yannis27gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Διάβασα σε ένα βιβλίο τον όρο "φασματική απόχρωση". Τι εννοεί ο ποιητής;
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Το χρώμα; Μια περιοχή ενός φάσματος; Ίσως εννοεί σε ίδιο/διαφορετικό μήκος κύματος αλλά μάλλον μεταφορικά
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Το επισημο site της χρυσης ευκαιριας δεν αργει λιγο υπερβολικα σημερα?
leonidas_fs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τωρα που δοκίμασα ανοιξε αμέσως! ( Αν μιλάμε για το xe.gr )
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ναι για αυτο μιλαμε κι εμενα με το που μπω αν δεν συνδεθω στο λογαριασμο μου σερνετε και δεν ξερω το λογο....
samiamidis255 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Γιατι δν προτιματε ο καπνος καμελ στην ελληνικη αγορα σφου ειναι φτηνοτερος και καλυτερης ποιοτητας απο αλλους?
gokuthelegend Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Σε Windows 8.1 (και Windows 7) πως αλλάζω το γράμμα του DVD-Rom; Στο Disk Managment δείχνει μόνο τους σκληρούς δίσκους και τα γράμματά τους μπορώ να αλλάξω κατά βούληση (εκτός φυσικά από τον C: όπου είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό), αλλά το DVD Rom δεν το δείχνει. Γράψτε λάθος, το βρήκα τελικά στο Disk Managment, δεν φαινόταν.
sargio01 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Έχει κανείς ιδέα αν πωλούνται τηλεοράσεις σε σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στην Αθήνα;; (αν ναι, πού ρε παιδιά;;; )
Liverpool89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Θελω να.βγαλω μια καρτα απο την πειραιως μονο για αγορα απο το ιντερνετ. Εχω ηδη μια που ειναι μισθοδοσιας; Αυτοι θα μου ανοιξουν αλλο λογαριασμο με.την.ιδοα καρτα πως θα τα ξεχωρισω εγω αν.θελω να τα συνδεσω στο paypal; Ή ειναι καλυτερο να βγαλω αλλη καρτα αλλα ποια;
angmar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Θα βάλεις τον ιντερνετικό λογαριασμό σαν κύριο λογαριασμό της κάρτας. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο λογαριασμός θα φαίνεται στο PayPal και σε οποιοδήποτε σημείο χρησιμοποιήσεις την χρεωστική κάρτα (super market, βενζινάδικο κλπ), ο 2ος λογαριασμός (μισθοδοσίας) είναι προσβάσιμος μόνο απ το web banking της Πειραιώς και τα ΑΤΜ του δικτύου Πειραιώς (όχι από ΑΤΜ του ΔΙΑ.Σ.).
Liverpool89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδη αν.δεν εχω λεφτα σε αυτη, αλλα εχω στης μισθοδοσια που σχεδον παντα εχω εκει δεν θα τραβαει απο κει. Και αν γινει καμια στραβη δεν θα κλαιω τα λεφτα που θα χω στον αλλον λογαριασμο σωστα;
nickmanak Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Βγαλε μια προπληρωμενη παλληκάρι, και τη γεμιζεις οποτε θελεις για ψωνια. http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/propliromenes-kartes
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν στείλω μήνυμα σε άλλο χρήστη και το διαγράψω αμέσωως (πριν δηλαδή το δει) είναι σαν να μην το στειλα ποτέ, ή απλά διαγράφεται από το φάκελο των μηνυμάτων μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις