Praetorianos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τι σημαίνει το "χαρτονομίσματα μικρής ή μεγάλης πολλαπλότητας"; Η αγορά θα γίνει με κάρτα Visa και όχι με πραγματικά χρήματα, αλλά έπεσε το μάτι μου σε αυτό και θα ήθελα να μάθω τι είναι. Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά υποθέτω εννοεί 10ρικα, 20ρικα (μικρή πολλαπλότητα) ή 200αρικα, 500ρικα (μεγάλη πολλαπλότητα) -- (του ευρώ). 1
allaboutjazz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Θέλω να αγορασω μια μεμβράνη(για τις γρατζουνιές για το κινητό μου αλλά βλεπω μεγάλο εύρος τιμών.Εχουν διαφορα στην ποιότητα; Έχουμε οτετβ .στην αρχη δεν ήμουν αρκετα ενθουσιασμένη με την ποικιλία των καναλιών αλλα με το καιρό μου αρεσουν περισσότερο όπως σίγουρα τα ότεcinema-village, natgeowild, vh1,concerts,otesport.Τον Ιανουάριο τελειώνει η υποχρεωτικό συμβόλαιο ας το πω και θα το κόψουμε καθώς ο λογαριασμός έρχεται στα 110 ευρώ πακέτο με ίντερνετ κ τηλέφωνο. Κάποια οικονομικότερη επιλογή;Η νόβα;Ποια οι γνωμη σας και για τα κανάλια της νόβα;
linkin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Θέλω να αγορασω μια μεμβράνη( για τις γρατζουνιές για το κινητό μου αλλά βλεπω μεγάλο εύρος τιμών.Εχουν διαφορα στην ποιότητα; Έχουμε οτετβ .στην αρχη δεν ήμουν αρκετα ενθουσιασμένη με την ποικιλία των καναλιών αλλα με το καιρό μου αρεσουν περισσότερο όπως σίγουρα τα ότεcinema-village, natgeowild, vh1,concerts,otesport.Τον Ιανουάριο τελειώνει η υποχρεωτικό συμβόλαιο ας το πω και θα το κόψουμε καθώς ο λογαριασμός έρχεται στα 110 ευρώ πακέτο με ίντερνετ κ τηλέφωνο. Κάποια οικονομικότερη επιλογή;Η νόβα;Ποια οι γνωμη σας και για τα κανάλια της νόβα; Δοκιμασα προσφατα το Invisibleshield glass απο την zagg και ηταν απιστευτο. 0 πιξελιασματα, καμια αλλαγη στην εικονα ή στην αφη. Λες και δεν ηταν εκει. Αλλα ειναι αρκετα τσιμπημενο νομιζω. Δεν ξερω αμα παιζει κατι παρομοιο με λιγοτερα φραγκα. Στο επομενο κινητο μου θα το παρω χωρις δευτερη σκεψη.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Γενικα εχουν οντως διαφορες στην ποιοτητα οι ζελατινες. Η Ζagg που λεει ο linkin ειναι καλη, αν και προσωπικα πιστευω πως τα tempered glass ειναι ολα πανω κατω τα ιδια ανεξαρτητως τιμης.
kyriakh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα παιδια. Ποτε βγηκε το nightmare των scorpions.?
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 To acoustic των Μ.S.G εννοείς; Το 1992. 1
kyriakh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 To acoustic των Μ.S.G εννοείς; Το 1992. Λέω το κλασσικό των scorpions...
angmar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Οι Scorpions δεν έχουν τραγούδι nightmare AFAIK Μάλλον εννοείς αυτό που λέει ο τριλοβίτης 1
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Να καλέ, πώς δεν έχουν! http://www.dailymotion.com/video/x8mgvz_nightmare-scorpions_music
linkin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Γενικα εχουν οντως διαφορες στην ποιοτητα οι ζελατινες. Η Ζagg που λεει ο linkin ειναι καλη, αν και προσωπικα πιστευω πως τα tempered glass ειναι ολα πανω κατω τα ιδια ανεξαρτητως τιμης. Eχεις δοκιμασει καμια καλη και φθηνη?? Αν ειναι να δοκιμασω καμια στο παλιο μου nexus 4.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Eχεις δοκιμασει καμια καλη και φθηνη?? Αν ειναι να δοκιμασω καμια στο παλιο μου nexus 4. Aυτην εχω παρει στο Note 3 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-NOTE3-/181573888248?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item2a46a5a8f8 Νομιζω μαλιστα πως την ειχα παρει ακομια πιο φθηνα, γυρω στα 6 ευρω. 1
Razor_7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Οι προσφορές στο άμαζον uk πότε ξεκινάνε,Δεκέμβριο?
kyriakh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Παιδια αν εισαι ασφαλισμενος ΟΑΕΕ και πας σε συμβεβλημενο γιατρο , πληρωνεις ? η οχι ? γενικα τι ισχυει πλεον ...εμείς δεν είχαμε πληρώσει, πάρε και ρωτα, υποχρέωση τους είναι να απαντησουν Οι Scorpions δεν έχουν τραγούδι nightmare AFAIK Μάλλον εννοείς αυτό που λέει ο τριλοβίτηςναι αυτο. Nαι αυτό.το 92 λοιπόν; και τελικά οι σκορπιονσ τιδιυλεια έχουν μαύρο; απλα το ερμηνευσανε ξανά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις