cthulhucarbide Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ανέβασα μια πικ στο fb. Για ποιο λόγο με ανάγκασε να την κάνω κροπ και να βγει πιο κατακόρυφη;
Valerie_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εφαρμογή ραδιόφωνου για το κινητό που να μην χρειάζεται σύνδεση στο νετ;
thomasG4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εφαρμογή ραδιόφωνου για το κινητό που να μην χρειάζεται σύνδεση στο νετ; Υπάρχει το Spirit1 Radio. Στο Play Store πρέπει να την αγοράσεις. Ο προγραμματιστής όμως προσφέρει δωρεάν την εφαρμογή στο xda. Πήγαινε στο παρακάτω link εκεί που λέει Download και κατέβασε το apk. Για να την εγκαταστήσεις στο κινητό σου πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την ρύθμιση να δέχεσαι 3rd party εφαρμογές. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296 1
Nikosgiann Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 πως μπορω να τρεξω μια java εφαρμογη σε mac os,που εχω γραψει και σε windows?θελει αλλο export(διαφορετικο δλδ απο jar)?
NickTG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εφαρμογή ραδιόφωνου για το κινητό που να μην χρειάζεται σύνδεση στο νετ; Αν το κινητό δεν έχει ραδιόφωνο τι να την κάνεις την εφαρμογή?
thomasG4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν το κινητό δεν έχει ραδιόφωνο τι να την κάνεις την εφαρμογή? Μπορεί να πέρασε custom rom. Πολλές custom rom δεν έχουν εφαρμογή radio.
Valerie_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν το κινητό δεν έχει ραδιόφωνο τι να την κάνεις την εφαρμογή? Μπορεί να πέρασε custom rom. Πολλές custom rom δεν έχουν εφαρμογή radio. αυτό ακριβώς είχα περάσει custom κάααποτε και ξέχασα να βάλω ράδιο
giorgosgeo4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Έχετε να προτείνετε κάποιους τρόπους εκμάθησης του προγράμματος axure (http://www.axure.com/); Πχ βιβλία, βίντεο κλπ.
ennoeitai Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μαγειρευω συχνα βραστο μπροκολο, κουνουπιδι, ή κολοκυθια, για να τα τρωγω συνηθως με κοκκινο κρεας, κοτοπουλο, ή ψαρι. Καθε φορα βαζω στανταρ λαδι, λεμονι και αλατι. Εχω αρχισει και τα βαριεμαι υπερβολικα να ειναι τα ιδια καθε φορα, αλλα θελω να συνεχισω να τα τρωγω αυτα. Υπαρχει κατι αλλο που να ταιριαζει και θα μπορουσα να το προσθετω, για να μη βαζω καθε φορα λεμονι, που να κανει τη γευση καλυτερη, ή εστω διαφορετικη; πχ κανενα μπαχαρικο, ή κανενα μαιντανο, κλπ; Δοκιμασα πιπερι, αλλα δε μ'αρεσε. Ξερω οτι μπορω να πειραματιστω, απλα λεω μηπως ακουσω καμια καλη ιδεα. Δεν εχω και καμια ιδεα που να μου φαινεται πολυ καλη.
Gtr34 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εχει κυβους κνορ λαχανικων. Λιωσε ενα κυβο μαζι με το λαδι και δοκιμασε αν σου αρεσει ο συνδιασμος.
ennoeitai Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εχει κυβους κνορ λαχανικων. Λιωσε ενα κυβο μαζι με το λαδι και δοκιμασε αν σου αρεσει ο συνδιασμος. Δε βαζω κυβους, οτι ειναι επεξεργασμενο προτιμω να το αποφευγω. Εννοω τον περισσοτερο καιρο.
Gtr34 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δε βαζω κυβους, οτι ειναι επεξεργασμενο προτιμω να το αποφευγω. Εννοω τον περισσοτερο καιρο. Μπορείς να φτιάξεις αρωματικό ελαιόλαδο https://www.sintagespareas.gr/simboules/genikes-simvoules/14-aromatika-ladia 1
thanosf Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μαγειρευω συχνα βραστο μπροκολο, κουνουπιδι, ή κολοκυθια, για να τα τρωγω συνηθως με κοκκινο κρεας, κοτοπουλο, ή ψαρι. Καθε φορα βαζω στανταρ λαδι, λεμονι και αλατι. Εχω αρχισει και τα βαριεμαι υπερβολικα να ειναι τα ιδια καθε φορα, αλλα θελω να συνεχισω να τα τρωγω αυτα. Υπαρχει κατι αλλο που να ταιριαζει και θα μπορουσα να το προσθετω, για να μη βαζω καθε φορα λεμονι, που να κανει τη γευση καλυτερη, ή εστω διαφορετικη; πχ κανενα μπαχαρικο, ή κανενα μαιντανο, κλπ; Δοκιμασα πιπερι, αλλα δε μ'αρεσε. Ξερω οτι μπορω να πειραματιστω, απλα λεω μηπως ακουσω καμια καλη ιδεα. Δεν εχω και καμια ιδεα που να μου φαινεται πολυ καλη. Για δοκίμασε να βάλεις κουρκουμά (μετά το μαγείρεμα). . . Ψάξε και λίγο τις πολύ καλές για τον ανθρώπινο οργανισμό ιδιότητες του! 1
ennoeitai Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να φτιάξεις αρωματικό ελαιόλαδο https://www.sintagespareas.gr/simboules/genikes-simvoules/14-aromatika-ladia Αυτο ξερει κανεις γιατι λεει να το χρησιμοποιεις ωμο και οχι στο μαγειρεμα; Καλη ιδεα ακουγεται παντως. Θα μπορουσε να ειναι μια λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις