Adon1s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω είναι τόσο αδιάφορη όσο πρέπει προκειμένου να σε "κοιμίζει" και να κάτσεις παραπάνω στο super market για να αγοράζεις πράγματα . btw αυτή η instrumental χωρίς στίχους ψηφιοποιημένη μουσική είναι η ίδια που παίζει σαν χαλί στις τσόντες αν έχεις προσέξει , κυρίως κατα την εξέλιξη της πλοκής του σεναρίου ( εξέλιξη πλοκής = να κατεβαίνει αυτή απο το αμάξι και να μπαίνει στο σπίτι με τα μαστόρια που βάφουν το πάτωμα , ενώ πιο πρίν έδειχνε πανοραμικό πλάνο απο τον κόλπο )
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω είναι τόσο αδιάφορη όσο πρέπει προκειμένου να σε "κοιμίζει" και να κάτσεις παραπάνω στο super market για να αγοράζεις πράγματα . btw αυτή η instrumental χωρίς στίχους ψηφιοποιημένη μουσική είναι η ίδια που παίζει σαν χαλί στις τσόντες αν έχεις προσέξει , κυρίως κατα την εξέλιξη της πλοκής του σεναρίου ( εξέλιξη πλοκής = να κατεβαίνει αυτή απο το αμάξι και να μπαίνει στο σπίτι με τα μαστόρια που βάφουν το πάτωμα , ενώ πιο πρίν έδειχνε πανοραμικό πλάνο απο τον κόλπο ) Το περίεργο είναι ότι κάποιοι ακούνε τέτοια "μουσική" με την θέλησή τους! Αλλά τι να πεις, γούστα είναι αυτά
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Πως μπορώ να δω στο ebay το προιόν που αγόρασα πριν ένα χρόνο, και όχι μόνο τα πρόσφατα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Στα χιντεν λογικά που είσαι στο my eBay
άδικος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Πως μπορώ να δω στο ebay το προιόν που αγόρασα πριν ένα χρόνο, και όχι μόνο τα πρόσφατα; my ebay -> purchase history -> see orders from (2013) 1
gokuthelegend Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά, αγόρασα μια εφαρμογή από το Google Play (μου άρεσε και είπα να στηρίξω τον δημιουργό της). Η τιμή της ήταν 2.29 ευρώ. Η πληρωμή έγινε με χρεωστική κάρτα Πειραιώς. Μου ήρθε email με την "απόδειξη" αγοράς στην οποία αναφέρεται το κόστος της εφαρμογής 2.29 ευρώ. Λίγο αργότερα μπαίνω στο Winbank της Πειραιώς (e-banking) και βλέπω ότι έχω χρεωθεί 3.29 ευρώ, δηλαδή 1 ευρώ παραπάνω. Γνωρίζετε αν η Πειραιώς χρεώνει προμήθεια; Η τιμή ήταν σε ευρώ και όχι σε δολάρια οπότε δεν έγινε κάποια μετατροπή για να πω ότι χρεώθηκα προμήθεια συναλλάγματος.
viper2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Έχουμε καμία γνώμη για καλα usb καλώδια που 'λάμπουν' οταν φορτιζουν ή ειναι ολα τα ιδια και ας πάρω sentio απο plaisiο; Thanks
therock Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Εχω ακουσει πως ειναι καλο να κοιμασαι χωρις ρουχα. Το χειμωνα για να γινει αυτο τι θερμοκρασια θα πρεπει να εχει το δωματιο?
Panagiotis32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Στο insomnia οταν κάνω συνδρομή σε ένα thread, για κάθε ενα ποστ έχω και μια ειδοποίηση στις ειδοποιήσεις του ινσόμνια. Μπορώ να αλλάξω κάτι ώστε να έχω μέχρι μια ειδοποίηση για κάθε thread?
sheik Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ειναι λογικο να μην εχει γινει ακομα διαθεσιμο το εκκαθαριστικο στο taxis? Tι σκατα Ιουνιο εγινε η δηλωση και ακομη δεν εχει βγει, μοναχα το προσωρινο που λεει πραξη προσδιορισμου φορου κλπ
sheik Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ναι αλλα οταν αλλαζω χρονολογια και βαζω την περσινη γραφει εκτυπωση εκκαθαριστικου ενω στη φετινη εκτυπωση πραξης προσδιορισμου κλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις