therock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ξεχασα να πω οτι την χρειαζομαι για τον υπολογιστη. Εχω αντιστοιχες για κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Οποτε βρεχει γεμιζει το σπιτι με κατι αηδιαστικα μαυρα σκουληκια, μερικα καταφερνουν και μπαινουν μεσα. Υπαρχει τροπος αντιμετωπισης ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ειναι σαρανταποδαρουσες και τελειως ακινδυνες. Πιαστες με ενα τσιμπηδακι και πετα τες στο δρομο. Για να μην μπαινουν δεν πρεπει να υπαρχουν πουθενα χαραμαδες ή φυραδες σε πατωματα, παραθυρα, κουφωματα, σκεπες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Πού μπορώ να βρω μικρό γυάλινο μπουκάλι (0,5L ή 0,75L) για να βάζω νερό; Θέλω να αντικαταστήσω το πλαστικό που έχω με κάτι πιο υγειινό και επαναχρησιμοποιήσιμο, αλλά ό,τι έχω βρει μέχρι τώρα μοιάζει με καραφάκι, λες και κατεβάζω ρακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Άμα πάρω κάτι από εβαυ(αγγλία) με Standard Int'l Postage με ποια εταιρία θα μου παραδωθεί; Άμα πάρω κάτι με Royal Mail International Signed με ποια εταιρία θα παραδωθεί; Το signed σημαίνει ότι το δέμα θα έχει tracking? Και ποιος από τους δύο τρόπους είναι πιο γρήγορος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis72 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Πού μπορώ να βρω μικρό γυάλινο μπουκάλι (0,5L ή 0,75L) για να βάζω νερό; Θέλω να αντικαταστήσω το πλαστικό που έχω με κάτι πιο υγειινό και επαναχρησιμοποιήσιμο, αλλά ό,τι έχω βρει μέχρι τώρα μοιάζει με καραφάκι, λες και κατεβάζω ρακή. http://www.homestores.gr/prosfores/gualino-mpoukali-london.html Στο ίδιο στυλ(αλλά και στην χωρητικότητα που ζητάς),έχει κάμποσες επιλογές και το Praktiker αν σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Πού μπορώ να βρω μικρό γυάλινο μπουκάλι (0,5L ή 0,75L) για να βάζω νερό; Θέλω να αντικαταστήσω το πλαστικό που έχω με κάτι πιο υγειινό και επαναχρησιμοποιήσιμο, αλλά ό,τι έχω βρει μέχρι τώρα μοιάζει με καραφάκι, λες και κατεβάζω ρακή. Μπορείς να πάρεις και από μια κάβα ή super εμφιαλωμένο νερό Voss ... Νομίζω έχει 500 και 800 ml ... Πίνεις το περιεχόμενο και σου μένει η φιάλη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Επειδή παίζει να ρωτήσεις: Αν θες να το πλύνεις, βάζεις νερό, σαπούνι, κουνάς τακ τακ τακ τακ και ξεπλένεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archsatan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Σοβαρά έβαλες υδροχλωρικό οξύ σε πλαστικό; Που είναι το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Το υδροχλορικο οξυ δεν ειναι αυτο που διαλύει τα παντα εκτος απο το γυαλι και το πλαστικο? Δηλαδη αν βαλεις το χερι σου μεσα σε ενα ποτηρι με αυτο τοτε το χερι σου θα διαλυθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Που είναι το πρόβλημα; Φαντάζομαι τουλάχιστον θα σου χαλάσει το χρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 το υδροχλ. οξυ δεν επιδραει με πλαστικο. Θα διαλυσει οποιαδηποτε βρωμια, αλατα, σκουριες χωρις τριψιμο, στο λεπτό. Εξαλλου αποθηκευεται σε πλαστικη φιαλη για χρονια χωρις καμμια επιπτωση στο πλαστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Στο χρώμα αναφέρθηκα που αν είναι βαμμένη θα τη κάνει ζημιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχουν φουσκωτα στρωματα, που να εχουν και τρομπα, μηχανισμο που να φουσκωνουν μαζι η αγοραζω ξεχωριστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 υπάρχουν. Αλλά πονάνε λίγο. Εγώ θα τα αγόραζα χώρια. Πιο φτηνά, + ότι αν χαλάσει το ένα, μου μένει το άλλο. Να ακόμα ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις