gia_nnis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Εχω αυτόνομη θέρμανση και δεν επιθυμώ να κάνω χρήση της. Μπορώ να απαλλαγώ εξ ολοκλήρου από την καταβολή του παγίου ποσοστού συμμετοχής μου στην θέρμανση; Εχει βγει καποιος νομος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 αν εισαι σε πολυκατοικια και αν εισαι σε οροφο νομιζω οτι πληρωνεις το 30% του συνολικου σου ποσοστου λογω των σωληνωσεων που περνουν απο το διαμερισμα σου. αν εισαι στο ρετιρε νομιζω τιποτα. με επιφυλαξη αυτα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Εχω αυτόνομη θέρμανση και δεν επιθυμώ να κάνω χρήση της. Μπορώ να απαλλαγώ εξ ολοκλήρου από την καταβολή του παγίου ποσοστού συμμετοχής μου στην θέρμανση; Εχει βγει καποιος νομος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Εχω αυτόνομη θέρμανση και δεν επιθυμώ να κάνω χρήση της. Μπορώ να απαλλαγώ εξ ολοκλήρου από την καταβολή του παγίου ποσοστού συμμετοχής μου στην θέρμανση; Εχει βγει καποιος νομος? αν εχεις ορεξη για διαβασμα σου παραθετω ολοκληρο τομο το τι επιτρεπεται και τι οχι στην πολυκατοικια... ελπιζω να σε βοηθησει.. και εσενα και οποιον αλλον θελει κατι παρομοιο... http://www.koino-xrista.gr/koinoxrista.php#kentherm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 αν εχεις ορεξη για διαβασμα σου παραθετω ολοκληρο τομο το τι επιτρεπεται και τι οχι στην πολυκατοικια... ελπιζω να σε βοηθησει.. και εσενα και οποιον αλλον θελει κατι παρομοιο... http://www.koino-xrista.gr/koinoxrista.php#kentherm με λιγα λογια δεν υπαρχει καποιος νομος που να ακυρωνει το καταστατικο της πολυκατοικιας πανω σε αυτο το θεμα.. γιατι παλια κατι ειχε παρε το αυτι μου στην τηλεοραση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 στην tv πολλα λεγονται...τα γραπτα ομως κυριαρχουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 το καταστατικό της πολυκατοικίας ακυρώνεται (παρακάμπτεται θα έλεγα) με νόμο μόνο στην περίπτωση αλλαγής από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο. Προκειμένου δηλαδή να γίνει αυτή η μετατροπή, αρκεί πλειοψηφία 50%+1 ψήφοι, άσχετα με το τι λέει το καταστατικό (το δικό μας πχ λέει ότι για οποιαδήποτε αλλαγή στην θέρμανση απαιτείται το 70% των ψήφων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 whats app, viber κτλ συνεχίζουν να λειτουργούν με το παλιό νμ σε περίπτωση που αλλάξεις sim/αριθμό τηλεφώνου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αν παραγγείλω εξάρτημα αυτοκινήτου από Γερμανια, θα πληρώσω τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 whats app, viber κτλ συνεχίζουν να λειτουργούν με το παλιό νμ σε περίπτωση που αλλάξεις sim/αριθμό τηλεφώνου; Αν δεν κάνεις reset το κινητό, ναι. Το whatsapp σίγουρα δεν επηρεάζεται, κατα πάσα πίθανότητα ούτε και το viber, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αν περιμενω να αναψει κοκκινο το λαμπακι στην ηλεκτρικη μου οδοντοβουρτσα και μετα να την βαλω να φορτισει φορτιζει γυρω στις 20-24 ώρες, οποτε χανω ενα δυο βουρτσισματα ετσι. Εσεις την φορτιζετε οποτε να'ναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Πήγα στον γιατρό μου με το βιβλιάριο του πατέρα μου και μου έγραψε μαγνητική. Το θέμα είναι πως μου την έγραψε στο όνομα του πατέρα μου. Εγώ είμαι ασφαλισμένος στον πατέρα μου. Πήγα έκλεισα ραντεβού χωρίς να το δω. Αύριο που θα πάω για την μαγνητική θα έχω πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 πηρα καινουριο πλυντηριο πιατων και εχει ενα προγραμμα με "πολυδυναμες παστιλιες", τι σημαινει αυτο? τις ταμπλετες εννοει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 το να διαβάσεις το manual υπάρχει στον ορίζοντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις