scullyist Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Χα, δεν ήξερα ότι βγάζοντας το μεταλλικό καπάκι στις νεότερες υπάρχει πάστα κι από μέσα, nice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ισχυει οτι τωρα το ECDL δεν εχει χρονικο περιορισμο, το βγαζεις και ισχυει ανεκαθεν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά κανένα site με βαλίτσες σε πολύ νορμάλι τιμές παίζει; Ευχαριστώ. α,αναφέρομαι για Ελλάδα έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Κοίτα σκρουτζ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ισχυει οτι τωρα το ECDL δεν εχει χρονικο περιορισμο, το βγαζεις και ισχυει ανεκαθεν? Ισχύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 ερωτηση μηπως ξερει κανεις.. εκεινο το κωλο επιδομα απο τον ΟΑΕΔ (μετα απο 3 μηνες ανεργειας) ξερει κανεις ποσο καιρο παιρνει να μπει? Εμένα μου το βάλανε σε 1 εβδομάδα ακριβώς. Παρασκευή έκανα την αίτηση, και την επόμενη Παρασκευή μπήκε στον λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 παιδια βοηθεια,μπορω να παραγγειλω αυριο το πρωι απο το eshop και να μου ερθει το σαββατο σπιτι μου ή να το παραλαβω εγω απο καποιο καταστημα eshop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αθήνα μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 αθηνα ειμαι,ειναι σιγουρο δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheOneGandalf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παίδες να σας ρωτησω κάτι ξερετε αν αγορασω κατι απο hong hong θα περασει τελωνειο? Παίζει ε? Η αξία ειναι γυρω στα 300ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 σιγουρα θα περασει απ'οτι εχω διαβασει.πες στον πωλητη να στο στειλει σαν δωρο με χαμηλη τιμη(20-25 ευρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 αθηνα ειμαι,ειναι σιγουρο δηλαδη; Όχι. Τρολάρουν. Το μόνο σίγουρο στη ζωή είναι οι φόροι και ο θάνατος. Παραγγέλνεις Online. Σημειώνεις ότι το θες Σάββατο . Μετά από λίγο παίρνεις τηλ. και μιλάς με πωλήσεις. Λες ότι το θες οπωσδήποτε Σάββατο και να σου πουν αν θα το στείλουν. Αν σου πουν ότι δεν είναι διαθέσιμο, μα, μου, ξου, του, ακυρώνεις την παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 και στα τεσσερα προιοντα λεει οτι ειναι αμεσα διαθεσιμα για παραγγελια,δεν μπορω απλως να τους παρω αυριο το πρωι τηλεφωνο και να το κλεισουμε απο εκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Το κρεας απο καταψυξη ειναι καλυτερο να το ξεπαγωνεις σε ζεστο η κρυο νερο? Γιατι κατι ακουσα για κρυο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 σε κρυο νερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις