JERONIMO888 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 το να διαβάσεις το manual υπάρχει στον ορίζοντα; το μονο που λεει για τις παστιλιες ειναι οτι βελτιστοποιει το αποτελεσμα πλυσιματος και στεγνωματος και την επιμηκυνση της ωρα του προγραμματος, εσυ τι καταλαβες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archsatan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ^ άμα κοιτάξεις το αντίστοιχο σέξιον στα εγγλέζικα θα δείς ότι λέει για multifunctional tablets/dishwasher detergents. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ποσες μερες κραταει η πουμαρο στο ψυγειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Aν είναι κλειστή, μέχρι αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης. Αν ανοιχτεί, έως 4-5 μέρες μετά το άνοιγμα, έτσι λέει το κουτάκι στις οδηγίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Aν είναι κλειστή, μέχρι αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης. Αν ανοιχτεί, έως 4-5 μέρες μετά το άνοιγμα, έτσι λέει το κουτάκι στις οδηγίες. Σοβαρα; Δηλαδη αν θελω να κανω ενα φαγητο με πουμαρο μια φορα τη βδομαδα πρεπει να αγοραζω καθε βδομαδα καινουρια; Τελοσπαντων, ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Έτσι γράφουν οι επίσημες οδηγίες στο κουτί. Απο 'κει και πέρα, μία φορά τη βδομάδα σημαίνει την 1η και ξανά πάνω στην 7-8η μέρα. Που σημαίνει ότι ας πούμε θα έχεις ξεπεράσει τις οδηγίες κατά 2-4 μέρες. Live on the edge: μετά το πρώτο άνοιγμα/χρήση, ρίξε ένα κουταλάκι της σούπας ωμό λάδι μέσα στο κουτακι, φέρτο κανα δυο πλαγιογύρες μαλακά και με τρόπο, ώστε να απλωθεί και να καλύψει το λάδι όλη επιφάνεια της σάλτσας, κλείσε καλά το καπάκι. Ξαναμαγείρεψε την 7-8η μέρα και πόσταρε να μας πεις αν ζεις. Κάτι μου λέει ότι θα ζεις. Για παραπάνω απόκλιση ημερών, μην το κάνεις. Ι guess... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Βαλε οση θελεις στη σαλτσα και αν περρισεψει βαλε το κουτι στην καταψυξη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archsatan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Σοβαρα; Δηλαδη αν θελω να κανω ενα φαγητο με πουμαρο μια φορα τη βδομαδα πρεπει να αγοραζω καθε βδομαδα καινουρια; Τελοσπαντων, ευχαριστω. Η λύση της (ν)τομάτας ψιλοκομμένης με μαχαίρι/στο μάλτι/στον τρίφτη, δεν υπάρχει στον ορίζοντα (sic); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Η λύση της (ν)τομάτας ψιλοκομμένης με μαχαίρι/στο μάλτι/στον τρίφτη, δεν υπάρχει στον ορίζοντα (sic); Οχι δεν εχω προβλημα ρε, μερα παρα μερα ξυνω ντοματα, απλα δε θα ταιριαζει τοσο στη γευση η φρεσκια ντοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Στην φρέσκια βάλε και λίγη ζάχαρη μαζί με τα υπόλοιπα την επόμενη φορά -αν δεν το έχεις κάνει ήδη- και δες αν σου ταιριάξει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μαγαζ'ι Θεσσαλονίκη με αφίσες-σημαίες διάφορων σχεδίων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 για σημαίες, κατεβαίνοντας Ιωνος Δραγούμη στρίβεις δεξιά στην Β Ηρακλείου, στο αριστερό σου χέρι λίγο πριν φτάσεις Συγγρού. Αφίσες δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Τον Ψωμιάδαρο θα λέει Αφίσες (κυρίως από ταινίες κλπ) θα βρείς στην Σπύρου Λούη, ένα δρομάκι δίπλα στη Ναυαρίνου, κάθετο στην Παλαιών Πατρών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Σχετικά με το πουμαρό, άμα μιλάμε για το τελείως συμπυκνωμένο, έχω καθαρίσει τη μούχλα από πάνω και έχω φάει ό,τι ήταν ακόμα κόκκινο και ούτε κλανιά παραπονιάρα δεν έπαιξε, πόσο μάλλον δηλητηρίαση. Δεν προτείνω τπτ ε, λέω τι εμπειρία έχω. Σε γενικές γραμμές μόνο στα υγρά και τα αλλαντικά σέβομαι τις ημερομηνίες, στα άλλα ακρωτηριασμός και φάγωμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Σχετικά με το πουμαρό, άμα μιλάμε για το τελείως συμπυκνωμένο, έχω καθαρίσει τη μούχλα από πάνω και έχω φάει ό,τι ήταν ακόμα κόκκινο και ούτε κλανιά παραπονιάρα δεν έπαιξε, πόσο μάλλον δηλητηρίαση. Δεν προτείνω τπτ ε, λέω τι εμπειρία έχω. Σε γενικές γραμμές μόνο στα υγρά και τα αλλαντικά σέβομαι τις ημερομηνίες, στα άλλα ακρωτηριασμός και φάγωμα. Σπανιο αλλα μην κανεις μλκιες. http://en.wikipedia.org/wiki/Botulism 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις