Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει εισιτήριο 24 ωρών για τον οασθ; και πόσο έχει;

Πρέπει να κάνω αύριο δύο φορές μια διαδρομή δλδ τουλ 4€....

OXI! To σταμάτησαν... Υπάρχει το δίωρο για 4 διαδρομές και κοστίζει 2 γιούροζ..

Δημοσ.

Πω μλκ..... Δε βολεύει. Δε γίνεται μέσα σε 2 ώρες να πάω και να γυρίσω 2 φορές. Τεσπα ίσως το πάρω για τις 3 διαδρομές....

Ευχαριστώ παιδιά!

Δημοσ.

Το μέγεθος. Ένα μεζεδοπωλειο μπορεί να είναι τεράστιο. Τα κουτουκια είναι πολύ μικρά (και συνήθως υπόγεια / ημιυπόγεια)

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο φορουμ που να εχει θεμα την σεξουαλικότητα , την σεξουαλική υγεία , προβλήματα-σκέψεις κλπ με συζητήσεις κλπ κλπ ;

Γιατί στο ινσομνια απλά ουτε κατα διάνοια

http://www.e-steki.gr/

Δημοσ.

Έχω ταινία 3D σε αρχείο mkv. Όταν το αναπαράγω στον υπολογιστή που δεν έχει δυνατότητες 3D, δείχνεις 2 εικόνες δίπλα δίπλα. Υπάρχει τρόπος να το μετατρέψω και να το γράψω σε DVD και να παίζει σε επιτραπέζιο σύστημα 3D;

Δημοσ.

Μια χαρα θα παιζει στο 3d συστημα σου αφου ολα σχεδον τα 3d συστηματα εχουν την επιλογη να ενωσουν αυτες τις δυο εικονες(Πανω/κατω ή αριστερα/δεξια) σε μια.

Κυριως αυτο το σκηνικο το εχουν ολες οι 3d τηλεορασεις.

Εσυ σε ποια 3d τηλεοραση θελεις να δεις το 3d mkv αρχειο?

Δημοσ.

Μια χαρα θα παιζει στο 3d συστημα σου αφου ολα σχεδον τα 3d συστηματα εχουν την επιλογη να ενωσουν αυτες τις δυο εικονες(Πανω/κατω ή αριστερα/δεξια) σε μια.

Κυριως αυτο το σκηνικο το εχουν ολες οι 3d τηλεορασεις.

Εσυ σε ποια 3d τηλεοραση θελεις να δεις το 3d mkv αρχειο?

Δηλαδή λες ότι μπορώ να γράψω το αρχείο mkv κατευθείαν στο δισκάκι χωρίς να κάνω κάποια μετατροπή και το σύστημα ίσως και να μπορεί να το παίξει; Το σύστημα δεν είναι δικό μου, κατέβασα ένα παιδικό και θέλω να το δώσω σε κάτι παιδάκια για να το δούνε, θα ρωτήσω τους γονείς τι μοντέλο έχουν και θα το ψάξω.

Δημοσ.

Οι κλασσικοί "ελληνικοί" φάκελοι με τις ασπρες-μπλε ριγες περιμετρικά και το "par avion" εξακολουθουν να κυκλοφορούν ή εχουν σταματήσει ;

Δημοσ.

Οι κλασσικοί "ελληνικοί" φάκελοι με τις ασπρες-μπλε ριγες περιμετρικά και το "par avion" εξακολουθουν να κυκλοφορούν ή εχουν σταματήσει ;[/quote

Ναι, τους βρηκα στην γνωστη παιχνιδοαλυσιδα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...