θα ρωτήσω τους γονείς τι μοντέλο έχουν και θα το ψάξω. Λοιπόν, μου είπαν ότι έχουν αυτό το Site: bluray player , στην επίσημη ιστοσελίδα δεν αναφέρει αναλυτικά χαρακτηριστικά, αλλά από λίγο ψάξιμο που έκανα βλέπω ότι παίζει αρχεία mkv. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος για να είμαστε σίγουροι;
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ολα τα bluray players παιζουν mkv αρχεια το θεμα ειναι αν η 3d τηλεοραση που εχουν θα μπορει να ενωσει την ταινια που ειναι στο mkv αρχειο σε ενα. Λογικα και αυτο ολες οι 3d τηλεορασεις το εχουν.
ZELDA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 πως ειναι το ψυχιατρίο σε αργκο αγλική η αμερικάνικη εκτος του sanatorium?
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Κάνω export html τους σελιδοδείκτες του browser για φορμάτ, και μετά όταν πάω να τους βάλω, δεν τα καταφέρνω και καταλήγω να τους βάζω κάθε φορά χειρόκινητα. Υπάρχει τρόπος να πετάξω το html στον ff και να μπούνε όλοι οι σελιδοδείκτες πάνω στην γραμμή σελιδοδεικτών κανονικοί και τακτοποιημένοι όπως πριν;; Δεν υπάρχει τρόπος ή είμαι τόσο πόντιος και δεν το βρίσκω; Νομίζω πως το import html το είχα δοκιμάσει. Επίσης, με κάποιον περίεργο τρόπο αυτά τα αρχεία html κρατάνε μέσα τους παλιότερους σελιδοδείκτες ακόμα και πριν από 3-4 φορματ, τους οποίους δεν είχα πάνω στην γραμμή την τελευταία φορά.
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αν εννοεις στον firefox τοτε πατα τα πληκτρα ctrl+shift+b και θα σε βγαλει σε ενα νεο παραθυρο απο εκει διαλεγεις "εισαγωγη & αντιγραφο" και μετα αντιγραφο ασφαλειας. Μετα απλα οταν κανεις επαναφορα το συστημα πας ακριβως στο ιδιο μενου και διαλεγεις επαναφορα και το αρχειο που εφτιαξες και εισαι ετοιμος. 1
Ison_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέσα σε ένα φάκελο στον υπολογιστή μου έχω ένα φύλλο excel, ΧΧΧΧ.xlsx, και πρόσφατα εμφανίστηκε στον ίδιο φάκελο ένα άλλο φύλλο ~$ΧΧΧΧ.xlsx. Νομίζω δημιουργήθηκε μια μέρα που έκλεισε απότομα το pc. Μπορώ να το διαγράψω χωρίς συνέπειες;
frenzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέσα σε ένα φάκελο στον υπολογιστή μου έχω ένα φύλλο excel, ΧΧΧΧ.xlsx, και πρόσφατα εμφανίστηκε στον ίδιο φάκελο ένα άλλο φύλλο ~$ΧΧΧΧ.xlsx. Νομίζω δημιουργήθηκε μια μέρα που έκλεισε απότομα το pc. Μπορώ να το διαγράψω χωρίς συνέπειες; XXXX.xslx και $XXXX.xslx; Πορνο excel; Αν το ανοίξεις μια φορά το ΧΧΧΧ θα διαγραφεί μόνο του το $ΧΧΧΧ όταν το ξανακλείσεις.
Adon1s Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ποια η διαφορα μεταξυ FBI και CIA σχετικα με τις αρμοδιοτητες ; Στις ταινιες παντα τα ιδια κανουν (μυστικοι,ντουλαπες καταδρομεις κλπ)
Isabelle2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Πως μπορώ να δω τα πιο παλια μου μηνυματα? (εδώ στο insomnia) Παντα βλέπω οκ τα τελευταια πχ 6-7 αλλα δεν ξέρω πως να δω πιο παλιότερα....
whodatinsomniaK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 το fbi έχει αρμοδιοτητες εντός της χωρας, η cia εκτος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις