mercu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αν ειχε πεθανει η μητερα σας, θα κανατε τατουαζ αφιερωμενο σ' αυτην ή θα το αποφευγατε για να μην τυχει και θεωρηθειτε στο μελλον ως "μαμακιας" (κυριως απ' το αντιθετο φυλο) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τέτοια τατουάζ χτυπιούνται στο μυαλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 η πουστιά σε αυτό είναι ότι πλέον δεν πάει κλιμακωτα.Δηλαδή: Κατανάλωση 2000kwh 2000kwh*0,0946E/kwh=189,2E Κατανάλωση 2001kwh 2001kwh*0,10252=205,14E Όταν πας σε άλλη κλίμακα, χρεώνεσαι όλα τα Kwh με την τιμή της νέας κλίμακας, ή μόνο τα Kwh που αντιστοιχούν στην κάθε κλίμακα; Στο παράδειγμά σου, τα 2000Kwh δεν θα έπρεπε να χρεώνονται με 0,0946e/kwh και το 1kwh με 0,10252e/kwh; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Όταν πας σε άλλη κλίμακα, χρεώνεσαι όλα τα Kwh με την τιμή της νέας κλίμακας, ή μόνο τα Kwh που αντιστοιχούν στην κάθε κλίμακα; Στο παράδειγμά σου, τα 2000Kwh δεν θα έπρεπε να χρεώνονται με 0,0946e/kwh και το 1kwh με 0,10252e/kwh; Στο τιμολόγιο του ρευματος το λέει καθαρά (στο σύνολο της κατνάλωσης) ... στις ΥΚΩ δε το λέει τόσο καθαρά αλλά από όσο θυμάμαι είναι έτσι (δηλαδή στο σύνολο της κατανάλωσησ, όχι κλιμακωτα) έχει πάνω Πολύ καιρό που άλλαξε ... έτσι όπως το λες ήταν παλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Γίνεται φορματ σε ταμπλετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων ειναι το φορματ των κινητων & tablet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Θέλω να περάσω άλλο λογισμικό βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τέτοια τατουάζ χτυπιούνται στο μυαλό. Αυτο ειναι δεδομενο, αλλα απ την απαντηση σου να υποθεσω οτι δεν θα χτυπουσες τετοιο τατουαζ στο σωμα για τον λογο που προανεφερα; (το αν δε σου αρεσουν γενικα τα τατουαζ ειναι αλλο θεμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αυτο ειναι δεδομενο, αλλα απ την απαντηση σου να υποθεσω οτι δεν θα χτυπουσες τετοιο τατουαζ στο σωμα για τον λογο που προανεφερα; (το αν δε σου αρεσουν γενικα τα τατουαζ ειναι αλλο θεμα) Δε θα ειχα τέτοιου είδους προβληματισμο αν ηθελα να χτυπησω ενα τατουάζ για οποιονδήποτε λογο. @Βαλ. Αυτο που ψάχνεις λέγεται custom rom. Ιδιο λειτουργικό απλως τροποποιημενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 έχει χρησιμοποιήσει κανείς ψησταριά μιας χρήσης, σαν αυτήν πχ; Κάνει αυτά που λέει οτι κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 εγώ που έχω πάρει μία άλλη μιας χρήσης,ήθελε λίγο οινόπνευμα δεν ψήνει μιάμιση ώρα. (αλλά τι θα ψήσεις μιάμιση ώρα; η δική μου έβγαλε μία ώρα αξιοπρεπώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αυτο ειναι δεδομενο, αλλα απ την απαντηση σου να υποθεσω οτι δεν θα χτυπουσες τετοιο τατουαζ στο σωμα για τον λογο που προανεφερα; (το αν δε σου αρεσουν γενικα τα τατουαζ ειναι αλλο θεμα) Αν χτυπουσα κατι τετοιο μαλλον θα ηταν το ονομα των παιδιων μου. Το κραξιμο με αφηνει αδιαφορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Για Dual Mode σε λειτουργικά τώρα που θέλω να περάσω στο καινούθργιο λάπτοπ, ποιό λειτουργικό περνάμε πρώτα και ποιό δεύτερο; Νομίζω έχει συγκεκριμένη σειρά η διαδικασία γιατί αλλιώς το ένα σβηνει το άλλο στηην εγκατάσταση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Για Dual Mode σε λειτουργικά τώρα που θέλω να περάσω στο καινούθργιο λάπτοπ, ποιό λειτουργικό περνάμε πρώτα και ποιό δεύτερο; Νομίζω έχει συγκεκριμένη σειρά η διαδικασία γιατί αλλιώς το ένα σβηνει το άλλο στηην εγκατάσταση του. Πρώτα Windows και μετά Linux. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Έχουμε καμία γνώμη για καλα usb καλώδια που 'λάμπουν' οταν φορτιζουν ή ειναι ολα τα ιδια και ας πάρω sentio απο plaisiο; Thanks υπαρχει κατι ποιο φθηνο ή αξιοπιστο σε σχεση με αυτο? http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/kalwdia-kinitwn/Sentio-Visible-Flowing-Micro-USB-Cable-WPL010.htm thanks Αν ειχε πεθανει η μητερα σας, θα κανατε τατουαζ αφιερωμενο σ' αυτην ή θα το αποφευγατε για να μην τυχει και θεωρηθειτε στο μελλον ως "μαμακιας" (κυριως απ' το αντιθετο φυλο) ; υπαρχει λογος να κανεις τατουαζ αφιερωμενο σε καποιον εκτος απο τον εαυτο σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις