Liverpool89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Υπαρχει ταμπλετ με gps και tv tuner που να πιανει τα ψηφιακα καναλια;; Οχι πανω απο οχτω ιντσες http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/F%26U-MD7081,99452,480514,1201811.html?langId=-18 Αυτο θα κανει δουλεια;; Καμια ιδεα;
Valerie_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι safe να αγορασω μια εφαρμογη απο play store οχι με paypal αλλα με χρηση χρεωστικής??
therock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Φλις κουβερλακι δλδ, απο μεσα και απο πανω χοντρο ντουβε?
gokuthelegend Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι safe να αγορασω μια εφαρμογη απο play store οχι με paypal αλλα με χρηση χρεωστικής?? Εγώ έχω αγοράζει με χρεωστική Visa της Πειραιώς και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. 1
Praetorianos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μοναδα μετρησης βλεπω ειναι αυτο. Δλδ ψαχνω στο εμποριο καλυμμα με τογκ ενδεικτικο των μετρησεων εποχης χειμωνα?Ακριβως, αλλα και "για χειμωνα" απλα να πεις στους πωλητες θα καταλαβουν, το tog ειναι για να χεις μπουσουλα. Εξαλλου σκεψου και το αλλο. Υπαρχουν υπνοσακοι του στρατου η για camping που αντεχουν κρυο βουνου, ειναι δυνατον να μην βρεις να σε καλυπτει εκδοση για παπλωμα? Για μενα φλις και διπλες κουβερτες ειναι πολυ αβολα στον υπνο.
d_gkal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι safe να αγορασω μια εφαρμογη απο play store οχι με paypal αλλα με χρηση χρεωστικής?? απολυτως ασφαλεις οι αγορες απ το Playstore 1
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Κατέβασα έναν υπότιτλο για ταινία αλλά είναι .exe για κάποιον λόγο. Πως το περνάμε στην ταινία; Να τρέξω έτσι την εφαρμογή απλά; Και μετά τι;
thomasG4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Κατέβασα έναν υπότιτλο για ταινία αλλά είναι .exe για κάποιον λόγο. Πως το περνάμε στην ταινία; Να τρέξω έτσι την εφαρμογή απλά; Και μετά τι; Απο μούφα site τον κατέβασες. Έτσι καμουφλάρονται adware προγράμματα, δηλαδή προγράμματα που εμφανίζουν διαφημίσεις και πολλές φορές εγκαθιστούν διάφορα άχρηστα προγράμματα στο pc. Ψάξε και σε άλλο site. Μην το ανοίξεις το exe σε καμία περίπτωση.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει επιλογή.... Το έτρεξα και μετά από 2-3 "Next" σε ένα παράθυρο κατέβηκε ένας υπότιτλος αφού πρώτα ανοιγόκλεισαν οι browser και τώρα έχω γεμίσει toolbar.... Ελπίζω να ήταν μέχρι εδώ το πράγμα και να μην είναι τίποτα χειρότερο Απο μούφα site τον κατέβασες. Έτσι καμουφλάρονται adware προγράμματα, δηλαδή προγράμματα που εμφανίζουν διαφημίσεις και πολλές φορές εγκαθιστούν διάφορα άχρηστα προγράμματα στο pc. Ψάξε και σε άλλο site. Μην το ανοίξεις το exe σε καμία περίπτωση. Too late... Επίζω να είναι μόνο οι διαφημίσεις. Ο υπότιτλος δεν θα δουλεύει λες;
thomasG4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει επιλογή.... Το έτρεξα και μετά από 2-3 "Next" σε ένα παράθυρο κατέβηκε ένας υπότιτλος αφού πρώτα ανοιγόκλεισαν οι browser και τώρα έχω γεμίσει toolbar.... Ελπίζω να ήταν μέχρι εδώ το πράγμα και να μην είναι τίποτα χειρότερο Too late... Επίζω να είναι μόνο οι διαφημίσεις. Ο υπότιτλος δεν θα δουλεύει λες; O υπότιτλος μπορεί να δουλεύει αλλά τι να το κάνεις άμα ο υπολογιστής γεμίσει malware. Για αρχή δες μήπως εγκαταστάθηκαν προγράμματα και κάνε απεγκατάσταση με το revouninstaller. Μετά κατέβασε το AdwCleaner και σκάναρε για adwares. Και στο τέλος για να είσαι σίγουρος ότι δεν μολύνθηκες με κάτι σοβαρό κάνε scan με το Malwarebytes Anti-Malware σε safe mode. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Από εδώ http://subtitlesearch.org/ Λοιπόν έκανα σάρωση με το avast στην εκκίνιση και υπήρχαν 7 μολυσμένα με [PUP]. Λογικά δεν είναι και τόσο σοβαρά έτσι δεν είναι; Τα πήγα στο κιβώτιο αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτά ήταν όλα Σαν αρχική σελίδα μου είχε βάλει αυτό και στους 2 browser. Δεν ξέρω αν λέει κάτι Επίσης αυτό στον ff Και όταν ξανάνοιξε ο browser δεν ήμουν για κάποιο λόγο loged in στο fb και φοβάμαι να πληκτρολογήσω τον κωδικό..
Praetorianos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Απο μούφα site τον κατέβασες..Εχω πετυχει .exe και σε αξιοπιστα site. Η λογικη ειναι οτι κατεβαζεις ενα βοηθητικο προγραμμα το οποιο βρισκει μονο του τους υποτιτλους η κατι τετοιο. Μεσω του προγραμματος προβαλλονται και διαφημισεις, φορτωνονται toolbar, αλλαζουν οι default search engines, οποτε extra εσοδα για το site. Σε ενα παραθυρο εχει επιλογη που την κανεις untick κι αντι για το .exe κατεβαινει μονο ο υποτιτλος. Αλλα by default ειναι τικαρισκενο να κατεβει το .exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις